Connect with us

Emisiuni

Incursiune de poveste la Comandău cu „ROventura”

Published

on

Foto Credit: BLC Media

Sâmbătă, de la ora 15:00, „ROventura” ne poartă pașii de la munte la câmpie și din codru în bostănărie. După ce se vor bucura de o adevărată aventură la Comandău, și de un veritabil răsfăț la una dintre cele mai frumoase cabane din județul Covasna, George Mihai și Andreea Străvoiu ajung la Pogoanele, loc din care vom afla toate tainele pepenilor românești, cultivați pe meleaguri buzoiene.

Comandău este pe buzele tuturor, în ultimii ani, îndeosebi pentru peisajele sale fabuloase, dar și pentru oferta bogată în turism de aventură. Pe lângă traseele montane, Comandău ne ademenește cu peisaje splendide, de-un pitoresc aparte și cu pasaje de aventură ca la carte.

Advertisement

Aventura și adrenalina parcă ne hrănesc, cu fiecare kilometru pe care-l parcurgem alături de roventurieri. Mulți români au ajuns aici, atrași de puritatea zonei și de faptul că este încă un loc aerisit.

George şi Andreea ne invită apoi în legănul munților, la Huțanu, zonă în care simți că nu ai mai vrea să pleci. Atmosfera de la pensiune, în răcoarea și liniștea serii, e ca un adevărat leac.

Ne luăm rămas bun de la Comandău și coborâm la vecinii din Buzău. Pământul roditor și munca oamenilor au făcut pepenii de Pogoanele cunoscuți în toată România. Pepene, bostan, lubeniță, oricum i-am spune, rămâne fructul – vedetă al fiecărei veri.

Nu ratați o nouă ediție „ROventura”, sâmbătă de la ora 15:00, alături de George Mihai și Andreea Străvoiu, la Kanal D!

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending