Începe noul an ca o vedetă cu programele speciale de la E! Entertainment - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Grila de programe

Începe noul an ca o vedetă cu programele speciale de la E! Entertainment

Published

on

Gemenele Nikki și Brie Bella și-au construit împreună viața și cariera, dar nimic din ce au trăit până acum nu le-a pregătit, nici pe ele şi nici pe bărbații din viața lor, pentru perioada în care au fost amândouă însărcinate. Surorile Bella sunt însărcinate și viețile tuturor sunt pe cale să se schimbe! TOTAL BELLAS, sezonul 6 revine din 24 ianuarie, duminica, de la ora 22:00.

 

CELEBRITY GAME FACE revine din 15 ianuarie, vinerea, de la 23:00

Urmărește-i pe Kevin Hart și soția sa, Eniko, în rolurile de gazdă a emisiunii Celebrity Game Face. Perechea va ghida, pentru o seară, trei echipe formate din câte doi coechipieri celebri, prin provocări ridicole și extrem de distractive. Echipele de vedete sunt formate din Terry Bradshaw și Rachel Bradshaw, Rob Schneider și Patricia Maya Schneider, Tracee Ellis Ross și Evan Ross, Meghan Trainor și Ryan Trainor, Victor Cruz și Karrueche Tran, dar și alții.

Toată lumea participă la provocările inedite lansate de familia Hart, spre exemplu “Big Facts”, în cadrul căreia un coechipier trebuie să ghicească dacă situațiile amuzante despre partenerii lor sunt adevărate sau nu, “Read My Lips”, o probă în care partenerii sunt provocați să citească pe buze, dar și “Booty Shake”, în cadrul căreia partenerii trebuie să golească o cutie cu mingiuțe, folosind doar mișcările corpului. La finalul serii, fiecare cuplu va dona câștigul unei cauze caritabile aleasă de ei și doar echipa câștigătoare va primi trofeul Hart of a Champion – o statuetă aurie a lui Kevin Hart bebeluș!

 

DATING: NO FILTER, Sezonul 2 – Pe 1 ianuarie de la 17:00!

Pregătește-te pentru dragoste și comedie deoarece comedianții de la Dating: No Filter vor arunca o privire asupra întâlnirilor pe nevăzute, demonstrând că sunt capabili de comentarii revoltătoare la adresa celor care se află în căutarea perechii lor. De la momente extrem de amuzante, la romantism înduioșător, pregătește-te pentru o perspectivă brutală și foarte amuzantă asupra iubirii.

Advertisement

 

REVENGE BODY WITH KHLOE KARDASHIAN, continuă vinerea, de la ora 22:00

Mulţi ştiu cum este să fii singur, marginalizat, diferit sau insuficient de bun. Bun venit în lumea Revenge Body with Khloé Kardashian, emisiunea care își transformă concurenții din interior spre exterior. Khloé Kardashian, alături de o echipă formată din cei mai buni antrenori de la Hollywood și echipe de înfrumusețare, vor ajuta în fiecare episod, doi participanți să își schimbe viața. Rezultatul final este o schimbare radicală. Concurenții încearcă să demonstreze lumii și tuturor celor care i-au respins sau i-au marginalizat, că au comis o greșeală. Pentru că cea mai bună răzbunare este să te simți și să arăți minunat.

 

DR 90210, pe 3 ianuarie, de la ora 15:00

Chirurgia plastică este un domeniu dominat de bărbați, doar 15% dintre medici sunt femei, dar în Beverly Hills există o echipă de chirurgi feminină, care redefinește vechile standarde de frumusețe. Dr. Cat Begovic, Dr. Kelly Killeen, Dr. Michelle Lee și Dr. Suzanne Quardt sunt printre cei mai buni medici din Statele Unite și schimbă percepțiile din cea mai faimoasă locație din lume. De la îndepărtarea excesului de piele sau reconstrucția de sâni, acești medici își folosesc talentul, experiența și intuiția pentru a ghida pacienții înainte, în timpul și după operație, dar și în perioada recuperării, demonstrând de ce în unele cazuri este necesară o mână de femeie.

 

 

Advertisement

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending