Connect with us

Life Style

Începe ziua cu o cafea bună. Top 5 cele mai bune varietăţi de cafea

Published

on

Foto Credit: Freepik.com

Fiecare zi este un nou început, iar fiecare dimineaţă are nevoie de o cafea bună şi nu oricare, ci o cafea proaspăt prăjită. Rutina zilnică poate deveni un adevărat răsfăţ atunci când alegi o cafea deosebită, preparată cu grijă, cu o aromă intensă şi unică. Produsele, la fel ca şi preferinţele sunt variate, însă pentru cei care nu ştiu exact ce să aleagă, le propunem în continuare un top al celor mai bune soiuri de cafea, cu care să-şi înceapă ziua sau pur şi simplu să se relaxeze într-o zi friguroasă.

 

 

  1. Caramel & Nuts Blend: O cafea ca un desert, aşa poate fi descrisă această combinaţie specială, cu gust de nuci, aromă de cacao, dar şi savoare de caramel. Fiecare ingredient este aparte, dar împreună reuşesc să creeze o împletire de arome într-o ceaşcă plină de inspiraţie şi bună dispoziţie.

 

  1. Brazilia Blue Diamond: Cum ar fi să faceţi din fiecare degustare o nouă călătorie ? Pare incredibil, dar nu imposibil atunci când serviţi această cafea adusă tocmai din îndepărtata regiune Cerrado Mineiro. Cultivată într-o zonă muntoasă, combină deliciul ciocolatei cu cel al mandarinelor, devenind astfel o nouă experienţă a gustului.

 

  1. Italian Espresso Blend: Poftă de un espresso italian autentic ? Atunci următoarea cafea vă va trezi nu doar papilele gustative, dar şi din starea monotonă de dimineaţă. Cafeaua proaspăt prăjită va alunga somnul, pentru ca ziua să poată începe în forţă, iar spuma delicată din belşug va fi prima surpriză plăcută din zi.

 

  1. Costa Rica – Puente Tarrazu Verde: Nu doar ceaiul este verde, ci şi cafeaua. Sortimentul de cafea verde este gustos, dar şi sănătos, fiind un bun antioxidant. Aşadar… Keep it green! Cu această cafea adusă chiar din Tarrazu Valley, după ce a fost cultivată la o altitudine de aproximativ 1.700 metri. Sortimentul este unul premium, iar aroma îmbină notele florale, cu cele ale fructelor şi ale nucilor.

 

  1. Merry Christmas Blend: Deşi sărbătorile au trecut, încă mai pluteşte acea nostalgie, mai ales că suntem în plină iarnă. Aşa că nu strică să prelungim atmosfera de poveste cu o ceaşcă de… bucurie. Acest amestec de boabe creat special îmbină perfect aromele iernii cu fructe coapte, tradiţionalele nuci, alături de parfumul vinului fiert care parcă ne spune să ne bucurăm de iarnă.

 

Cine dă o cafea ? Magazinele abundă în sortimente şi oferte atunci când vine vorba de licoarea ce ne trezeşte de dimineaţă. Însă cine vrea să facă din obişnuita servire a unei cafele o adevărată experienţă aromată, nu strică să încerce o cafea originală, cu un gust parfumat şi bogat. Alături de muzica preferată, un film bun sau cartea aceea pe care mereu am vrut să o citim, casa ni se poate transforma în cea mai cochetă cafenea.

 

Sursă foto: Freepik.com

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending