Connect with us

Spectacole

INCREDIBIL! Peste 100 de oameni vor juca in “Micuta Portugheza” (galerie foto)

Published

on

Daca vi se pare un numar incredibil si greu de pus in practica, lucrurile in realitate nu stau chiar asa. Cartea “Micuta Portugheza” surprinde aventurile Adinei M. din ultimii 7 ani de viata. La sfarsit, spectacolul condus de George Ciubotaru va fi cel mai de anvergura eveniment pus vreodata in scena in istoria post-decembrista.

Dupa cum ne-a explicat chiar creatorul personajului, conceptul de personaj negativ-pozitiv este unic in literatura romana de dupa Revolutie: “Practic cartea in sine are acelasi personaj care este si negativ si pozitiv in
acelasi timp. Asta datorita dualitatii personalitatii ei. Adina M. si DoMnisoara M. sunt cele 2 laturi ale femeii numita mai usor Micuta Portugheza. I-am dat dat acest nume datorita iubirii nemarginite si vanatorii continue a Adinei pentru portughezul cunoscut pe o retea de socializare.

DoMnisoara M., latura malefica, se naste din simtul de nedreptate fata de cruzimea vietii care o tine departe de cel dorit si nu ii ofera niciun corespondent real al lui Manuel, Adinei. DoMnisoara M. este si ea in cautarea portughezului, doar asta au in comun cele doua. Una e candida, fricoasa, cealalta e cuceritoare, vampa, neiertatoare, iar prima va suferi mereu din cauza celei de-a doua. E foarte mult de povestit, nu pot sintetiza acum ce e scris in peste 300 de pagini.

Pot sa spun ca in transpunerea in spectacol vor juca peste 100 de actori. Vor trece “anii” si Micuta Portugheza va cunoaste diverse persoane, va lucra in redactiile unor ziare unde apar personaje esentiale, in sediile unor firme, la asta adaugam si membri ai familiei ei si se aduna suma.”, a spus Adrian Cristea, creatorul scenariului.

Am aflat, din surse sigure, ca personajele descrise in spectacol sunt absolute si ca toata istoria este inspirata din povestea reala a unei femei misterioase din viata lui Adrian Cristea. Oare sa fie totul adevarat? Sa se plimbe personajele pe care le vedem in piesa lui George Ciubotaru printre noi? Are oare Adrian Cristea un secret mai mare decat insasi DoMnisoara M.?

“Totul este 60% adevar si restul fictiune, lucrurile nu s-au intamplat chiar ca in carte sau in piesa, dar multe fapte si personaje sunt perfect reale, chiar daca par incredibile, sunt reale. Un lucru pot spune sigur. “Micutza Portugheza” exista
intr-o carte, in show-ul lui George, dar si in viata reala. Probabil ca de asta brand-ul acesta are un asa trend ascendent, o serie de reprezentatii care se vor numi “Micuta Portugheza” by George Ciubotaru, pentru ca fara el nici nu vreau sa ma gandesc ce iesea.

Va avea un brand de vin, rosu, nu stiu cand, dar in curand, actori faimosi, oameni din show-bizz care vor juca rolurile, deja avem doua surprize, doua nume faimoase care vor evolua in rolurile piesei, graficianul Alecs Tutunaru va da publicitatii cel mai elaborat logo creat vreodata si il avem alaturi pe domnul Constantin Baloiu-Cosmo, cel mai bun organizator de evenimente.”, a adaugat Cristea.

Episodul II din “Micuta Portugheza by George Ciubotaru” cu Roxana Marinescu in rolul principal va avea loc joi, 3 mai, in club “Sankt Petersburg” din centrul vechi cu un personaj monden surpriza in rolul mamei Adinei M. Iar pentru cei care nu sunt in Bucuresti, nu e totul pierdut. Organizatorii vor tine in curand spectacolul si in orase ca Tulcea, Cluj sau Craiova.

Comentarii

comments

Advertisement
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending