Connect with us

Emisiuni

Incursiune de poveste pe tărâmul îmbrățișat de ape cu ROventura la Kanal D

Published

on

Foto Credit: Kanal D

            „ROventura” ne poartă pașii, sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, la Gura Portiței. Cu un picior în valurile Mării Negre și cu altul în paradisul Rezervației Biosferei Delta Dunării, așa ne vom simți alături de George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii, deoarece pornim într-o incursiune de poveste din Dobrogea, către Jurilovca, cu destinația finală Gura Portiței.

 

 

Călătorii noștri dau startul „Roventurii” din Jurilovca, lacul Golovița, spre limba de pământ ce separă, dar şi unește, în același timp, două lumi de apă. Una dintre cele mai fermecătoare fâşii de pământ de la Marea Neagră, insula atrage anual mii de turiști cuceriţi de frumusețea plajei, de sălbăticia arealului din Deltă și de bucatele pescărești. Două generoase colțișoare de Rai, la distanță de o plimbare la pas, oameni frumoși și bucate pescărești de poveste, asta ne așteaptă imediat ce vom pune piciorul în satul de vacanță.

Această bucată de pământ, Plaja Gura Portiței, a fost descoperită în 1736 și amenajată pentru turism abia în urmă cu două decenii. Aici ajunge doar cine vrea cu adevărat să o facă, și cu siguranță nu regretă nimeni, după ce reușește să se bucure de tot ce oferă acest paradis natural, creat de natură și om, într-o armonie deplină.

 

Roventurierii noștri se desprind cu greu de plajă, pentru a-și îndrepta pașii spre podul care separă insula principală de alta, mai mică, unde se află, practic, un sat lipovenesc autentic, în miniatură. Zona protejată Leahova e Raiul pe care îl poți admira chiar de pe propria terasă, suspendată deasupra apei, iar momentul artistic tradițional al locuitorilor din Jurilovca e tot ce mai lipsea, pentru ca tabloul acestei zile să fie o capodoperă.

 

Nu ratați sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, o nouă ediție “ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, la Kanal D.

 

Advertisement

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending