Îngrijește-ți piscina cu piscineservice.ro - RADAR DE MEDIA
Connect with us

UTILE

Îngrijește-ți piscina cu piscineservice.ro

Published

on

Toate complexele hoteliere care dețin și piscină au devenit în ultimul timp etalonul destinațiilor pe care turiștii le aleg, implicit, a locurilor în care se cazează, pentru că și turismul s-a schimbat. Plăcerea oferită de către o călătorie a căpătat alte nuanțe, pentru că astăzi oamenii pot vedea toată lumea, pot compara și reușesc, în final, să se bucure doar de acele locuri care corespund unui confort mulțumitor, la prețuri avantajoase, cu acele criterii extrem de importante: calitate ireproșabilă a serviciilor, dotări moderne în hoteluri, curățenie, apropierea de diverse locuri/obiective turistice, facilități hoteliere (între care se înscriu piscinele, căzile de hidromasaj, saunele, sălile de biliard, restaurante, baruri etc.) În arșița verii, prezența unei piscine, mai ales în orașe în care nu se poate ajunge la mare ușor, îmbunătățește calitatea hotelului și îl ridică la un alt nivel din punct de vedere al atracției.

 

Astfel încât, diferențierea față de alte afaceri, în acest caz de alte complexe hoteliere, a devenit o necesitate, din păcate uneori înțeleasă greșit. Aceasta trebuie să aibă la bază un fapt, un motiv care să funcționeze pentru client ca o ancoră solidă. Numai în prezența beneficiilor reale, relevante, clientul este convins de relația de încredere și statornicie care se poate dezvolta cu locurile în care alege să se cazeze. Băile târzii, în apa răcoroasă, comoditatea dată de punerea în același loc a atâtor moduri de relaxare pentru clienți, sunt un beneficiu pe care îl puteți adăuga cu ușurință afacerii dumneavoastră.

Piscineservice.ro își dedică de 10 ani priceperea găsirii soluţiilor inovative pentru a-și ajuta clienții să-și îmbunătățească serviciile. Punem la dispoziție piscine îngropate, ancoraje, cascade cervicale sau pentru perete, prelate, filtre diverse, încălzitoare electrice, borduri, mozaic, vopsea, cabine de saună. Activitatea noastră a primit, în 2014, una dintre cele mai mulțumitoare recunoașteri pentru noi, deoarece la Gala premiilor e-commerce, ne-am clasat pe locul 1 la categoria magazinelor online românești „Casă și grădină”. Acest lucru ne-a arătat că suntem un partener de încredere pentru clienții noștri și că, în continuare, ajutorul nostru va fi primit pe măsura eforturilor depuse.

Plaja largă de produse pe care o acoperim vă scutește de efortul de a căuta rute alternative, deoarece vă punem la dispoziție atât produse, cât și servicii de calitate: montaj, întreținere piscină, renovări și reparații, asigurându-ne astfel ca din momentul achiziționării unei produs, până la montare și supervizare însoțim clientul de-a lungul tuturor etapelor. Avem așadar, accesorii pentru piscinele de competiție sau cele obișnuite, cum ar fi duș cu robinet pentru picioare, fântâni plutitoare pentru piscine, scări, echipamente și hidromasaj, echipamente pentru piscine (filtre, sisteme de încălzire, instalații, cuvă piscină, pompe, skimmere), finisaje piscine, produse pentru întreținere și curățare, printre care și roboți performanți, cât și cabine de saune uscate, umede, finlandeze sau cu infraroșu (cât și sobe pentru saune, piese dedicate băilor cu aburi ori saunelor electrice, materiale de construcție de la zero sau piese de schimb).

Dacă doriți să vă dezvoltați afacerea, specialiștii noștri vă pot ajuta atât cu execuția, cât și cu montarea, la care se adaugă serviciile de întreținere, curățare ori reparații. Ne dezvoltăm serviciile neîncetat pentru a putea veni în ajutorul clienților, în situații dintre cele mai diverse și a face ca deținerea unei piscine să nu fie o corvoadă. Fie că este vorba despre un complex hotelier, în care prezența unei piscine are o însemnătatea strategică, devenind un plus de neegalat pentru locație, fie că este vorba despre o piscină privată, în curtea dumneavoastră, suntem un umăr de nădejde, pe care vă puteți baza, să vă bucurați în tihnă de momente unice de relaxare.

Misiunea noastră este ca produsele de calitate și serviciile pe care le punem la dispoziție să asigure experiențe lipsite de neplăceri, cu produsele potrivite, astfel încât atât piscina, cât și apa să fie tratate profesionist, iar clienții unui hotel să se relaxeze. Același lucru este valabil și pentru piscina pe care o puteți avea acasă. Fie că e vorba de înot sau de zile în care doriți să vă relaxați și răcoriți, piscina este întotdeauna legată de ideea de relaxare. Pentru uzul personal, în familii care au copii, piscina devine o atracție irezistibilă, pe placul celor mici, care-i determină să lase-n urmă jocurile video ori alte activităţi și să se bălăcească încontinuu, cu entuziasm și bucurie. Pot astfel învăța să și înoate, sub supravegherea dumneavoastră, iar timpul petrecut în familie va fi plin de joacă și bucurie. Vara va fi paradisul copiilor, iar iarna o veți putea proteja prin acoperire. Întreaga familie va avea șansa să se bucure-n propria curte de activități interesante, atunci când poate nu veți putea ajunge la mare.

Indiferent de locul în care vă doriți o piscină, fie că este pentru acasă sau pentru afacerea dumneavoastră, beneficiaţi de suportul nostru service, ne vom asigura întotdeauna că piscina sau cabinele dumneavoastră de saună sunt îngrijite corespunzător, astfel încât să economisiți timp și bani, fără a întâmpina situații neplăcute. Credem în profesionalism, încredere, promptitudine, respectarea termenelor, drept principii după care ne ghidăm activitatea, în numele calității, durabilității, consultanței și serviciilor de montaj, întreținere, reparații, asumându-ne răspunderea atât pentru produsele livrate, cât și pentru durata lor de viață, în acord cu măsurile de întreținere pe care le considerăm vitale.

Advertisement

Să aveți o piscină, fie că este vorba de un complex hotelier ori de propria curte, este un lucru de care ne putem ocupa integral, punând în sprijinul dumneavoastră anii de experiență, echipa profesionistă și produsele executate, montate, întreținute la standarde înalte. Bucurați-vă de beneficiile piscinei dumneavoastră. De rezolvarea tuturor celorlalte lucruri ne ocupăm noi!

 

Sursă foto: freepik.com

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending