Connect with us

ALL MEDIA

Inelul si refacerea androginului!

Fiecare inel de logodna are povestea lui… stim ca pentru multi barbati, momentul oferirii unui inel de logodna nu mai are o importanta deosebita, dar pentru femeie inelul reprezinta uniunea, intregul pe care femeia il formeaza cu barbatul; refacerea androginului.

Andrei Stoica – Brand Managerul bijuteriei Roxandy ne-a raspuns la cateva intrebari si ne-a dat cateva sfaturi legate de alegerea inelului: “Viitoarea mireasa apreciaza cu siguranta doua lucruri: atat cumpararea in sine a unui inel de logodna, dar si surpriza primirii inelului. De multe ori sunt complicele mirelui care vine sa comande inelul; aflam masura degetului miresei fara ca aceasta sa banuiasca masurand un inel care-i apartine, il ajut sa aleaga modelul potrivit, alegem piatra care sa se incadreze in bugetul disponibil. Avem o multitudine de modele si pietre disponibile numai la bijuteria Roxandy.

Citeste mai mult aici

Published

on

 

Fiecare inel de logodna are povestea lui… stim ca pentru multi barbati, momentul oferirii unui inel de logodna nu mai are o importanta deosebita, dar pentru femeie inelul reprezinta uniunea, intregul pe care femeia il formeaza cu barbatul; refacerea androginului.

Andrei Stoica – Brand Managerul bijuteriei Roxandy ne-a raspuns la cateva intrebari si ne-a dat cateva sfaturi legate de alegerea inelului: "Viitoarea mireasa apreciaza cu siguranta doua lucruri: atat cumpararea in sine a unui inel de logodna, dar si  surpriza primirii inelului. De multe ori sunt complicele mirelui care vine sa comande inelul; aflam masura degetului miresei fara ca aceasta sa banuiasca masurand un inel care-i apartine, il ajut sa aleaga modelul potrivit, alegem piatra care sa se incadreze in bugetul disponibil. Avem o multitudine de modele si pietre  disponibile numai la bijuteria Roxandy.

 

Lasa un comentariu aici!

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA va fi transmisa in direct, joi, ora 21!

Published

on

 

Cel mai mare evenimt media al anului, Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018 va avea loc, joi, 22 noiembrie, in direct de la ora 21. Transmisia se poate vedea live pe radardemedia.ro, Youtube si Facebook.

Se vor acorda premiile votate de catre publicul cititor dar si o serie de premii speciale. 

Ne vedem joi!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018: Voteaza-ti aici favoritii! Cand va avea loc Gala?

Published

on

 

Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018, va avea loc, joi 22 noiembrie, la Ambasad’Or Events.

Ceremonia de decernare a trofeelor va fi transmisa in direct incepand cu ora 20:45. Transmisiunea se vede live pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Votarea pentru desemnarea castigatorilor se inchide in data de 12 noiembrie, pana atunci puteti sa va votati favoritii aici:

 

STOP VOT!

Castigatorii vor fi anuntati pe 22 noiembrie, ora 21, in direct pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Regulament si calendar competitie, aici!

GDPR: Prin exprimarea optiunii de vot, radardemedia.ro nu colecteaza date cu caracter personal! Regulament si calendar competitie, aici!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de radio Digi FM a aniversat 3 ani de existenta!

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Ca în fiecare an, de la prima emisie și până acum, echipa matinalului Digi FM, adică Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru a primit, la aniversarea a 3 ani, vizită binecunoscutului artist: SMILEY.

Păstrând obiceiul, acesta a adus un tort după chipul și asemănarea radioului cu cea mai mare acoperire privată din România, promițând din nou, că o să vină și la aniversarea de 4 ani.

Baloane, artificii, știri cu vești aniversare, cadouri pentru ascultători, super prăjituri și muzică, așa cum numai la Digi FM se poate auzi. Într-o atmosfera de petrecere, întreaga echipă, alături de toți colegii din trust, s-a bucurat de cadourile primite și de prezența lui Smiley, care s-a simțit fix ca „Acasă”. Mai mult decât atât, după ce au ieșit din matinal, Cătălin Striblea și Andrei Maria aka Smiley, au realizat împreună încă o ediție de succes a emisiunii „Oameni de Colecție”.

La 3 ani de la lansare, Digi FM își propune să păstreze tonul prietenos pe care l-a menținut în toată această perioada, să nu întârzie niciodată cu știrile din 30 în 30 de minute și să fie mereu acolo unde contează pentru „Ca să știi.”

Mulțumim tare, Smiley și LA MULȚI ANI, DIGI FM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending