Connect with us

Emisiuni

Incursiune de poveste în „Țara viei și a vinului” cu ROventura la Kanal D

Published

on

Foto Credit: BLC Media

„ROventura” ne invită sâmbătă, de la ora 15:00, într-o incursiune de poveste pe drumul podgoriilor vrâncene. Alături de George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii, vom descoperi un loc de poveste din „țara viei și a vinului”, cum e supranumit Vrancea, județul cu cele mai întinse podgorii din România.

Alături de roventurieri vom participa la o veritabilă lecție de turism viticol, pe aceste meleaguri pline de istorie și binecuvântate cu pământ roditor, dar nu vor lipsi nici degustările inedite, specifice zonei. 

Mergem, așadar, pe urmele lui Bachus, în „țara viei și-a vinului”, cum e supranumită Vrancea, pe bună dreptate, din moment ce aici se află cea mai mare suprafață cultivată cu viță de vie din întreaga Românie. Panciu e cel mai mare producător de vin, iar aici, la Țifești, este ce mai întinsă podgorie din regiune. Aici muncesc mulți localnici, zona este în continuă dezvoltare, iar tururile culinare și degustările de vin organizate la domeniile Panciu sunt la mare căutare. Din gospodărie, direct în farfurie! Aceste este conceptul prin care multe dintre produsele tradiționale vrâncene ajung pe mesele oaspeților, la Țifești, alături de paharul de vin potrivit.

Cultura vinului e din ce în ce mai apreciată de români, iar turismul oenologic prinde astfel și la noi rădăcini. O inedită propunere, venita din partea gazdelor „ROventura”, ne oferă o altă degustare, în premieră. Poate că mai sunt ospețe fără vin, dar oțetul cu siguranță nu lipsește de pe mesele românilor, așa că incursiunea acesta în lumea licorilor dulci-acrișoare se va dovedi a fi una fantastică. Vizităm şi fabrica de îmbuteliere a sucurilor naturale, pentru ca apoi să ne alăturăm unei alte experienţe culinare în raiul de la Panciu.

Nu ratați sâmbătă, de la ora 15:00, o nouă ediție ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, la Kanal D.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending