Connect with us

ALL MEDIA

Înot neconvenţional în rochie de searã şi pantofi cu toc pentru o concurentã Next Top Model

Redactia Radar de Media

Published

on

Atunci când spui Cãtãlin Botezatu spui lux, locaţii exotice şi şedinţe foto incendiare. Însã, de cele mai multe ori acestea nu sunt neapãrat şi foarte accesibile. Tocmai acest lucru s-a întâmplat  în cadrul show-ului Next Top Model by Cătălin Botezatu difuzat de Antena 1 în fiecare joi de la 20.20.

 

Ajuns în Dubai, Botezatu a ales locaţii foarte frumoase pentru shootingurile cu cele 5 concurente rãmase în cursa pentru marele premiu de 50.000 de euro şi un contract cu agenţia MRA Models. Pentru a le testa agilitatea, le-a supus unei încercãri incredibile: o prezentare de modã pe marginea unei piscine.

 

Adevãratul pericol era însã altul: pe mãsurã ce defilau pe un cant de granit de 20 de cm – care pe deaspupra mai era şi acoperit cu o peliculã finã de apã, fetele aveau de o parte piscina – deşi multe habar nu aveau sã înoate, iar de cealaltã parte un hãu de 30 m.

 

Deşi erau supravegheate în permanenţã de salvamari şi oameni instruiţi sã le ajute la nevoie, emoţiile fetelor au ajuns la paroxism. Îmbrãcate în rochii haute couture by Cãtãlin Botezatu extrem de fastuoase şi purtând pantofi cu toc foarte înalt, ele au trebuit sã defileze de jur împrejurul piscinei.

 

Laura a fost cea mai ghinionistã: îmbrãcatã într-o superbã rochie de searã mov, accesorizatã cu o pereche de pantofi în tendinţe, cu tocuri de peste 15 cm, frumoasa prahoveancã a plonjat direct în piscinã.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending