Connect with us

Reality Show

Începe a doua etapă în competiția America Express. Concurenții se întrec pentru prima amuletă într-o cursă cu misiuni care-i poartă în universul cafelei

Competiția devine din ce în ce mai serioasă – iar perechile de competitori simt deja amenințarea soarelui roșu al eliminării.

Published

on

Reclame

În seara aceasta, de la ora 20:00, la Antena 1, cele nouă echipe aflate în competiția America Express își continuă aventura pe Drumul Soarelui cu a doua etapă, care-i va purta în universul magic al cafelei. Oricât de fascinantă este, însă, această temă, ea le va aduce provocări care vor împinge unele echipe la limita răbdării sau a rezistenței fizice. ”Am clacat!”, a dezvăluit Cătălin, fiul lui Romică Țociu, despre una dintre probele din această seară, în cursa care decide perechile calificate la jocul pentru amuletă și Joker.

”A fost o misiune care ni se părea inițial simplă, dar care, pe măsură ce trecea timpul, ne-a surprins, pentru că, efectiv, ne-am blocat”, a povestit Sânziana Negru.

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și  iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express. Cu toții se vor alinia diseară la startul etapei a doua.

Iar miza nu este deloc de neglijat: primele trei echipe care ajung la Irina Fodor la capătul celei dintâi curse vor intra la jocul pentru amuletă și Joker. Vorbim, așadar, despre un premiu în bani – 1.000 de euro – dar și despre un avantaj al Jokerului care poate propulsa echipa câștigătoare în întrecerea pentru imunitate. Începe o etapă în care concurenții se vor avânta în Țara Cafelei – dar nu o vor face oricum, ci testând un mijloc de transport inedit, a cărui eficiență va depinde de priceperea lor de a-l asambla. 

Competiția devine din ce în ce mai serioasă – iar perechile de competitori simt deja amenințarea soarelui roșu al eliminării. Tot în seara aceasta aflăm și care este handicapul primit de echipa Edward Sanda – Cleopatra Stratan înainte de plecarea în cursă – acesta este prețul plătit de echipa salvată de la eliminare și niciodată în istoria concursului nu a fost unul comod.

Cum vor reacționa Edward și Cleopatra în fața surprizei menite să le îngreuneze înaintarea în cursă și cum se vor descurca echipele de concurenți la primele misiuni cu aromă de cafea de pe Drumul Soarelui telespectatorii vor afla în ediția America Express difuzată în această seară, de Antena 1 și pe AntenaPLAY, de la ora 20:00.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending