Connect with us

A-Z NEWS

Întârzieri în plata salariilor pentru angajaţii televiziunii publice

Published

on

Salariaţii TVR nu şi-au primit banii astăzi, aceştia constatând că au cardurile goale, scrie Reporter Virtual.

Avansul angajaţilor TVR trebuia plătit pentru perioada 1 – 15 iunie, însă surse din zona Contabilității și din Consiliul de Administrație au declarat pentru sursa citată, că nu vor putea fi făcute plățile astăzi.

Reamintim că planul de reducere a programului de lucru al angajaţilor TVR şi a salariilor acestora a fost respins săptămâna trecută, după cum RADAR DE MEDIA a scris AICI.

Conducerea Societăţii Române de Televiziune (SRTv) își propunea, la jumătatea lunii mai, să reducă timpul de lucru al angajaţilor instituţiei de la 8 la 6 ore pe zi. Planul viza şi  reducerea salariilor cu 25% și avea să afecteze toţi angajaţii, însă ambele măsuri au fost respinse.

Dacă nu-și vor primi banii în următoarele ore, angajații amenință să întrerupă lucrul și să iasă în curtea instituției, mai notează aceeaşi sursă.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending