Connect with us

Life Style

INCREDIBIL | Artistul implicat în scandalul cenzurii la TVR: “Mi s-a reproşat că am depăşit timpul” (video)

Redactia Radar de Media

Published

on

Rapperul What’s up, Marius Ivancea, implicat în scandalul cenzurii la TVR, susţine că i-au “scăpat” nişte cuvinte care nu se dau la televizor într-un anumit interval orar şi că i s-a atras atenţia că a depăşit timpul.

Întrebat dacă a folosit cuvinte care nu se folosesc la tv înainte de orele stabilite de lege, rapperul a răspuns: “Din păcate, un singur cuvinţel mi-a scăpat”, a spus rapperul Marius Ivancea, marţi, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

În ceea ce priveşte timpul care îi era alocat, artistul susţine că “normal erau 10 minute de cântat pentru cele patru piese, numai că între ele a apărut şi acest mesaj. Cred că au fost două minute în plus. (…) Mi s-a reproşat că am depăşit timpul după ce am ieşit de pe scenă”, a mai precizat Ivancea, la Antena 3.

Întrebat dacă mesajul a fost stabilit înainte cu producătorii sau a fost “în plus”, rapperul What’s up a spus că “mesajul a fost stabilit cu producătorii, dar am înţeles că depăşisem timpul care mi se alocase”.

Totodată, rapperul Marius Ivancea a ţinut să puncteze faptul că a dorit să dea acele mesaje la televiziunea publică, “pentru că TVR a avut un rol foarte important în 1989.″, noteaza antena3.ro .

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending