Inedit: Prinţul William şi Prinţul Harry, documentar despre relaţia lor cu Prinţesa Diana - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Documentar

Inedit: Prinţul William şi Prinţul Harry, documentar despre relaţia lor cu Prinţesa Diana

Published

on

Prinţul William şi Prinţul Harry vorbesc pentru prima dată despre mama lor, Prinţesa Diana într-un film documentar!

Documentarul intitulat ”Diana, Our Mother: Her Life And Legacy” va fi difuzat luni, de la 9 seară (ora Marii Britanii) pe postul ITV, noteaza Mediafax

În el, Prinţul William şi Prinţul Harry vorbesc cu sinceritate şi emoţie regretul pe care îl resimt şi în prezent legat de ultima lor conversaţie telefonică cu mama lor, Prinţesa Diana. Cei doi membri ai familiei regale britanice au făcut publice mai multe fotografii personale, de familie, inclusiv cu Prinţesa Diana însărcinată.

 

Harry a declarat pentru producătorii documentarului că va regreta până în ultima zi a vieţii sale cea din urmă conversaţie cu mama sa.

“Privind în urmă e incredibil de greu. Va trebui să trăiesc cu asta pentru tot restul vieţii mele”, a spus Harry. “Fără să ştiu că aceea urma să fie ultima oară când aveam să vorbesc cu mama mea. Cât de diferit ar fi fost acea conversaţie dacă aş fi avut cea mai mică bănuială că urma să îşi piardă viaţa în acea noapte.”

Din documentarul TV, care va putea fi vizionat luni în Marea Britanie, au apărut deja fragmente în presă, declaraţii, dar şi fotografii de familie. Emisiunea este parte dintr-o serie de omagii aduse Dianei, în contextul împlinirii a 20 de ani de la moartea sa pe 31 august, 1997.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Subscribe to our newsletter!
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending