Connect with us

Muzica

INNA lansează cel de-al treilea număr al revistei ”INNAMag”

Published

on

            INNA și-a surprins fanii cu noul număr al revistei pe care a lansat-o și care se numește ”INNAMag”.

 

 

Ajunsă la cea de-a treia ediție, INNAMag are două coperţi și aduce fanilor ședinte foto stylish și inedite cu artista, interviuri cu oameni pe care îi apreciază, cum ar fi Ruuca (Raluca Mărgescu, fotografa cu care a lucrat cel mai mult în ultima vreme), Alex Gâlmeanu, unul dintre cei mai relevanți fotografi din România, EMAA, unul dintre artiștii momentului, dar și povestea vacanței în Maldive, în Dubai, locuri pe care le recomandă și în care își petrece timpul.

 

INNAMag este un vis devenit realitate pentru artistă, propriul univers în care își invită fanii să-i fie mai aproape, și mai mult decât prin muzica ei. Noul număr INNAMag este disponibil pe site-ul www.innaofficial.com, unde pot fi accesate și primele două ediții.

”Am ajuns la cel de-al treilea număr al revistei INNAMag și mă bucur să îi am pe fanii mei alături de mine în acest proiect foarte drag mie”, a spus INNA. Pe plan muzical, artista a lansat piese care cuceresc fani din întreaga lume, precum ”Flashbacks” care este pe locul 1 pe radio în Rusia, în topuri și în alte țări precum Ucraina, Polonia, Bulgaria, Turcia, România, dar și colaborări precum ”Cool Me Down” cu Gromee, dar și featuring cu Alok, DJ-ul numărul 5 în lume și Sofi Tukker pentru piesa ”It Don’t Matter”. INNA urmează să lanseze și un nou album anul acesta.

 

 

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau