Connect with us

UTILE

Începe-ți cariera de succes cu un job ca model de videochat la Studio20

Published

on

Reclame

Dacă ești la început de drum și nu știi către ce job să te îndrepți pentru a avea succes pe termen lung, Studio20 vine cu o propunere de nerefuzat: devino model de videochat! Vei descoperi că îți poți construi rapid o carieră de succes, iar recompensele excelente se vor simți încă din primele luni de angajare! Află mai multe despre Studio20!

Activând de peste 20 de ani în domeniul videochat-ului, Studio20 este unul din cele mai cunoscute studio-uri de videochat nu doar din țară, ci și din lume. Compania s-a dezvoltat simultan cu cererea tot mai mare din domeniu, astfel că se poate lăuda cu numeroase studio-uri atât la nivel național (6 studio-uri de videochat în București, plus câte unul în Brașov, Cluj Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Timișoara), cât și în străinătate (Cehia, Ungaria, Columbia, SUA). În plus, renumele îi este recunoscut și grație numeroaselor premii câștigate la festivaluri internaționale de profil, precum „Best Cam Studio” în cadrul galei YNOT sau „Studio of the Year” în cadrul galei GFY Awards.

Desigur, Studio20 nu ar fi ajuns la această faimă dacă nu oferea condiții de lucru optime pentru jucătorii-cheie din cadrul companiei – modelele de videochat. Pentru a crea o echipă unită și a spori fidelitatea față de companie, studio-ul de videochat caută constant soluții în vederea îmbunătățirii relației angajat-angajator. Însă prima impresie este cea mai bună – și de o parte, și de cealaltă. Iar pentru ca totul să înceapă cum trebuie, oricine are șanse egale la interviul de angajare!

Ce vrem să spunem prin asta? Experiența nu este absolut deloc obligatorie pentru a te angaja la Studio20 ca model de videochat. Dacă aceasta există, cu siguranță va reprezenta un atu. Însă lipsa experienței nu va însemna că vei fi chemată degeaba la interviu. Mai mult, managementul Studio20 nu va ține cont chiar dacă este vorba de 0 experiență pe piața de muncă. Astfel, îți poți începe cariera împreună cu Studio20, unde primul job va fi și cel mai bun!

Pentru ca prima experiență ca angajat să fie printre cele mai plăcute, Studio20 îți va asigura o perioadă de training. În cest timp, vei interacționa cu echipa și vei afla diverse lucruri utile despre activitatea ca model de videochat. În plus, vei avea ocazia să te familiarizezi atât cu site-urile unde vei lucra, cât și cu aparatura tehnică și video implicată în proces. Și nu trebuie să îți faci griji dacă nu reții totul din prima sau dacă, ulterior, te încurci cu ceva – indiferent pe ce tură lucrezi, cineva din partea echipei tehnice va fi în permanență disponibil pentru a soluționa orice problemă.

De asemenea, cum te vei afla la început de drum ca model de videochat, va trebui să te redescoperi astfel încât să știi cum să te comporți și să te afișezi în fața camerei în cel mai atrăgător mod. Prima ocazie o vei avea în cadrul primei ședințe foto – la aceasta vor participa și consilierii de imagine din cadrul Studio20. Aceștia vor veni cu diverse sugestii pentru ca tu să îți îmbunătățești look-ul (de la ținute și accesorii la machiaj și coafură), dar și comportamentul (limbaj, mimică, gesturi). 

De ce poți beneficia ca model de videochat în cadrul Studio20? Chiar și fără experiență, te vei bucura de următoarele:

– câștiguri excelente: venit minim garantat de 1000$ pentru toate modelele nou angajate, de sex feminin, în primele 3 luni de la angajare (indiferent de experiență), plus comision de bază de 50% valabil din prima zi de lucru;

– bonusuri de 5% pentru: primele 100 de ore active pe lună, câștiguri de minim 15.000$ pe lună, comportament online exemplar; 

– bonus suplimentar de fidelitate după 12 luni de activitate;

– flexibilitate în stabilirea programului de lucru – poți lucra full-time sau part-time, în ture pe timpul zilei, seara sau noaptea, de la unul din sediile Studio20 sau chiar de la tine acasă;

– după 3 luni de activitate ai posibilitatea de a accesa credite fără dobândă și fără comisioane direct de la Studio20, ratele fiind reținute automat din câștigurile lunare.

Cu Studio20, vei lua cele mai bune decizii pentru viitorul tău încă de la începutul drumului spre cariera de succes pe care ți-o dorești. Vei primi sprijinul necesar pentru a te dezvolta atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Află mai multe aici despre angajarea în cadrul Studio20!

Un job in videochat iti aduce numeroase beneficii!

Advertisement
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending