Connect with us

Business

Infrumusetarea dintilor cu ajutorul fatetelor dentare !

Published

on

Dantura joaca un rol extrem de important pentru modul in care arata o persoana din punct de vedere estetic motiv pentru care fiecare dintre noi trebuie sa trateze cu maxima atentie acest aspect. Ce presupune acest lucru?

Un control periodic la medicul stomatolog dar si o ingrijire dentara corespunzatoare. Spalarea zilnica a dintilor este un obicei pe care fiecare dintre noi trebuie sa il indeplineasca, indiferent de varsta avuta. Problemele dentare in primul rand apar datorita unei igiene orale necorespunzatoare, acesta fiind si motivul principal pentru care igiena orala este necesara. Nu putine sunt cazurile in care desi o persoana isi intretine corect dantura aceasta nu este impecabila din punct de vedere estetic. O astfel de situatie se poate rezolva printr-un tratament de infrumusetare dentara realizat in cadrul unui cabinet stomatologic. Utilizarea unor fatete dentare este una dintre cele mai populare mnetode prin care dantura poate fi infrumusetata. Acestea se utilizeaza in urmatoarele situatii:

 • Atunci cand se doreste inchiderea spatiilor dintre dinti;
 • Pentru alinierea dintilor;
 • Pentru albirea dintilor;

Apelarea la fatetele dentare cu siguranta nu este un moft desi aceasta este prima impresie in legatura cu acestea ci este o necesitate pentru ca fateta dentara ajuta si la corectarea anumitor probleme dentare. Cele mai populare probleme dentare ce pot fi rezolvate cu ajutorul fatetelor dentare sunt urmatoarele:

 • Un nivel scazut de dentina;
 • Dinti sparti sau fisurati;
 • Dinti care utilizeaza plombe mari;
 • Unele malformatii congenitale dentare pot fi rezolvate cu ajutorul fatetelor dentare;

Indiferent de motivul pentru care se apeleaza la fatetarea dentara, aceasta metoda prezinta o serie de avantaje, cateva dintre cele mai importante avantaje fiind urmatoarele:

 1. Este una dintre metodele utilizate in cadrul unui cabinet stomatologic care ofera rezultate rapide. Dupa efectuarea catorva sedinte se pot vedea rezultatele, detaliu extrem de important mai ales in cazul in care pacientul isi doreste rezolvarea problemei in cel mai scurt timp posibil.
 2. Se aseamana extrem de mult cu aspectul dintilor naturali.
 3. Aplicarea unor fatete dentare nu necesita o intretinere speciala, acestea intretinandu-se la fel ca dintii naturali.
 4. Sunt foarte bine tolerate de catre gingii, acestea putand fi utilizate si de catre persoane ce prezinta un nivel de sensibilitate mai ridicat.
 5. Sunt extrem de rezistente in timp. In cazul in care fatetele dentare sunt intretinute corespunzator din punct de vedere igienic acestea pot avea o durata de utilizare la fel de mare ca in cazul unui dinte natural.
 6. Se aplica mult mai simplu ceea ce inseamna ca in timpul aplicarii fatetelor dentare pacientul nu va resimti dureri mari asa cum este posibil sa se intample in cazul altor metode stomatologice.
 7. Uniformizarea obtinuta cu ajutorul fatetelor dentare este un alt avantaj oferit de catre utilizarea acestora.
 8. Nu se pateaza.
 9. Aplicarea fatetelor dentare nu necesita scoaterea nervului sau slefuirea puternica a dintilor asupra carora se intervine.
 10. Aceasta metoda poate fi aplicata atat in scop estetic cat si pentru rezolvarea unor probleme dentare.

In momentul de fata pe piata de profil exista doua tipuri de fatete dentare, si anume:

 • Fatete dentare confectionate din ceramica;
 • Fatete dentare produse din materiale compozite;

Fatetele dentare confectionate din ceramica ofera mai multe avantaje decat cele confectionate din materiale compozite, aspectul imaculat fiind unul dintre avantajele cele mai importante oferit de catre fatetele dentare confectionate din ceramica. De asemenea fatetele dentare confectionate din ceramica au o rezistenta mai mare in timp fiind alegerea recomandata in cazul in care este necesara aplicarea fatetelor dentare. Avantajele oferite de catre fatetele dentare confectionate din ceramica nu inseamna ca cele confectionate din materiale compozite nu sunt o alegere buna. Aceasta alegere trebuie realizata impreuna cu medicul stomatolog ales sa efectueze aceasta lucrare. MegaSmile este alegerea perfecta pentru o astfel de interventie precum si pentru orice alta interventie din punct de vedere stomatologic. Specialistii care lucreaza in cadrul acestei clinici stomatologice dar si aparatura de utlima generatie pe care acestia o utilizeaza fac ca acest cabinet stomatologic sa fie cea mai buna solutie pentru rezolvarea oricarei probleme dentare, indiferent de cat de complexa ar fi respectiva problema.

Fatetarea dintilor nu este singura modalitate prin care se poate imbunatati aspectul danturii sau rezolva anumite probleme dentare. Avand in vedere acest lucru trebuie ca pacientul sa aiba o comunicare cat mai buna cu medicul stomatolog astfel incat pacientul sa cunoasca toate variantele pe care acesta le are la dispozitie. Cele mai populare alternative sunt urmatoarele:

 • Fatete cu lipire dentara;
 • Aparat dentar;
 • Coroane;
 • Implant dentar;
 • Albirea profesionala a dintilor;

In concluzie, pentru o viata cat mai sanatoasa din toate punctele de vedere este foarte important ca igiena dentara sa fie realizata asa cum trebuie. Desi unii dintre noi o ignora, aceasta este extrem de importanta, ajutandu-ne sa mergem cat mai rar in cadrul unui cabinet stomatologic. Daca este necesar de mers in cadrul unui cabinet stomatologic ca urmare a aparitiei unor probleme dentare sau pur si simplu pentru vizita periodica care este recomandat a fi facuta de doua ori pe an, MegaSmile este alegerea perfecta. Pentru a vedea oferta serviciilor oferite de catre acestia nu ezita sa accesezi http://www.megasmile.ro.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending