Connect with us

A-Z NEWS

Înotătorul Alexandru Coci, sportivul anului 2012 în judeţul Braşov

Published

on

Reclame

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Braşov a dat marţi publicităţii clasamentul primilor 10 sportivi din judeţul Braşov pentru acest an, în care primul loc a fost ocupat de înotătorul Alexandru Coci.

Coci (CSM Braşov), participant la Jocurile Olimpice de la Londra, a fost urmat în de halterofilul Adrian Ghişoiu (CSM Braşov), iar pe locul trei s-a clasat Rareş Ion (CSU Braşov) la tir sportiv.

Locul patru a fost ocupat de alt înotător, Alin Coste (CSM Braşov), Bianca Stănică (CSM Braşov), patinaj viteză, s-a clasat pe locul 5, iar pe locul şase a Remus Tudor (CSS Braşovia Braşov/sărituri cu schiurile). Pe locul şapte s-a clasat gimnastul Rareş Paraschiv (CSS Braşovia Braşov), iar schioarea Diana Salman (CSS Dinamo Râşnov) a ocupat locul opt. Pe 9 s-a clasat altă schioare, Andreea Vişan (Liceul Teoretic „Mihai Săulescu” din Predeal), iar Ioana Martina Vrînceanu (Fan Dance Club Braşov), de la dans sportiv, s-a clasat pe locul 10.

AGERPRES

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending