Connect with us

Emisiuni

Începe un nou sezon al emisiunii “Apel la consilier” la Kanal D

Published

on

Foto Credit: Kanal D

Duminica aceasta, de la ora 11:00, un nou sezon al emisiunii “Apel la consilier” începe la Kanal D. “Apel la consilier”, emisiune magazin prezentată de Eva Pavel, consilier medical internațional, ne oferă informații utile despre cele mai noi și frecvente scheme de tratament, investigații sau intervenții chirurgicale.

Pentru că sănătatea multor oameni stă sub semnul întrebării zi de zi, iar de multe ori aceștia se confruntă cu lipsa accesului la tehnologii performante sau cu lipsa îndrumării pentru a găsi soluții reale, Eva Pavel va oferi, în acest nou sezon “Apel la consilier”, informații noi, vitale, pentru cei mai mulți dintre oamenii care se află în astfel de situații dificile.

 “Zi de zi lupt pentru ca pacienții din România să primească cele mai bune tratamente, cele mai noi metode de investigații și cele mai performante servicii medicale în cadrul centrelor de excelență din străinătate. În acest nou sezon al emisiunii veți afla informații noi din domeniul medical, veți înțelege cât de ușor este să accesezi serviciile medicale ale spitalelor din străinătate și veți descoperi poveștile de viață ale pacienților care au luptat cu boala”, spune Eva Pavel.

Nu ratați duminica aceasta, de la ora 11:00, un nou sezon al emisiunii “Apel la consilier”, emisiune găzduită de Eva Pavel, consilier medical internațional, care ne va oferi atât informații medicale de actualitate, dar și interviuri cu renumiți medici din străinătate, pentru a afla răspunsuri la cele mai importante probleme medicale cu care ne confruntăm.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Gabriela

    12 septembrie 2021 at 23:48

    Interesant, multumesc pentru informatie!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending