Connect with us

Grila de programe

Începe anul 2021 cu filme şi seriale în premieră la DIVA

Published

on

La începutul anului, ultimul sezon al serialului „În mintea criminalului” îl aduce din nou pe Patrick Jane, medium devenit consultant, pe micile ecrane. În noul sezon, Jane și Agentul Teresa Lisbon încearcă să își ascundă relația, să găsească un hoț de bijuterii, să controleze întoarcerea unui condamnat periculos, să descifreze un caz misterios și să organizeze o nuntă. Toate acestea începând de joi, 14 ianuarie 2021, de la ora 21:00.

ANATOMIA LUI GREY S14 (Începe marți, 26 ianuarie, două episoade pe săptămână, de la ora 21:00)

Îndrăgitul serial Anatomia lui Grey revine la DIVA cu al 14-lea sezon, în care urmărește viețile personale și profesionale ale personalului medical din spitalul Grey Sloan Memorial, din Seattle. În noul sezon ei se ocupă de starea pacienților și de relațiile dintre ei. După incendiu, Bailey este obligată să dea o altă față spitalului și medicii trebuie să colaboreze cu noi colegi, care vor aduce un plus de savoare atmosferei.

FILME ROMANTICE DE IARNĂ (Din 3 ianuarie, duminica, de la ora 16:00)

Bucură-te de căldură și magie cu noile filme în premieră: O iubire hibernală (premieră, 3 ianuarie) spune povestea unui designer de interior ce descoperă o nouă iubire; Prima zăpadă, prima iubire (premieră, 10 ianuarie) despre Samantha care revine acasă pentru festivalul de iarnă al orașului; Dragoste pe gheață (17 ianuarie), Prințesa zăpezii (24 ianuarie) despre povestea jucătorului de hochey, Adam și a proprietarei de librărie, Mary și filmul Un weekend de iarnă (31 ianuarie) în care o scriitoare merge la ski cu cea mai bună prietenă.

LA REVEDERE, CRĂCIUN! (1-8 ianuarie, de la orele 12:00, câte două filme)

În prima săptămână din luna ianuarie, ne luam la revedere de la cele mai apreciate filme de Crăciun ale lunii decembrie. Titlurile sunt: Iubire de Crăciun (1 ianuarie), Un Crăciun sub stele (1 ianuarie), Clubul de Crăciun (2 ianuarie), Crăciun în Montana (2 ianuarie), Crăciunul lui Sophie (3 ianuarie), Vino acasă de Crăciun (3 ianuarie) și altele.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending