Connect with us

Reality Show

Încep cu adevărat jocurile în Ferma. Remus ajunge din nou în spital, Brigitte joacă la două capete, iar Diana îi declară război Otiliei

Published

on

În această seară, de la 21:30, telespectatorii văd că prima zi pe care și-o petrec toți concurenții împreună aduce situații tensionate în fermă! Deși niciunul nu admite că le poartă pică bandiților, fiecare concurent care a stat în fermă simte că noii colegi reprezintă o amenințare.

Remus este fermier șef, dar prioritatea lui este problema la picior, nimeni nu înțelege din ce tabără face parte Brigitte, iar, pentru prima oară de când a început emisiunea, Diana Belbiță spune clar că nu își dorește ca una dintre concurente să rămână în Ferma. Un nou început!: Otilia. În acest context, este foarte greu pentru ei să dezvolte alianțe, să gândească strategii sau să își câștige încrederea reciprocă.

Imediat după Las Fierbinți, cei 13 concurenți rămași în show vor avea o probă de recompensă care îi va motiva să lupte cu toate puterile. Pentru ce vor lupta? Murături, costițe la grătar și tort de ciocolată!

De la 21:30, Ferma. Un nou început!, aduce noi dispute care riscă să degenereze în adevărate scandaluri!

Ediția Ferma Un nou început de săptămâna aceasta este disponibilă integral pe protvplus.ro. Conținutul disponibil pe platforma PRO TV Plus poate fi embed-uit folosind linkul de iframe din platformă.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending