Connect with us

Emisiuni

Încep show-urile LIVE ROMÂNII AU TALENT. Iată primii 10 concurenţi care se luptă pentru marele premiu!

Published

on

 

Vinerea aceasta, de la 20:30, încep marile spectacole LIVE Românii au talent! După zece ediții de audiții pline de energie, emoție, umor, efervescență și foarte mult talent autentic, jurații au ales cei 50 de semifinaliști, cu care ne vom întâlni începând de săptămâna aceasta.

Alexandru Oltean, Ansamblul Kozaciok, Antonina Goloseev, Fang Shuang, Florin Nae, Florin Suciu Buh, Kicsi Csongor și Antonella Terrazas, Marius Mihailă, Nicoleta Tudorache și Tatiana Kundik sunt primii zece semifinaliști care vor urca vineri pe scena talentului pentru a doua oară și vor face tot posibilul să impresioneze juriul și telespectatorii cu evoluția lor și momentele extraordinare pe care le pregătesc pentru etapa live-urilor.

Despre concurenții din prima semifinală LIVE Românii au talent

Alexandru Oltean a făcut gimnastică artistică 12 ani și a făcut trecerea către dans pentru că obișnuia să meargă la cursuri de breakdance, fiind îndrăgostit de acest stil. A participat la concursuri importante la nivel mondial, printre care ESDU DANCE STAR 2016 – Croația, unde a obținut premiul pentru cel mai bun dansator. Participarea mea la Românii au talent înseamnă un nou mod de a-mi exprima ideea și conceptul despre libertate. Toată lumea îmi susține participarea la show și e alături de mine., a spus Alexandru.

 

Ansamblul Kozaciok s-a înființat în urmă cu șapte ani. Cei 29 de membri ai grupului pun foarte multă pasiune în ceea ce fac, sunt foarte disciplinați și extrem de muncitori, iar cea mai mare dorință a lor este aceea de a-și putea cumpăra cizme speciale pentru dans, să aibă spațiul lor în care să exerseze și să construiască un loc de joacă pentru copiii de la ei din sat. ”Ne-am înscris la Românii au talent deoarece credem că putem impresiona și putem face spectacol pe scenă.”, au spus membrii ansamblului.

 

Antonina Goloseev dansează din clasa întâi, dar practică strip plastic de patru ani. A mers la un antrenament și de atunci a știut că asta își dorește să facă. Este campioană de două ori în Ucraina cu acest gen de dans. Când avea 5 ani, a locuit jumătate de an la București împreună cu părinții. Antonina provine dintr-o familie de artiști, mama ei cântă la pian, compune poezii, iar sora ei cântă și pictează. Despre participarea la Românii au talent, concurenta spune încântată: ”Vreau să aduc în România acest gen de dans, strip plastic, și să fac un spectacol memorabil.”.

 

Fang Shuang studiază muzica de la 5 ani, atunci când a început să ia lecții de pian, pe care le-a continuat până la 12 ani. O perioadă a făcut pauză, iar de la 16 ani, după ce i s-a schimbat vocea, a început cursurile de canto clasic. Chiar dacă România nu a fost inițial alegerea lui, a venit aici împreună cu părinții și în urmă cu 11 ani a intrat la Conservator, fiind fericit de această alegere. Despre participarea la Românii au talent, Fang spune: ”Îmi doresc ca lumea să afle că stilul canto clasic nu înseamnă doar a cânta operă, e mult mai mult de atât.”.

 

Florin Nae studiază la Liceul de Artă din Ploiești, a mai cântat până acum la Filarmonica din Ploiești, iar idolii lui sunt Angela Gheorghiu și Ana Netremko. Florin își dorește nespus să devină un artist cunoscut și apreciat, iar oamenii să fie încântați de muzica lui. ”Văd Românii au talent ca pe o provocare de a mă obișnui cu publicul. Pentru mine, nu este o competiție, este un spectacol pe care îl ofer publicului. Dacă aș câștiga, aș vrea să-mi ajut familia  și să-mi asigur studiile muzicale.”, spune concurentul.

 

Florin Suciu Buh și-a descoperit talentul după terminarea facultății de teatru din Cluj, atunci când, pentru a putea avea un trai decent, a fost nevoit să facă ceva original, ceva ce nu exista încă în România: magie și ventrilocie. A fost nevoit să învețe multe pentru a putea să își construiască un spectacol complex: desen, grafică, animație 2D, sculptură, tâmplărie. ”Prin participarea la Românii au talent vreau să arăt lumii întregi ce pot să fac. Vreau să văd dacă acest gen de spectacol ar prinde la un public mai larg. Familia este alături de mine atât timp cât o să prezint ceva de calitate.”, spune  Florin.

 

Kicski Csongor și Antonella Terrazas se cunosc de aproape patru ani, au făcut cunoștință la o serată de tango argentinian, au început să danseze împreună în urmă cu un an și jumătate și sunt foarte buni prieteni. Până acum, au apărut împreună pe scene de teatru din țări precum Rusia, Argentina, Italia, Turcia, Franța și multe altele. Despre participarea la Românii au talent, cei doi au spus: ”Participarea la emisiune înseamnă pentru noi promovarea tangoului la nivel național. O provocare și o experiență pe care ne dorim să o trăim până în finală.”.

 

Marius Mihăilă își dorește să-și ajute bunicii, așa cum au făcut-o și ei pentru el, și ar vrea să-și schimbe viața, să lucreze, cel mai mare vis al său fiind acela de a avea o casă de producție, să poate face ceea ce-i place și să nu depindă de nimeni. Marius a descoperit muzica atunci când era copil, ca remediu la problemele pe care le avea. ”Prin participarea la Românii au talent vreau să dovedesc lumii că există speranță dincolo de suferință, că există curaj dincolo de frică. Vreau să dovedesc lumii și celor care mă ascultă că am avut o tărie de luptător în mine și nu am de gând să renunț acum, când știu că sunt aproape de bătălia finală!, a spus concurentul.

 

Tatăl Nicoletei Tudorache a cântat la țambal, acest instrument existând dintotdeauna la ea în casă. Concurenta provine dintr-o familie de muzicieni: ea cântă la țambal de la 9 ani, soțul ei cântă la orgă, iar fiica ei este violonistă. De la tatăl ei a moștenit acest talent, iar familia este alături de ea în tot ceea ce face. ”Participarea mea la Românii au talent reprezintă o provocare, dar mai ales o promovare a mea. Toți apropiații mă susțin și mă bucură acest lucru.”, spune Nicoleta.

 

Tatiana Kundik face acrobații pe sfoară, iar acest lucru reprezintă profesia ei, stilul ei de viață și modul în care gândește. Concurenta călătorește în diverse țări și participă la multe spectacole de circ sau cabaret. La început a fost autodidactă, dar după ceva timp a început cursurile la Colegiul de circ din Kiev. Admiră artiștii de burlesque, de cabaret, dansatorii și acrobații. ”Vreau să le arăt românilor talentul meu. Ceea ce fac eu este un gen foarte vechi de circ, în stil cabaret, dar cu elemente noi. Dacă voi câștiga Românii au talent, vreau să fac un show de circ într-un gen nou: în stil erotico-romantic.”, a spus Tatiana.

 

În numai patru zile, vom urmări zece momente spectaculoase și vom avea parte de foarte multe surprize în primul spectacol LIVE al sezonului #7epic Românii au talent.

JURIUL ROMANII AU TALENT PRO TV

 

Foto Credit: PRO TV

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

Carla’s Dreams, dezvăluire în culisele X Factor: ”Eu aproape m-am îndrăgostit”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Cei patru jurați, dar și publicul au parte de o mulțime de surprize și momente pline de umor în cadrul celei de-a noua ediție X Factor, difuzată diseară, de la ora 20.00, la Antena 1. Carla’s Dreams mărturisește cu această ocazie că a fost cucerit de una dintre concurente.

Lavinia Dalea are 34 de ani și vine din Reșița. Ea este bibliotecară și spune despre ea că scrie versuri de mică. Vine singură la X Factor, nu a vrut să știe prea multă lume de participarea ei la show. Lavinia a decis ca versurile scrise de ea să le pună pe un negativ de-al Deliei.

”Sunteți prima bibiotecară la X Factor, e de apreciat curajul”, îi spune Ștefan Bănică, iar Carla’s Dreams declară că a fost foarte încântat de momentul ei:  ”Eu aproape m-am îndrăgostit. E o ființă foarte simpatică. Mi-a plăcut atitudinea”, dezvăluie juratul în culise.

Cum a decurs momentul singurei bibliotecare de la X Factor și care sunt reacțiile juriului, telespectatorii vor vedea diseară, de la ora 20.00, la Antena 1, în cadrul celei de-a noua ediții a show-ului, urmând ca vineri, de la aceeași oră sã poartã urmãri ultima ediţie de audiţii a celui de-al optulea sezon „X Factor”. Din luna noiembrie, în fiecare vineri, de la 20:00, Antena 1 va difuza urmatoarea etapã a show-ului – bootcamp-ul.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Farfuria ideală pentru jurații ”Chefi la cuțite”: ”Trebuie să îmi trezească amintiri.”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Sezonul 6 ”Chefi la cuțite”, ce are premiera pe 29 și 30 octombrie, pe Antena 1, reunește în platoul emisiunii concurenți de toate vârstele și meseriile, cum ar fi un preot catolic pasionat de muzică, un architect italian, căsătorit în România, un bucătar care a gătit pentru echipa de fotbal Bayern Munich, dar și mulți alți candidați ce au făcut din gastronomie un stil de viață.

Chiar și după cinci sezoane de jurizări, Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu încă mai găsesc perioada audițiilor ca fiind cea mai surprinzătoare, pentru că experiența este de fiecare dată diferită. Oameni pe care chefii nu i-ar fi văzut în acest show vor reuși să îi lase fără cuvinte, concurenți care se întorc pentru o a doua șansă vor trece prin jurizări pline de emoții, și pasionați de gătit motivați de cele mai impresionante povești de viață vor demonstra că oricine poate să își încerce norocul în acest show.

În jur de 200 de concurenți se vor lupta pentru un cuțit din partea chefilor, însă drumul până la un pașaport de trecere din partea maeștrilor bucătari trebuie să fie ”pavat” cu rețete excepționale. Sorin Bontea mărturisește că în fiecare an caută oameni pasionați, care să gătească cu gust, dar și corect, în timp ce Cătălin Scărlătescu își dorește să ia în echipă doar ucenici care pot transforma ingredientele în ”mâncare fabuloasă”. Câștigător al ultimului sezon, Florin Dumitrescu recunoaște că trecerea timpului nu l-a făcut să devină mai exigent, ci mai uman în ceea ce privește jurizările. Pentru el, o farfurie impecabilă este echilibrul perfect între plating și savoare: Eu aplaud ideea, viziunea, execuția corectă și gustul. Dacă găsesc într-o farfurie ceva ce îmi trezește amintiri, îmi transmite o stare, sau îmi excită simțurileo declar impecabilă.”

Cum va arata întâlnirea concurenților din sezonul 6 cu cei trei cunoscuți chefi, ce farfurii excepționale se vor prezenta în fața lor, ce reacții vor produce acestea și, mai ales, cine va primi votul de încredere, telespectatorii Antena 1 vor afla din 29 și 30 octombrie, de la 20:00, pe Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Emisiunea La Măruță sărbătorește astăzi 11 ani de la prima ediție!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Emisiunea La Măruță împlinește astăzi 11 ani de la lansare. 11 ani care pot fi traduși în peste 3.500 de ore de transimisiuni LIVE, peste 15.000 de interviuri cu invitați speciali și efortul unei echipe unite care a reușit să țină publicul în fața micului ecran, zi de zi, de luni până vineri, încă de la prima emisiune.

Acum 11 ani tremuram de emoție și de mândrie pentru că aveam prima emisiune la PRO TV. Alături de mine am avut din prima zi o echipă senzațională, de la cei din redacție, maeștri pe teren, până la profesioniștii din platou sau în regia de emisie, toți m-au ajutat mereu să mă simt acasă în studioul emisiunii. Lor le mulțumesc azi, în zi aniversară, pentru că îmi sunt a doua familie”, a declarat Cătălin Măruță despre echipa alături de care a reușit zilnic să intre în casele a milioane de români.

De-a lungul anilor, show-ul prezentat de Cătălin Măruță a fost urmărit zilnic, în medie, de peste 880.000 de telespectatori de la nivel național.

“Povestea echipei La Măruță este despre performanță pentru că 11 ani de live, zi de zi,

înseamnă, fără îndoială, performanță. Un drum profesional ca viața: sus, jos, greu, cu reușite și cu greșeli. Mii de ediții live și zeci de mii de interviuri. Peste toate, un exercițiu zilnic de producție în echipă, cu oameni cărora le sunt recunoscătoare și le mulțumesc! Unii lucrează acum în alte părți, alții sunt cu noi din prima zi”, a declarat Alina Tolontan, producatorul emisiunii, la 11 ani de la prima editie La Măruță.

Povestea La Măruță continuă în fiecare zi cu momente speciale și invitați de seamă, de luni până vineri, de la ora 15:00.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement

Trending