Connect with us

Life Style

Ascultă-ți “Inima” este mesajul noului single semnat Sore

Published

on

După succesul înregistrat de single-ul “Dor să-ți fie dor”, Sore revine cu o nouă piesă, perfectă pentru vară, “Inima”.
Piesa a fost compusă de Sore, alături de Mihai Andrei și Elena Moroșanu, iar versurile au fost scrise de Sore, Elena Moroșanu și Diana-Alexandra Moraru.

“După cum spune și titlul piesei, mi-am ascultat și de această dată inima si instinctul. ‘Inima’ mi s-a parut cea mai potrivită alegere ca follow-up după ‘Dor să-ți fie dor’. Este o piesa la fel de sinceră, al cărei mesaj îmi doresc să ajungă tot la fel de aproape de inimile ascultatorilor.”, a declarat Sore.

Noul single, lansat împreună cu MediaPro Music, beneficiază de un videoclip spectaculos, plin de energie și adrenalină, regizat de Alex Fotea și produs de ICLOUD9. Ținutele artistei au fost realizate de Andra Moga; de coafuri s-a ocupat Ana Maria Cordun, iar machiajul a fost asigurat de Mirela Ecobici.

În cele patru zile de filmare, Sore a făcut wakeboarding la Snagov, în locația Dolce Vita, cu ambarcațiunea Nautique Super Air 210, a filmat pe malul mării, la Briza Pub & Beach din Mamaia, în preajma hotelului Orfeu, și a sărit în tandem cu parașuta, la TNT Brothers, pe Aerodromul Clinceni.

Sore

“A fost un clip plin de peripeții! Am depins de vreme, care ne-a cam jucat feste, motiv pentru care am și filmat pe parcursul a mai multor zile. ‘Inima’ este unul dintre videoclipurile pentru care am lucrat cu extrem de mare plăcere, am sărit pentru prima oara în viață cu parașuta, special pentru filmări – mereu am căutat un motiv sa amân acest moment, nu aveam suficient curaj. Mă bucur că am reușit să introduc într-un singur clip doua sporturi extreme, saltul cu parașuta și wakeboardingul, pe care îl practic de un an.”, a mai declarat artista.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending