Connect with us

Business

Inchiriere utilaje de constructii si telehandlere

Published

on

Telehandlerele sunt echipamente de ridicat extrem de versatile, deoarece pot indeplini o varietate de functii precum platforme de lucru, stivuitoare sau macarale. La firma de inchiriere nacele si telehandlere daveti posibilitatea a a alege dintr-o gama variata, de la telehandler manitou, manitou fix, telehandler rotativ si pana la manitou rotativ, vei gasi orice echipament de lucru ai nevoie pentru desfasurarea activitatilor in constructii, amenajari si intretinere.

Inchiriere incarcator telescopic telehandler fix

Un telehandler fix are o capacitate mare de incarcare si o inaltime de ridicare de pana la 9 metri. Aceasta platforma este perfecta pentru cele mai solicitante lucrari din diferite sectoare precum cel industrial, portuar si minier, deoarece ofera posibilitatea de manevre rapide si o mare stabilitate.

Pentru orice lucrare grea, manipulatoarele telescopice sunt incontestabile pentru performanta si fiabilitatea lor in conditii extreme.

Inchiriere incarcator telescopic telehandler rotativ

Aceste utilaje sunt extrem de flexibile si versatile, cu o capacitate de ridicare inaltime de pana la 26 de metri. Aceste masini poti fi folosite pentru numeroase aplicatii, deoarece pot fi echipate cu diverse accesori – trolii, platforme, furci – si ofera o rotatie de 360 de grade.

Toti manipulatorii functioneaza in deplina siguranta datorita unui indicator de incarcare care detecteaza riscul de suprasarcina in timpul utilizarii si dezactiveaza orice miscare care ar creste riscul. Practic, sunt masini 3 in 1 datorita fiabilitatii si multifunctionalitatii lor.

Telehandlerele sunt proiectate pentru a creste productivitatea si pentru a oferi fiabilitate optima cu performante imbunatatite pentru lucrarile de manipulare a sarcinilor grele, fiind ideale in diverse sectoare de lucru, de la industrial, agricol, naval, pana la minerit si constructii.

Cat costa inchirierea unui telehadler

Costul de inchierere al unui astfel de utilaj variaza in functie de o serie de factori, inclusiv inaltimea, tipul de lift, tipul de alimentare (diesel sau electric), tipul de putere perioada de inchiriere, locatia. Pentru detalii suplimentare si oferta de pret personalizata, va rugam sa ne contactati.

Facebook Comments Box

Agenția cu peste 13 ani de experiență în creșterea afacerilor online ale partenerilor noștri. Serviciile noastre SEO includ optimizări pentru căutările pe Google, SEO pe fiecare pagină a site-ului, link building, cuvinte cheie, strategie și rapoarte.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending