Connect with us

BAZAR

Interviu backstage cu Ozzy Osbourne în exclusivitate si in premiera pentru Romania la Antena 1! (video)

Avatar

Published

on

Sâmbătă, 2 octombrie,  postul Antena 1 a difuzat în exclusivitate un interviu de senzaţie cu „naşul heavy metalului”, celebrul Ozzy Osbourne. Ozzy se află în toamna aceasta pentru prima dată în România pentru a susţine un mult aşteptat concert, parte a turneului mondial de promovare a noului său album „Scream”.

Înainte de ziua concertului, Antena 1 a reuşit să stabilească o întâlnire cu îndrăgitul rocker pentru un interviu dedicat tuturor fanilor săi din România. Dacă Ozzy a adus muzica sa pe plaiuri mioritice, Antena 1 nu a putut pierde oportunitatea de a aduce telespectatorilor săi şi câteva gânduri din partea nonconformistului muzician. Reportajul va fi prezenzat chiar în ziua concertului de postul Antena 1.

Ozzy Osbourne pe numele adevărat John Michael Osbourne, şi-a început cariera muzicală în 1967, însă a devenit cunoscut ca lider al trupei Black Sabbath. In 1981, Ozzy a decis să încerce şi o carieră solo, iar succesul nu a întârziat să apară. Albumul său de debut, Blizzard of Ozz lansat in 1980 s- a bucurat de un succes extraordinar, iar  „No more tears” a primit 4 discuri de platină. Ozzy a fost mereu un inovator reuşind astfel să îşi pună amprenta pe generaţii întregi de fani.

Comentarii

comments

Redactor-sef | dorin.huntai@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending