Connect with us

Business

Infiintare firme Bucuresti cat mai facil cu putinta !

Redactia Radar de Media

Published

on

Am auzit multi oameni ca si-ar dori sa lucreze pentru ei insisi, fiindca multi patroni nu stiu sa aprecieze eforturile angajatilor. Cand stai in firma peste program 4-5 ore si stii ca beneficiile sunt ale tale si tu dispui de fondurile rezultate din munca ta in plus, situatia se schimba.

Dar ce faci, cand in fiecare zi esti retinut peste program 2-3 ore nefiind retribuit pentru ele? Ti se ia din timpul tau de odihna si din orele pe care ai putea sa le petreci in compania celui mic, jucandu-te cu el sau spunandu-i povesti, fara sa ti se dea altceva in schimb.

Cand stii pentru ce muncesti, nimic nu ti se mai pare greu. Ai curaj si solicita servicii infiintare firme Bucuresti si mai ales nu repeta cu angajatii tai greselile pe care le-au facut fostii tai angajatori cu tine!

Romanii nu se mai tem de birocratie, cand doresc sa isi faca o firma, un ONG sau un PFS, fiindca Adisaf.ro se ocupa de tot.

Singur iti este greu sa obtii toate informatiile necesare si poti face mai multe drumuri inutile, fiindca iti poate lipsi o hartie importanta de la dosar, dar cu ajutorul celor de la firma prezentata mai sus, obtii aprobarile intr-un timp cu 50-60 % mai scurt.

Experienta isi spune cuvantul in cazul acestor profesionisti, de aceea nu apela la altcineva si nu incerca sa bati la usi singur. Datorita lor, functioneaza cu succes in Bucuresti: cabinet mari de avocatura, firme de transporturi internationale si internationale, companii puternice ce asigura servicii de curierat, firme de constructii, saloane de infrumusetarea si clinici medicale renumite.

Portofoliul acesta bogat, care contine oameni de afaceri ce ocupa primele locuri in topul celor mai bogati din tara demonstreaza calitatea premium a serviciilor firmei Adisaf.ro care s-a ocupat nu numai de infiintare, ci si de:

-consiliere la inceput, cand esti debusolat, nu stii cum sa faci un plan de afaceri si sa rezolvi o serie de probleme marunte de care depinde succesul afacerii tale. In spatele atator firme de succes din Bucuresti stau planurile de afaceri excelent intocmite de salariatii firmei Adisaf.ro.

-gasirea unui sediu social sau alegerea celui mai bun pentru buna desfasurare a afacerii. De multe ori, un sediu periferic este sinonim cu falimentul. Oricat de buni ar fi avocatii, daca isi desfasoara activitatea intr-un cabinet situat la marginea orasului si nu isi fac un site pe internet, sa poata fi contactati cu usurinta, slaba nedejde sa fie angajati! Ai nevoie sa iti aranjezi parul urgent, fiindca te duci la o intalnire de afaceri in Centrul Vechi. Spune-mi, te rog, te mai duci la salonul de infrumusetare din Baneasa, cand fiecare minut conteaza?

Unde ai asigurat vadul comercial, in centru sau la marginea orasului?

Pai, poti observa singur, la inceput, numarand oamenii care trec la orele de varf si intr-o zona si in alta!

Este posibil ca in febra entuziasmului, sa nu te mai gandesti la aceste aspecte esentiale. Ei, bine firma care te ajuta sa iti infiintezi legal firma, te va preveni asupra acestui fapt. Profesionistii ei nu te lasa sa incepi ceva sub amenintarea iminenta a esecului, fiindca este in joc orgoliul firmei respective.

Este la fel ca in cazul profesorilor care nu mai primesc la meditatii elevi care nu invata, iar prin rezultatele slabe la examene le-ar stirbi prestanta de profesori foarte buni.

Consultanta de specialitate face diferenta intre o firma care obtine  profit si una care da faliment rapid.

Nu poti sa spui: ”Sunt banii mei si imi este indiferent, daca ii pierd!” fiindca raspunzi de angajati si de familiile lor. Ei lucreaza pentru tine asteptand in schimb stabilitate financiara si respect.

Gandeste-te ca, daca nu soliciti si nu asculti recomandarile firmei prezentate pe larg in acest articol, vei fi nevoit sa iti privesti muncitorul credincios in ochi si sa il anunti ca va fi concediat, fiindca firma ta este in pragul falimentului!

Ai trecut vreodata prin asta? Nu ti-as dori! Oamenii ajung in pragul depresiei, mai ales daca au credite in banci si nu au alte surse de venit.

Atat pentru solicitarea serviciilor de infiintare firma, cat si pentru consultanta sau desfiintarea firmelor care nu sunt profitabile nu trebuie sa te deplasezi de la domiciliu, fiindca poti comunica online cu ei sau la telefon. In acest mod iti ramane timp si pentru pasiunile tale si pentru familie si nu cheltuiesti bani inutil pe drumuri.

Ai curaj sa deschizi o afacere de familie, care sa va uneasca in jurul unei pasiuni comune: pictura, bucataria, comertul, designul vestimentar sau turismul!

Vei vedea cat de frumos va fi sa plecati toti in acelasi timp de-acasa, sa faceti zid in fata greutatilor si sa va bucurati de reusite, impartind in mod egal roadele.

Esti la un click distanta de indeplinirea visului de a lucra pentru tine si ai tai, asa ca urmeaza-ti drumul!

Tot ceea ce te rog este ca in momentele in care te vei simti mare si tare, sa nu il zdrobesti cu vorbe, nedreptati sau sarcini mult prea grele pe cel care muceste pentru tine.

Existenta unei firme care sa se ocupe de infiintarea firmei tale si care sa te consilieze iti netezeste calea catre succes.

Comentarii

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Business

AttoSoft sustine performanta si ofera soft pentru service-uri auto

AllProWeb.ro

Published

on

AttoSoft.ro

AttoSoft.ro este o companie a carei activitate are in prim plan evolutia clientilor sai si performanta business-urilor, oferind de la soft pentru service-uri auto, la programe de gestiune pentru retail, programe de salarizare bugetari si pana la software pentru invatamant.

Incepand cu anul 1995, compania ofera solutii software competitive, materializate in programe si servicii smart. In momentul in care echipa AttoSoft a inceput sa creeze software ERP, singurii competitori din tara erau firmele care traduceau si adaptau cerintelor antreprenoriale software-uri din tari precum Franta sau Italia. Azi, se poate vorbi despre ani de experienta, produse si servicii diferite, despre performanta.

Luand in considerare necesitatile antreprenorilor cu afaceri auto, AttoSoft.ro a creat aplicatii care sa raspunda pozitiv solicitarilor acestora. In mod cert, utilizarea unui program de gestiune piese auto este net superior oricarei alte abordari.

MyManager, primul soft romanesc pentru service-uri auto

La 5 ani de la infiintare, AttoSoft a lansat a doua generatie de software, profitand de experienta anterioara. Cu un concept nou in ceea ce priveste bazele de date si cu o interfata mult pe plus, aplicatiile create reusesc sa convinga peste 600 de antreprenori. MyManager, de exemplu, era in 2001 singura aplicatie romaneasca dedicata afacerilor cu piese auto, o aplicatie cu un succes notabil la Salonul Auto Bucuresti din acelasi an.

MyManager este in prezent aplicatia optim de utilizat de catre cei care se regasesc in urmatoarele situatii:

 • detin un service auto si pun accent pe calitatea serviciilor pe care le ofera;

 • pun accent pe productivitatea activitatilor si isi doresc sa gaseasca solutii pentru a inlocui intocmirea documentelor manual;

 • urmaresc sa identifice o sursa care sa ofere informatii corecte si relevante, in functie de care sa ia cele mai bune decizii.

Potrivit reprezentantilor AttoSoft, “Implementarea solutiei software MyManager® reprezinta serviciul prin care sistemul informatic este configurat pentru a elimina neajunsurile activitatii dumneavoastra (…) Rolul firmei noastre este de a realiza configurarile tehnice ale software-ului si ale hardware-ului, dar mai ales de a organiza procesele de analiza a activitatii, inventariere, modificare a procedurilor de lucru, instruire teoretica si practica a operatorilor etc.”

Avantajele utilizarii MyManager

MyManager ofera o serie de avantaje, indiferent de versiunea pe care proprietarul service-ului decide sa o achizitioneze. Cele mai importante, le includ pe urmatoarele:

 • optimizarea tuturor activitatilor desfasurate in service si programarea eficienta a clientilor, prin programarea posturilor de lucru;
 • obtinerea automata a documentelor de gestiune primara, in speta, devize (oferta, comanda, final de lucrari), procese verbale si note de comanda;
 • consultarea automata a stocurilor;
 • transmiterea comenzilor pentru piese auto catre furnizori;
 • receptia pieselor auto.

Toate aceste avantaje cumulate, au ca rezultat reducerea numarului de angajati, fluidizarea activitatilor si, in consecinta, performanta business-ului. Managementul operational va fi eficient si controlul sporit va permite o gandire strategica eficienta pentru viitor.

AttoSoft sustine dezvoltarea companiilor pe care le detin clientii, prin implementarea unor solutii inteligente care sustin calitatea si performanta. Nu exista business care sa nu functioneze optim atunci cand se fac eforturi, iar service-ul auto nu face abatere de la aceasta regula.

Continue Reading

Business

Pompele submersibile și pompele de apă industriale – când și unde se utilizează?

Avatar

Published

on

pompe-apa-industriale

Apa curentă este încă o problemă în zonele rurale în zilele noastre. Motivele pentru care se întâmplă acest lucru sunt numeroase, iar unele dintre ele se referă chiar la lipsa de cunoaștere în cauză. Avantajele cu care pompele de apă vin la pachet sunt numeroase, iar în cele ce urmează vor fi expuse mai pe larg.

Înainte de toate, trebuie enunțat principiul de funcționare al pompelor de apă: ele sunt mașinării sau aparate ce transformă energia de ordin mecanic în energie hidraulică sau pneumatică, după caz. Scopul este unul clar – transportul fluidului care primește această energie, supusă transformării înainte, către destinația finală, respectiv propria locuință.

Despre pompele submersibile de apă

Acestea sunt instrumente ce ajută la alimentarea locuințelor noastre constant cu apă. Pentru a funcționa, ele trebuie să fie introduse în lichidul de pompare ce are rolul de a izola perfect pompele. Acestea arată ca niște cilindrii, de lungimi variate.

Pompa submersibilă de apă nu funcționează niciodată singură, ci acompaniată de motor, fiind montate în același corp. Acesta va fi introdus în puțul în cauză, sub nivelul apei pentru o funcționare corectă și permanentă. În caz contrar, atunci când pompa nu se află sub apă, ea se poate arde extrem de ușor deoarece nu își mai poate îndeplini funcțiile, funcționează în gol, mai pe românește.

Celor ce dețin o astfel de pompă li se recomandă să verifice constant nivelul apei pentru a nu exista probleme de genul arderii acesteia.

Avantajul uriaș cu care aceastea vin la pachet se referă la faptul că au capacitatea de ridicare a apei la un nivel destul de ridicat. Mai exact, pot extrage apa de care avem nevoie chiar și din puțuri foarte adânci, fără ca presiunea jetului de apă de la robinet să scadă.

Totodată, trebuie menționat și faptul că ridică apa din subteran fără a se folosi de presiunea aerului.

Despre pompele de apă industriale, regăsite și în stocul magazinului euro-industrial.ro

Spre deosebire de cele submersibile, pompele industriale de apă dispun de o mai mare putere cu care pot ridica eficient apa la suprafață. Ele pot fi folosite pentru uzul casnic, bineînțeles, acolo unde nevoia de apă curentă este una mare tot timpul.

Însă, cu toate acestea, scopul cu care pompele de apă industriale au fost create se referă la folosirea lor alături de aplicații ce necesită mai multă putere de pompare. De exemplu, aceste pompe de apa industriale sunt ideale pentru a alimenta spațiile comerciale cu apă, sediile mari ale firmelor, complexurile unde angajații lucrează mult cu apă și așa mai departe.

Mai multe detalii în acest sens se regăsesc și pe euro-industrial.ro, în broșurile produselor. Totodată, același site poate oferi astfel de pompe celor ce le caută la un raport calitate – preț optim. Suportul pentru a face alegerea corectă face parte tot din pachetul de avantaje cu care echipa își întâmpină clienții.

Comentarii

Continue Reading

Business

Produsele perfecte pentru amenajarea unei bai retro!

Avatar

Published

on

Produsele perfecte pentru amenajarea unei bai retro!

In toate locuintele exista spatii extrem de importante precum baia, iar aceasta poate fi decorata in moduri extrem de variate in functie de preferintele fiecaruia in parte, ori in functie de trendurile existente.

Fiecare dintre noi ne dorim sa ne putem decora locuinta dupa bunul plac insa adesea bugetul ne impiedica sa facem acest lucru. Ei bine, in materie de decoratiuni pentru baie, exista solutia perfecta prin care putem achizitiona dusuri si baterii retro sanitare de cea mai buna calitate dar si la preturi foarte avantajoase.

Cu siguranta orice obiect din baie si in general din toata casa trebuie ales cu atentie chiar daca nu este tocmai usor sa va ganditi la cele mai bune variante astfel incat acestea sa se asorteze perfect intre ele.

In ceea ce priveste aceste simple baterii la prima vedere, alegerea potrivita poate avea un efect major asupra aspectului general si astfel aveti nevoie de un produs care sa se poata integra perfect in decor si bineinteles sa fie complet functional. Din acest punct de vedere,  daca va numarati printre aceia care sunteti fani ai decorurilor retro si va doriti cele mai atractive si de calitate accesorii pentru o baie retro, atunci trebuie sa accesati site-ul celor de la Evivo.ro.

De asemenea, daca va intrebati de trebuie sa acordati o importanta deosebita acestui subiect si de ce trebuie sa alegeti cea mai buna calitativ baterie pentru chiuveta, raspunsul este unul foarte simplu. O baterie pentru baie de-o calitate superioara, va va  ajuta sa economisiti  bani, timp si in plus sa va bucurati si de cele mai placute experiente la fiecare utilizare, pentru un timp cat mai indelungat.

 

Alegerea unei baterii baie retro nu este tot timpul una usoara. Dupa cum am vazut, trebuie sa tinem cont de mai multe elemenete, toate foarte importante. Magazinul online Evivo.ro va pune la dispozitie o gama vasta de baterii sanitare, iar cel mai important avantaj cel mai mare in cazul acestui comerciant este faptul ca fiecare produs este insotit de o descriere a aspectelor esentiale. Astfel, alegerea facuta va fi in cunostinta de cauza si mult mai simplu de realizat.

Accesand site-ul celor de la Evivo.ro, nu veti gasi doar o gama variata de baterii retro pentru baie, ci o intreaga varietate de diverse produse utile in locuinta, fiind impartite in urmatoarele categorii:

 • Pentru baie
 • Pentru bucatarie
 • Instalatii si accesorii

Toate acestea sunt produse de cea mai buna calitate disponibile la preturi foarte avantajoase.

Astfel ca tot ce trebuie sa faceti daca va doriti o baie retro si nu numai, este sa accesati site-ul Evivo.ro care va este pus la dispozitie la numai un simplu click distanta si va  veti putea bucura de o gama extrem de variata de produse la preturi foarte accesibile dar si cu un design extrem de  atragator.

In plus, in cazul in care aveti orice nelamurirle, nu ezitati sa ii contactati pe acestia si astfel veti beneficia de toata asistenta necesara, fie pe chat-ul online, fie prin telefon sau e-mail. De asemenea, produsele sunt insotite de garantie fiind disponibile direct din stoc iar livrarea se va efectua in cel mult doua zile de la momentul plasarii comenzii.

 

 

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Publicitate

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0