INNA lansează albumul "Heartbreaker": 10 piese compuse în 3 săptămâni în Dance Queen’s House - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Muzica

INNA lansează albumul “Heartbreaker”: 10 piese compuse în 3 săptămâni în Dance Queen’s House

Published

on

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii INNEI: artista lansează albumul ”Heartbreaker” care include 10 piese create în urma sesiunii Dance Queen’s House. INNA a stat izolată 3 săptămâni într-o casă alături de cei mai apreciați songwriteri și producători: Marco&Seba, Alex Cotoi, David Ciente și Minelli și a compus împreună cu ei piesele pe care publicul le poate asculta în premieră pe canalul de YouTube al artistei.

 

Cele 10 piese sunt: ”Maza Jaja”, ”Heartbreaker”, ”One Reason”, ”Flashbacks”, ”You and I”, ”Beautiful Lie”, ”Gucci Balenciaga”, ”Sunset Dinner” și ”Thicky” și pot fi ascultate aici.

 

”Sunt entuziasmată să vă prezint albumul ”Heartbreaker”! A fost o lună plină de muzică, de sesiuni, dar și de distracție, o lună creativă în care au ieșit 10 piese care sper să vă bucure! Mulțumesc tuturor celor care au făcut parte din nebunia Dance Queen’s House și care au contribuit la albumul ”Heartbreaker”. For the love for EDM!” a spus INNA.

 

Albumul ”Heartbreaker” va fi disponibil pe magazinele digitale din 4 decembrie. Fanii au fost în Dance Queen’s House zilnic prin intermediul vlogurilor postate pe YouTube-ul INNEI, cu peste 6.2 milioane de abonați, dar și pe Instagram (2.9 milioane de followers) și Facebook (peste 10 milioane de fani). Vlogurile au fost traduse în limba engleză, spaniolă şi le puteţi urmări aici.

 

INNA este unul dintre cei mai de succes artiști români, cu o carieră internațională care include colaborări cu J Balvin, Daddy Yankee, Yandel, Pitbull, Farina, cu piese care au cucerit topurile din lume precum ”Ruleta”, ”Sun is Up”, ”Hot”, ”Cola Song”, ”Iguana”, etc.

 

 

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending