Connect with us

Evenimente

Începe Festivalul Internaţional de muzică uşoară George Grigoriu.

Vineri 14 Mai 2010, incepe Festivalul International de muzica usoara George Grigoriu. Acest festival concurs, care are loc in Braila, le este adresat tinerilor cu varste cuprinse intre 16 si 29 de ani si se desfasoara live, cu acompaniament orchestral.In fiecare dintre cele trei seri de concurs, este programat un recital sustinut de artisti cunoscuti pe scena muzicii romanesti:Eva Kiss, Ovidiu Komornyik si Loredana Groza.

Published

on

Acest festival concurs,  care are loc in Braila,  le este adresat tinerilor cu varste cuprinse intre 16 si 29 de ani si se desfasoara live, cu acompaniament orchestral.

Fiecare concurent trebuie sa interpreteze doua melodii: una din repertoriul propriu si una dintre cele compuse de George Grigoriu.

Dupa evolutiile concurentilor inscrisi, in fiecare seara va  avea loc cate un recital sustinut de catre artisti consacrati pe scena muzicii romanesti astfel:

Vineri 14 Mai – in prima seara de concurs, este programat un microrecital al castigatorului trofeului de anul trecut – Pavel Alexandru Parfeni, din Republica Moldova,  urmat fiind de recitalul cunoscutei soliste Eva Kiss.

Sambata 15 Mai dupa programul de concurs, recitalul va fi oferit de catre Ovidiu Komornyik, artistul fiind acompanit de catre orchestra sa “OK Band”.

Duminica 16 Mai, dupa Gala Laureatilor cea care va sustine recitalul este binecunoscuta interpreta Loredana Groza.

Partener media al acestui festival este Televiziunea Romana, astfel ca se  va transmite live in fiecare seara de la Braila pe TVR2.

Comentarii

comments

Advertisement
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending