Connect with us

Premieră TV

Începe Imperiul Leilor. Sume mari vor fi investite în cele mai bune idei de afaceri!

Published

on

Antreprenori din toată țara s-au înscris la Imperiul Leilor cu dorința de a-și vedea visul finanțat! Cine sunt cei care au reușit să convingă investitorii să le finanțeze afacerea și cât de mari sunt sumele investite, aflăm începând de miercuri, 12 februarie, de la 20:30, la PRO TV.

 

Antreprenorii care și-au prezentat afacerea în emisiune, în fața investitorilor, au sarcina deloc ușoară de a-i convinge cu planuri și cifre de afaceri bine documentate, dar în același timp trebuie să gestioneze discuția cu aceștia, să răspundă provocărilor care le vor fi aduse și să demonstreze că sunt suficient de pregătiți pentru a pune în practică planul de business.

 

În prima ediție a emisiunii veți vedea tânăra generație de antreprenori față în față cu investitorii. Două tinere studente au venit cu o idee de afacere care i-a făcut pe cei 5 milionari să se ridice în picioare. La numai 20 de ani, tinerele care și-au prezentat business-ul în fața investitorilor, cu dorința de a obține finanțare, i-au impresionat pe aceștia și l-au făcut pe Cristian Onețiu să exclame: Îmi place atât de mult generația voastră!”

 

Miercuri vom afla dacă ideea lor are potențial de dezvoltare și dacă i-a convins pe investitori.

Cristian Onețiu, care conduce Life Care Corp & BioLogistic, Dragoș Petrescu, președintele grupului City Grill, Daniela Marișcu, CEO și acționar Aqua Azur, Mohammad Murad, care conduce Phoenicia Hotels, și Monica Cadogan, CEO Vivre, vor investi sume considerabile în cele mai puternice idei de business și îi vor ajuta și pe alții să reușească în afaceri. Ce sfaturi au oferit tinerilor antreprenori și câte dintre afacerile prezentate în prima ediție a emisiunii i-au convins, vom afla miercuri de la 20:30, la PRO TV!

 

Imperiul Leilor – Investeşte în tine!

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Dan

    12 februarie 2020 at 15:34

    Dragos are melanom, din cauza vacantelor insorite din ultimii 25 de ani, probabil.80% din timp calatoreste.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending