Connect with us

Muzica

INNA compune muzică în ”Dance Queen’s House” timp de trei săptămâni

Published

on

INNA a început o sesiune muzicală care se numește ”Dance Queen’s House” și care va dura trei săptămâni într-o casă spectaculoasă în afara Bucureștiului, iar fanii pot urmări pe YouTube experiența.

 

Alături de artistă vor fi Marco&Seba, Alex Cotoi, David Ciente, Minelli și wrs, producători și songwriteri cu care INNA a lansat hituri precum ”Ruleta”, ”Iguana”, ”RA”, ”Tu Manera”, ”Discoteka”, ”Gimme Gimme”, ”Heaven”, ”Sun is Up”. În cele trei săptămâni, împreună cu aceștia, INNA va compune și va lucra piese noi.

 

Toate momentele care au loc în casă, procesul creativ sunt prezentate fanilor într-un daily vlog care apare pe canalul de YouTube al INNEI, care are peste 6.2 milioane de abonați, dar și pe Instagram (2.9 milioane de followers) și Facebook (peste 10 milioane de fani). Vlogurile sunt traduse în engleză și spaniolă.

 

Aici este playlistul primelor 10 episoade în care INNA vorbește despre operații estetice, cade în piscina din curtea casei, face o plimbare cu skateboard-ul în Fierbinți, răspunde unor întrebări incomode, dar face și sesiuni muzicale.

 

”Dance Queen’s House este un proiect care mă entuziasmează, pentru că îmi place să merg la studio să compun piese și este cu atât mai plăcut să locuim toții într-o casă și să ne bucurăm de muzică și de timp petrecut împreună”, a spus INNA.

 

Pentru siguranță și pentru ca totul să aibă loc în condiții de respectare a normelor de protecție împotriva COVID-19, toți cei prezenți în ”Dance Queen’s House” au fost testați în prealabil.

INNA este unul dintre cei mai de succes artiști români, cu o carieră internațională care include colaborări cu J Balvin, Daddy Yankee, Yandel, Pitbull, Farina, cu piese care au cucerit topurile din lume precum ”Ruleta”, ”Sun is Up”, ”Hot”, ”Cola Song”, ”Iguana”, etc.

 

”Dance Queen’s House” este un proiect susținut de LIDL, BURN, Banca Transilvania, Teilor, Obsentum, Best Value, OK Medical.

 

 

 

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending