Connect with us

INTERVIU

Alyanna Lu: Doresc să ajung este sufletul oamenilor

Published

on

Foto Credit; RADAR DE MEDIA

Alyanna Lu este o prezență nouă și interesantă în peisajul muzical românesc. Cu o coafură inspirată din desenele animate japoneze, Alyanna a fost prezentă la concertul organizat de Antena 1, în AFI Palace  Cotroceni, unde noi nu am ratat ocazia să-i luăm un interviu exclusiv pentu RADAR DE MEDIA, pe care îl puteți citi mai jos:

 

Alyanna, ai o coafură unică. De unde te-ai inspirat? este părul tău? Cât ți-a luat să-l vopsești și să-l aranjezi așa?
Îți mulțumesc frumos. Imaginea mea este inspirată din celebrele animeuri japoneze Manga, este un look ce mă caracterizează: asiatic și zu-zu, așa ca mine, este parte din personalitatea mea.

Cât cheltui lunar la coafor pentru a-ți menține această imagine?
Hm, nu cred că am făcut un calcul, cheltui atât cât este nevoie dar pot să îți spun un secret: am o colecție întreagă de obiecte de păr asiatic și nu numai: ciorăpeii manga și măștile de tot felul sunt doar o parte din micile mele nebunii pe care le mai colecționez.

Cum te întreții de ești așa de sexy?
Zilnic alerg după băieți iar aruncarea cu privirea arde cele mai multe calorii, posibil și ca dansul acrobatic să mă fi ajutat un pic. Am absolvit Școala de Circ în Spania, încă o mică pasiune de-a mea.

Cu ce melodie ești acum în promovare și cum ți-ai propus să intri în forță pe piața din România? Știu că deja la Madrid faci furori! Mai spune-mi în ce țări sunt difuzate piesele tale și dacă ai intrat pe radio și unde!
Piesa cu care am intrat pe piața muzicală românească se numește „Go!”. Este compusă și produsă în Spania împreună cu Noel Pastor, un producător de prestigiu cu care am avut plăcerea să colaborez, are vreo 3 nominalizări la Grammy la activ. Și sper să cucerească inimile celor de aici așa cum piesa cu care m-am lansat inițial în Spania, piesa compusă în România de Mihai Ristea, pur și simplu a cucerit inimile celor de acolo. A fost imediat semnată și preluată de un mare lanț de magazine din întreagă Europa (Abercrombie & Fitch), a urcat foarte repede în topuri și s-a bucurat de un succes incredibil, ceea ce a fost o mare bucurie pentru mine: o piesă produsă în România a cucerit Spania și mare parte din Europa.

Unde ți-ai propus să ajungi cu muzica în România, la ce nivel?
Singurul nivel la care îmi doresc să ajung este sufletul oamenilor, muzica este limbajul sufletului și sper să mă fac iubită de multe suflete din România și nu numai.

Te-ai gândit să faci și o colaborare la un moment dat, un featuring, cu un artist mai cunoscut de la noi? Dacă da, cu cine?
Pffff! O întrebare grea, pentru că avem incredibil de mulți artiști foarte foarte buni.Piața muzicală românească este o piață foarte puternică și cu foarte mulți oameni talentați. Mi-ar fi greu să aleg pe cineva anume. I-aș alege pe toți!

Facebook Comments Box

Pagini: 1 2

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending