Connect with us

BAZAR

Intalnire de gala a fan-clubului Arsenal Londra Romania

Redactia Radar de Media

Published

on

Arsenal Romania Supporters Club (ARSC) a organizat în data de 2-3 noiembrie a.c. Prima Întalnire Națională a comunității fanilor Arsenal din România. Peste 80 de fani din toată țara au venit la Brașov, orașul din inima României, pentru acest eveniment special la care au fost reprezentate toate cele nouă branch-uri care sunt deja funcționale la București, Cluj-Napoca, Timișoara, Târgu Mureș, Craiova, Satu Mare, Galați, Constanța si Brașov. A fost o zi perfectă pentru “Romanian Gunners”, începând cu turneul de fotbal – ARSC Trophy și terminând cu victoria superbă a lui Arsenal de pe Emirates Stadium, 2-0 în fața echipei Liverpool.

Competiția din prima parte a zilei, ARSC Trophy, a avut la start șase echipe, fiecare având numele unei legende Arsenal: Dennis Bergkamp, Charlie George, Tony Adams, Robert Pires, Freddie Ljungberg și Thierry Henry. A fost o competiție frumoasă cu finala decisă în prelungiri: Dennis Bergkamp – Charlie George 1-0. Ziua s-a încheiat superb cu victoria lui Arsenal pe Emirates Stadium, partidă urmărită de fanii români împreună într-o atmosferă deosebită care a rezonat excelent cu cea de pe stadionul din Londra. A doua zi, “Romanian Gunners” s-au reunit pentru a discuta acțiunile organizației în contextul iminentei recunoașteri oficiale a ARSC de către Arsenal F.C.. Un alt punct în discuție a fost și reluarea acțiunilor care au avut deja un mare succes, de exemplu “Be a Gunner, Be a Runner” sau “Turneul Național ARSC” în orașele din România, acolo unde fanii Arsenal au nevoie de sprijin pentru a se organiza ca branch-uri ARSC, cât și despre diversele viitoare acțiuni caritabile. Dincolo de toate, a fost o extraordinară oportunitate care ne-a ajutat să ne cunoastem mai bine, să petrecem clipe frumoase și să lucrăm impreună, totul din pasiune pentru ARSENAL.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending