Connect with us

Digital

#IntelAndLenovoForFashion – Intel și Lenovo la Romanian Design Week: cel mai versatil laptop 2 în 1 de pe piață, prezentat în cadrul unei expoziții unice de modă și tehnologie

Published

on

Reclame

Intel şi Lenovo prezintă la ediția de anul acesta la Romanian Design Week, un proiect special, interactiv, care combină moda și tehnologia. Expoziția “Intel și Lenovo digitalizează istoria modei românești din ultimul secol” este realizată împreună cu 8 dintre cei mai apreciați bloggeri de stil și modă ai momentului, iar suportul tehnic este reprezentat de laptopurile 2 în 1, Lenovo YOGA® Pro 3, cu procesor Intel® Core™ M.

Expoziția constă în proiecții ale celor mai importante momente din istoria modei romanești din ultimii 100 de ani. Cei 8 bloggeri-curatori din proiect, Ana Morodan, (anamorodan.com), Ovidiu Mureşanu (ovidiumuresanu.com), Alina Gherghe ( Imalinz.com), Ioana Liliana Gheorghe (fashezine.com), Liana Popa avetisiperoz.(avetisiperoz.ro), Denisa Luntraru (fashioninmyeyes.com), Ioana Voicu şi Claudiu Enescu (mauvert.com), Gabriela Atanasov (sweetpaprika.ro), au navigat prin amintirile, istoriile şi legendele ultimului secol, alegandu-şi cate un moment istoric preferat, reprezentativ în cultura urbană autohtonă.

Ovidiu Muresanu ovidiumuresanu.com
Claudiu Enescu Mauvert.comAlina Gherghe alinz.com Expo Intel & Lenovo RDW

Fie ca au ales să vorbeasca despre obiecte vestimentare care au facut istorie, precum ia tradiţională (vedeta defilării Yves Saint Laurent din 1981, ilustrată şi de către Henri Matisse în unul din tablurile sale celebre), fie ca au descris personaje proeminente din folclorul românesc (ex. Maria Tanase) sau că s-au referit la evenimente emblematice româneşti (ex. Festivalul de la Mamaia), cei 8 curatori au readus la viaţă momente istorice, relevante, esențiale, ale culturii autohtone.

Fundalul acestor conversaţii personale, amintiri intime sau declaraţii aspirațional-stilistice, inspirate de trecut, a fost chiar simbolul tehnologiei de ultim moment, laptopul 2 în 1, Lenovo YOGA® 3 Pro, cu tehnologie Intel.

Caracterul interactiv al expoziției permite tuturor vizitatorilor acces rapid, tactil, la ecranul laptopului 2 în 1. Aceștia pot vizualiza și asculta individual, de câte ori doresc, orice testimonial îi interesează.

„Tehnologia devine nu doar funcțională, ci și stilată. Ne bucurăm să prezentăm noul laptop Lenovo YOGA® 3 Pro, cu tehnologie Intel, într-un cadru autohton elegant și inovator, precum Romanian Design Week”, a spus Manuela Ciugudean Toma, Marketing & PR Manager, Central Eastern Europe.

Manuela Ciugudean Toma Intel, Mirela Bucovicean Molecule F, Simona Stoica Lenovo

La rândul său, Aurel Netin, Country General Manager Lenovo Romania, a declarat: “Lenovo Yoga® 3 PRO este un fashion statement, un laptop cu personalitate cu un design iconic, cu rotirea ecranului la 360 de grade. După o şedinţă foto lifestyle de la Paris de luna trecută, Romanian Design Week vine ca o completare în integrarea tehnologiei stilate în viata noastră de zi de cu zi.”

Conferința de presă în care a fost prezentat proiectul „Intel și Lenovo digitalizează istoria modei românești din ultimul secol” a avut loc pe 20 mai, în prezența celor 8 bloggeri-curatori. Pentru publicul larg, expoziția este deschisă la Hanul Gabroveni, Str Lipscani 86-88, până pe 24 mai a.c., între orele 10.00 – 22.00. Intrarea este gratuită.

Foto credit: Alberto Grosescu

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending