miercuri, februarie 21, 2024
More
  AcasăA-Z NEWSÎnscrierile pentru "Bursa pentru Excelență în Jurnalism" continuă până pe 25 februarie

  Înscrierile pentru „Bursa pentru Excelență în Jurnalism” continuă până pe 25 februarie

  Jurnaliștii cu experiență din România se pot înscrie la cea de-a noua ediție a programului „Bursa pentru Excelență în Jurnalism”, până pe 25 februarie. Tema editiei din acest an este „VALORI” (Values).

  Zece jurnalisti din țări din zona Balcanilor (Albania, Bosnia Herțegovina, Bulgaria, Croația, Grecia, Kosovo, Macedonia, Muntenegru, România și Serbia) sunt selectați prin intermediul unei competiții deschise pentru a primi finanțare și sprijin profesional în vederea redactării unui material pe un subiect de importanță regională și europeană.

  Jurnaliștiii selectați de către un comitet independent vor primi o bursă în valoare de 2.000 de euro, precum și indemnizații de călătorie și cercetare de până la 2.000 de euro.

  Pentru mai multe detalii referitoare la bursă, formularul de înscriere și criteriile de eligibilitate, accesați site-ul programului.

  Programul Bursa pentru Excelență în Jurnalism este derulat de Robert Bosch Stiftung și Open Society Foundations în colaborare cu Balkan Investigative Reporting Network (BIRN) și își propune să promoveze jurnalismul de calitate, dar şi să contribuie la crearea de reţele de colaborare profesională între țări.

  Sursă foto: www.nepoate.ro

  CITEȘTE ȘI:

  Laura Anton - Redactor

  laura.anton@radardemedia.ro

  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente