Connect with us

Spectacole

Începe Festivalul Folk You! Florian Pittiş, la Vama Veche

Published

on

Festivalul Folk You! Florian Pittiş își deschide porțile pe plaja de la Vama Veche, în perioada 21 – 24 iulie, ajungând astfel la cea de-a şaptea ediţie, organizată în acest an de Asociaţia Mişcarea de Rezistenţă.
Pe lângă nume consacrate ale folkului românesc, din distribuţia festivalului fac parte şi invitaţi speciali care reprezintă fie hardcore-ul moldovenesc – Zdob și Zdub, fie rock-ul – Celelalte Cuvinte, pop-rock-ul – Holograf, Vama sau hip-hop-ul – Puya şi Guess Who.
Potrivit comunicatului, încă din 2005, Folk You! a fost un succes, oameni din toată ţara şi din afară au venit pe plaja transformată în sală de spectacol, au cântat şi au petrecut cu artiştii până în zori de zi.

„La Vama Veche, Florian Pittiş a declarat deschisă, prin Folk You!, ‘mişcarea de rezistenţă împotriva prostiei revărsate’. Micuţul ‘dig’ ridicat în 2005 împotriva falsului şi kitsch-ului a devenit acum baraj.”, a precizat sursa citată.

Folkul a rămas în continuare port-drapelul mişcării, dar scena s-a lărgit, s-a extins, pentru toate genurile şi speciile muzicale care au ceva original de spus. Intrarea este liberă.

Sursa: Agerpres

Foto Credit: romanianfun.blogspot.com

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending