Connect with us

Reportaj

Incursiune uimitoare la Iași, astăzi la ROventura

Published

on

Foto Credit: KANAL D
Reclame

Fostă capitală a Regatului României, al doilea cel mai mare oraș al țării și mândră capitală a Moldovei, Iașiul uimește prin dinamismul cu care se dezvoltă și cucerește prin comorile sale culturale.

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, ”ROventura” ne invită să aflăm povestea noului Iași, Capitala Moldovei, loc în care se petrec atâtea lucruri demne de povestit.

Aflăm, împreună cu George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii, de ce Iașul este destinația anului 2022 în România, dar și de ce se identifică drept un oraș al creatorilor, ce vor să-și marcheze locul în sarabanda istoriei.

Pentru început, mergem să descoperim, prin intermediul ”ROventura”, aerul cosmopolit al centrului universitar din zilele noastre. Frumusețea acestui oraș romantic împletește, ca niciunde, istoria și cultura, identitatea națională și parfumul celor mai frumoși ani, pe care vechiul târg moldav încă îl respiră.

O plimbare prin inima orașului ne ajută să cunoștem ritmul în care trăiește acest oraș, dar și să ne imaginăm cum vibra el odată. Leagăn al Unirii dar și al amintirilor vii, oraşul îi surprinde pe toți cei care vin să-i afle povestea.

Muzeul Poeziei, Muzeul Literaturii Române, Muzeul Teatrului Evreiesc în Romania și, nu în ultimul rând, Muzeul Copilăriei în Comunism,  fiecare dintre aceste expoziții unice promite câte o experiență specială, așa că ne vom bucura de ele pe rând.

Nelipsită va fi și experiența culinară, din bucatele unice din regiunea Moldovei, un spectacol în sine, prilej de răsfăț și creator de stare de bine.

Nu ratati sâmbătă, de la ora 15:00, o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, la Kanal D.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending