Inspirat din fapte reale și  realizat de 20th Television și Scott Free Productions, seria limitată în șase părți se concentrează pe atacurile cu antrax din 2001 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Inspirat din fapte reale și  realizat de 20th Television și Scott Free Productions, seria limitată în șase părți se concentrează pe atacurile cu antrax din 2001

Published

on

National Geographic anunță premiera thrillerului științific ZONA FIERBINTE: ANTRAX.

Această serie antologică, cu Tony Goldwyn și Daniel Dae Kim în distribuție, va avea premiera vineri, 3 decembrie, la ora 22.00. În fiecare vineri la aceeași oră vor fi difuzate câte două episoade pe National Geographic. Primul sezon al seriei antologice ZONA FIERBINTE, cu Julianna Margulies, a abordat epidemia de Ebola și a devenit cel mai urmărit serial de profil de pe canal TV din toate timpurile.

ZONA FIERBINTE: ANTRAX descrie lupta cu o amenințare mortală și triumful final asupra acesteia în 2001, când Statele Unite au fost zguduite de un alt atac fără precedent. Scrisori care conțineau antrax erau trimise unor victime care nu aveau nici cea mai mică bănuială în Florida, Washington DC și New York. În urma atacului anonim au murit 5 persoane și s-a creat panică pe tot teritoriul SUA. În pofida a numeroase piste false, o echipă de agenți FBI și oameni de știință au reușit în cele din urmă să identifice principalul suspect, într-o descoperire șocantă.

Deși mulți dintre noi își amintesc știrile de la vremea respectivă și teama care s-a răspândit în timpul atacurilor cu antrax, încă sunt multe aspecte neelucidate ale acestor infracțiuni înfiorătoare și greu de crezut.

Seriainspirată din fapte reale, urmărește poveștile paralele ale lui Matthew Ryker (Kim) și Dr. Bruce Ivins (Goldwyn). Ryker, un agent FBI specializat în microbiologie, își pune cariera în pericol pentru a-și convinge superiorii de aceste atacuri de neimaginat, la doar trei săptămâni după atentatele din 11 septembrie.

Statele Unite sunt din nou sub asediu. Ivins, un microbiolog sclipitor, care pornește în căutarea ucigașului cu antrax din 2001, colaborează îndeaproape cu FBI pentru a descoperi cine se află în spatele scrisorilor mortale cu antrax, în timp ce instabilitatea și paranoia sa iau amploare și îl conduc către descoperiri nebănuite.

Din distribuție fac parte și Agentul Special FBI Dani Toretti (Dawn Olivieri), care este suficient de dur pentru a răzbi prin hățișurile procedurale ale agenției și ajunge printre primii la fața locului în timpul atacului cu antrax de pe Capitol Hill în 2001; proaspătul agent Chris Moore (Ian Colletti), absolvent de Quantico și dornic să învețe de la un agent versat; experimentatul Ed Copak, agent de rang înalt din cadrul FBI (Dylan Baker), care simte povara responsabilității de a face dreptate pentru o națiune rănită în urma evenimentelor recente din 11 septembrie; agentul FBI Eric Sykes (Morgan Kelly), un agent înfumurat care îl ridiculizează pe Ryker pentru vânătoarea după „arme biologice fictive”; Sheila Willis (Denyce Lawton), o lobby-istă din industria farma care se întâlnește cu Ryker dar care își regândește prioritățile după atentatul din 11 septembrie; Dr. Simon Kurz (Carlos Gonzalez-Vio), un coleg de-ai lui Ivins de la USAMRIID, care este tulburat când încep să apară suspiciuni în rândul oamenilor de știință din laboratoarele cu nivel 4 de siguranță biologică; Jody Hall (Vanessa Matsui), o cercetătoare asiduă de la USAMRIID, văzută ca o confidentă foarte atentă la agenda politică și personală a celor din jur; primarul Rudy Giuliani (Enrico Colantoni), care se evidențiază ca un susținător îndrăzneț al cetățenilor din New York City după atentatele teroriste din 9/11; și respectatul jurnalist și prezentator de știri de la NBC, Tom Brokaw (Harry Hamlin), vocea constantă a rațiunii pentru o națiune post 9/11.

ZONA FIERBINTE: ANTRAX este produsă de Kelly Souders și Brian Peterson. Ridley Scott și David W. Zucker de la Scott Free Production sunt producători executivi, ca și Jordan Sheehan, Lynda Obst și Daniel Percival. Richard Preston este co-producător executiv al serialului. Serialul este produs de 20th Television și Scott Free Productions.

Advertisement
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending