Connect with us

Digital

Interactions va dezvolta proiecte digitale pentru Telekom România

Published

on

Interactions, agenție specializată în comunicare digitală și eCRM, a fost desemnată câștigătoare în cadrul licitației pentru contul de digital al Telekom România, desfășurată la finalul anului 2014.

Interactions va furniza servicii de strategie, creație, dezvoltare și mentenanță pentru o parte din proiectele digitale ale Telekom România.

Anul 2015 este un an important pentru Interactions, în care ne-am propus să dezvoltăm serviciile oferite de agenție și să lărgim portofoliul de clienți. Câștigarea contului Telekom susține această direcție strategică și ne provoacă să demonstrăm, pe mai departe, expertiza în industria de telecomunicații”, a declarat Adrian Alexandescu, Managing Director Interactions.

La începutul acestui an, Interactions a diversificat oferta de servicii oferite prin lansarea soluțiilor standardizate de eCRM și dialog cu consumatorii, FastLandingPage, FastConsumerPromo și Consumer Data Management, care reduc cu până la 70% timpul de implementare al unei campanii de comunicare în mediul digital.

 

Despre Interactions

Interactions este o agenție digitală și de eCRM full service fondată în 2009 de Adrian Alexandrescu împreună cu grupul Mediapost Hit Mail. Interactions oferă servicii de strategie, creație, dezvoltare de programe de dialog cu consumatorii, design, copywriting, social media management, dezvoltare software și aplicații mobile. În 2013, Interactions a fost desemnată Agenția Anului la IAB Awards România, iar în 2014 a devenit prima agenție românească premiată la IAB Mixx Awards Europe. www.interactions.ro.

 

CITESTE SI:

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii




MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending