Connect with us

Muzica

INNA își surprinde cea mai bună prietenă și îi face cadou mașina visurilor ei

Published

on

INNA i-a făcut surpriză celei mai bune prietene mașina visurilor ei: Fiat Abarth, personalizată special pentru ea, în roz, culoarea preferată a Ancăi. Anca este cea mai bună prietenă a INNEI de aproape 15 ani, un om care i-a fost alături în turnee, iar acum este și make-up artistul solistei. Ieri, în Dance Queen’s House, a fost Pink Day, zi inspirată de Anca și dedicată ei.

 

”Anca este un om extraordinar, bun, cald, care mi-a fost mereu alături, așa că am decis ca una dintre zilele din casă să fie pink day, culoarea ei preferată. Toți ne-am îmbrăcat în roz, iar ea a crezut că este complicele unei surprize pentru mine, când de fapt, ea a fost cea surprinsă. Au fost lacrimi de fericire și mă bucur că am putut să îi ofer cadou mașina visurilor ei… roz”, a spus INNA.

 

Toată acțiunea apare în vlogul postat pe canalul de YouTube al INNEI în playlist-ul Dance Queen’s House.

 

Aici este playlistul primelor 16 episoade în care INNA vorbește despre operații estetice, cade în piscină din curtea casei, face o plimbare cu skateboard-ul în Fierbinți, răspunde unor întrebări incomode, dar ia parte şi la sesiuni muzicale. INNA are peste 6.2 milioane de abonați, dar și pe Instagram (2.9 milioane de followers) și Facebook (peste 10 milioane de fani). Vlogurile sunt traduse în engleză și spaniolă.

 

”Dance Queen’s House” este o sesiune muzicală care durează trei săptămâni într-o casă spectaculoasă în afara Bucureștiului. Alături de artistă sunt Marco&Seba, Alex Cotoi, David Ciente, Minelli, producători și songwriteri cu care INNA a lansat hituri precum ”Ruleta”, ”Iguana”, ”RA”, ”Tu Manera”, ”Discoteka”, ”Gimme Gimme”, ”Heaven”, ”Sun is Up”. În această perioadă, împreună cu aceștia, INNA va compune și va lucra piese noi.

 

Toate momentele care au loc în casă, procesul creativ, vor fi prezentate fanilor într-un daily vlog care va apărea pe canalul de YouTube al artistei. INNA este unul dintre cei mai de succes artiști români, cu o carieră internațională care include colaborări cu J Balvin, Daddy Yankee, Yandel, Pitbull, Farina, cu piese care au cucerit topurile din toată lumea.

 

 

 

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending