Inna si Alexandra Stan cântă împreună imnul matinalului ProFM, prezentat de Andrei Gheorghe și GreeG - RADAR DE MEDIA
Connect with us

EVENTS

Inna si Alexandra Stan cântă împreună imnul matinalului ProFM, prezentat de Andrei Gheorghe și GreeG

Published

on

Prezentatorii matinalului ProFM, Andrei Gheorghe și GreeG, sunt PIESĂ! La propriu! Cel mai popular studio din Romania, HaHaHa Production, a adunat la un loc artiștii  momentului într-un singur scop: imnul matinalului ProFM! Astfel, Alex Velea, Smiley, Inna, Alexandra Stan, Lariss, Puya, Cabron, Andra și Alina Eremia se regăsesc în cea mai tare piesă pentru cel mai cool matinal!

Nu e doar o premieră pentru Andrei Gheorghe și GreeG, ci și pentru întreaga industrie muzicală! E prima piesă care reunește două dintre cele mai cunoscute voci feminine din România, printre puținele recunoscute la nivel internațional: Alexandra Stan și Inna!

După cum spun și versurile, “să râzi nu te costă nimic”! Cu un click sau un play te trezești în fiecare dimineață, de luni până vineri, de la 6:30 la 10:00, alături de singurii realizatori radio care-ți pot oferi în sfârșit ceva altceva!

Generoși și norocoși, împărțim cu voi rezultatul muncii unei echipe grozave: HaHaHa Production! O piesă de ținut pe repeat pentru un matinal deținut minte.

Foto Credit: PRO FM. Foto Montaj: RADAR DE MEDIA

CITESTE SI:

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending