Connect with us

EVENTS

INEDIT: PRO TV lansează pictura 3D Supraviețuitorul, în Bucureşti

Published

on

PARCUL I.O.R LIVE: Imaginează-ți că ești la marginea unei prăpastii, picături reci de apă de la cascada de lângă te stropesc, o torță aprinsă riscă să te ardă, iar singura ta scăpare este să traversezi prăpastia pe o frânghie pe care se odihnește, relaxat, unul dintre cei mai periculoși șerpi din lume: wala-wala.

Tot acest univers în care peisaje deosebite se îmbină cu pericolele prezente la tot pasul a fost creat de 3D Joe and Max, care a surprins esența show-ului Supraviețuitorul în pictura 3D pe care o va finaliza astăzi!

 

Toți bucureștenii dornici de aventură sunt invitați în seara aceasta, de la ora 18:00, în Parcul Alexandru Ioan Cuza (I.O.R), la capătul aleii principale, unde se vor putea poza cu impresionanta creație a celui mai tare artist 3D: 3D Joe and Max.

Surprizele nu se încheie aici! Toți bucureștenii care ajung în această seară își vor putea face tatuaje temporare cu elementele specifice din show-ul Supraviețuitorul, iar primele 100 de persoane care se pozează cu pictura 3D Supraviețuitorul și postează poza pe Facebook, Twitter sau Instagram cu #supravietuitorul vor primi o bandană Supraviețuitorul roșie sau albastră, precum cele pe care le vor folosi concurenții din cele două triburi în show-ul care a revoluționat televiziunea!

 

Joe Hill, pictura 3D Supravietuitorul (1)

 

Cele două triburi se numesc Hangin (pronunție Hanin) și Tubig. Provenind din limba filipineză, cele două nume au o puternică semnificație pentru cei 18 concurenți din show-ul Supraviețuitorul, care începe pe 12 septembrie, la Pro TV. Hangin, numele tribului albastru, înseamnă vânt, iar Tubig, numele tribului roșu, este traducerea pentru apă. Astfel, chiar numele triburilor subliniază lupta celor 18 concurenți atât cu natura, cât și cu ceilalți concurenți și ei înșiși.

 

Toți bucureștenii sunt invitați astăzi, de la ora 18:00, în Parcul Alexandru Ioan Cuza, la capătul aleii principale, pentru a intra în aventura Supraviețuitorul!

Advertisement

 

Foto Credit: PRO TV

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2016: Tu alegi castigatorii. Voteaza-ti aici favoritii 🙂

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending