Connect with us

Emisiuni

Începe etapa confruntărilor la MasterChef, iar presiunea este din ce în ce mai mare!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

În această seară, de la 20:30, continuă cursa în bucătăria MasterChef cu o nouă etapă de foc! Șorțurile s-au împărțit, însă urmează să vedem cine reușește să le păstreze. Competiția este din ce în ce mai strânsă, iar concurenții trebuie să demonstreze că-și merită locul. Regulile următorului pas din show-ul culinar sunt clar explicate de către cei trei chefi:

„Preparatul cu care s-au prezentat la audiții este cel care i-a adus în acest punct: etapa confruntărilor! Etapă în care concurenții nu se mai luptă cu ei înșiși, ci cu adversari care au fețe și nume. Preparatul din seara asta decide ce se întâmplă pe mai departe. Lucrurile se vor desfășura în felul următor: trei concurenți, trei coșuri cu ingrediente identice și același timp pentru gătit. Pot folosi toate ingredientele sau doar o parte din ele, iar produsul final poate fi orice! Important este să fie demn de MasterChef România.”

„Dintre cei trei care se vor confrunta, unul singur va rămâne în competiție, astfel vom alege 19 concurenți! Însă fiecare dintre noi va mai acorda o a doua șansă: un joker. Cei trei norocoși se vor confrunta pentru ultimul loc rămas liber în competiția MasterChef. La final, 20 dintre cei mai motivați bucătari amatori vor începe cursa pentru titlul de MasterChef România și pentru  premiul de 50.000 de euro”.

„Nu vreau să pun presiune pe voi, dar o fac cu mare plăcere”, le va spune, direct, chef Radu Dumitrescu chiar înainte să dea „start gătit”. „Când i-am văzut pe chefi, am crezut că-mi cad picioarele – cât de mare sunt eu. Impactul emoțional a fost puternic rău de tot” – cine va reuși să-și controleze emoțiile, să fie creativ cu ingredientele de pe masa de lucru și să facă un preparat care să-i impresioneze pe chefi, va face parte din cei mai buni concurenți MasterChef.

Advertisement

Participanții nu vor fi singurii care vor trece prin momente de… panică. Întâmplările neprevăzute nu-i vor ocoli nici pe chefi: „Musty iei foc!! Pompieri!! Stingeți focul!”. Ce s-a întâmplat în bucătăria MasterChef aflăm diseară, de la 20:30. Noul episod este disponibil acum pe VOYO! Emisiunea poate fi vizionată cu 24 de ore înaintea difuzării la TV.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending