Inna a demonstrat încă odată “cârcotaşilor” calităţile sale vocale! (video)
Connect with us

ALL MEDIA

Inna a demonstrat încă odată “cârcotaşilor” calităţile sale vocale! (video)

Published

on

Inna a fost invitată în studioul Radio 21 aseară la Request 629, prima emisiune care a avut încredere în ea la debutul carierei şi a promovat single-ul Hot , devenit un super hit.

Gazdele emisiunii, Liviu Hodor şi Cristi Stanciu sunt înnebuniţi după piesa celor de la Carla’s Dreams, “Pohui”, interpretată împreună cu Inna. “Am ascultat-o şi am rămas mască, wow, ce combinaţie tare” spune Liviu Hodor.
Inna a povestit la Request 629 cum a început colaborarea cu Carla’s Dreams: i-a plăcut foarte tare piesa şi i-a contactat pe băieţi.

Membrii trupei Carla’ s Dreams au ţinut să lămurească de la bun început situaţia şi au întrebat-o pe Inna dacă ştie ce înseamnă “pohui”, cuvântul care dă titlul piesei.”Ştiu şi de asta v-am sunat, să vă spun că astăzi mi-e aşa…pohui de tot”, le-a răspuns Inna.

Artista se consideră norocoasă că are acum ocazia să interpreteze piesa ei preferată. Împreună cu trupa The Marker, Inna a cântat live, aseară, piesa “Pohui” în studioul Radio 21, dar şi ultimul ei single, “More than friends” în varianta acustică şi a închis gurile rele care i-au pus la indoială în ultima perioadă calităţile vocale.

După ce a scos un nou album, Inna pregăteşte un nou single, dar şi multe concerte în lume. Despre concertele din România spune că se află şi ele pe listă, la capitolul planuri. Până atunci, aşteaptă cu nerăbdare primul concert din Japonia, acolo unde va cânta la un festival şi va urca pe scenă alături de artişti pe care îi admiră, printre ei şi Snoop Dogg.”Voi fi singura fată care va cânta la festival”, adaugă Inna.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending