Connect with us

BAZAR

Întâlnire magnifică la avanpremiera filmului ”Cei Șapte Magnifici”

Redactia Radar de Media

Published

on

 

„Cei Șapte Magnifici” și-au dat întâlnire, aseară, la Sala T IMAX de la Cinema City din AFI Palace Cotroceni cu Andrei Leonte, Vladimir Drăghia, Sasha Borona (Trupa Atelier), Irina Maria Mohora, Dorin Chioțea, Olivia Alexandra Niță, Vitalie Cojocari, Daniel Nițoiu, Raluca Știrbeț, Petre Fumuru, Ramona Solomon, Simona & Rareș Dragomir, împreună cu jurnaliști & bloggeri, ca să ”lupte” pentru justiția din westernul american.

 

irina-maria-mohora petre-fumuru-si-fiul sasha-borona-trupa-atelier vladimir-draghia

În reinterpretarea modernă a clasicei povești din 1960, distribuția este compusă din șapte actori magnifici Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Vincent D’Onofrio, Byung-Hun Lee, Manuel Garcia-Rulfo și Martin Sensmeier. Filmul spune povestea unui grup de șapte vânători de recompense care devin o echipă adevărată și luptă cu o gașcă de bandiți pentru a elibera de sub teroarea lor o localitate din Mexic.

Filmul „The Magnificent Seven / Cei şapte magnifici” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 23 septembrie 2016.

Trailerul filmului: https://www.youtube.com/watch?v=ZAVlQrK09rc

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending