Connect with us
Avatar

Published

on

Prima emisiune din grila de toamnă Antena 1, CHEFI LA CUŢITE, debutează, luni, 5 septembrie, cu sezonul 2.

Protagoniştii show-ului Chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au stat de vorbă cu RADAR DE MEDIA şi au explicat, într-un interviu în exclusivitate cu vă fi sezonul 2 din Chefi la cuţite, noutăţile, dar şi cum arată concurenţii.

 

Cooking show-ul Chefi la cuţite se afla la cel de-al doilea sezon, emisiunea a înregistrat audienţe de lider în primul sezon, fiind de mai multe ori peste postul de televiziune concurent, PRO TV pe intervalul orar de difuzare al emisiunii. În acest sezon, Chefi la cuţite va fi difuzată în zilele de luni şi marţi, nu va avea adversar din aceeaşi categorie de emisiune, însă se va bate în audienţe cu reality show-ul Supravieţuitorul de la PRO TV.

Aşadar, luni şi marţi de la ora 20:30, la Antena 1 ne întâlnim cu Chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, alaturi de Gina Pisotol, în noul sezon CHEFI LA CUŢITE,.

 

RADAR DE MEDIA: Începe cel de-al doilea sezon al cooking show-ului “Chefi la Cuţite”, ce vor vedea telespectatorii voştri?

 

Chef Bontea: Pe lângă concurenți bine pregătiți – ca să fac o paranteză, vă spun că au venit mulți din afară, din Marea Britanie, America, Italia – a fost și mult umor. Noi trei am fost parcă mai în forma ca oricând, așa că telespectatorii vor avea parte de câteva momente memorabile, cu mine înfulecând o farfurie cu quinoa, pe care nu o suport, cu Scărlătescu făcând abdomene, cu meciuri de box în pauze și multe altele.

 

Cum sunt concurenţii în acest sezon? De la preselecţii aţi identificat vreun personaj deosebit?

 

Chef Scărlătescu: Nu numai unul, ci mai mulți. Veți vedea, e spectacol total. Și pentru noi, dar și pentru ei. Am avut parte de mai mulți bucătari profesionșiti, am avut români plecați în străinătate și școliți afară, care muncesc acolo, am avut farfurii mai lucrate, surprize multe.

 

CHEF CATALIN SCARLATESCU

CHEF CATALIN SCARLATESCU

 

Cum au decurs până acum filmările? Există noutăţi în acest nou sezon?
Chef Dumitrescu: Cu filmările suntem în prezent în faza în care ne-am făcut deja echipele și ne pregătim de confruntări. Vor fi și schimbări, da, veți vedea la momentul potrivit.

 

Cum comentaţi succesul pe care l-a avut primul sezon Chefi la cuţite în comparaţie cu Iadul Bucătarilor? Ce credeţi că a lipsit la cel din urmă?

 

Chef Dumitrescu: „Chefi la cuțite” este un show complet, care are de toate: mâncare, farfurii atent studiate, sfaturi despre bucătărie, are umor, are spectacol și tensiune pentru că de multe ori probele se derulează ca un film, are miză, are competiție și, ca o premieră, are ceva ce noi nu am mai făcut până acum: întrecere între jurați.

 

Cum vedeţi viitorul cooking show-urilor tv în România? Când credeţi că telespectatorii se vor plictisi?

 

Chef Bontea: Noi nu suntem oameni de media sau specialiști în domeniu. Dacă ne întrebați de ce meniuri se vor purta la anul, de exemplu, putem sta de vorbă mult și bine. Cert e că românii au prins drag de show-urile culinare și eu simt că ei abia acum se încălzesc. Bucătăria e un domeniu atât de frumos încât nu ai cum să te plictisești de el.

 

CHEF SORIN BONTEA

CHEF SORIN BONTEA

 

Din emisiunea voastră credeţi că telespectatorii au ceva de învăţat?

 

Chef Scărlătescu: Cu siguranță. Mereu avem câte un pont legat de bucătărie. Discuțiile dintre noi, jurații, dezvăluie mereu lucruri legate de gătit, concurenții care vin au mereu ceva de spus, probele în sine îți oferă multe informații despre mâncare și despre ce se întâmplă în bucătărie.

 

De când aţi apărut prima dată în postura de chefi la tv s-a creat un fenomen. Mulţi bucătari celebri au ieşit la înaintare în diferite proiecte, dar şi mulţi pasionaţi de gătit. Cum comentaţi această situaţie?

 

Chef Scărlătescu: Noi am fost primii. Noi am dat startul jurizării în bucătărie și de acolo lucrurile au luat o turnură frumoasă. Cred că am contribuit mult la schimbarea percepției asupra acestei meserii. Acum toți vor să ajungă chefi. Meseria de bucătar a fost scoasă în lumina reflectoarelor, uitați-vă câți bucătari au prins curaj și au ieșit în față, câți bloggeri de food au apărut, câte evenimente culinare se întâmplă.

 

Ce nu ştiţi să gătiţi? Ce nu vă place?

Chef Bontea: Am gătit aproape orice, dar nu cred că aș putea vreodată să gătesc carne de câine.

 

Cum v-aţi petrecut vacanţa? Ce locuri minunate aţi văzut?

 

Chef Dumitrescu: Am fost la mare la noi, fetele sunt încă mici ca să le scoatem din țară, dar avem locurile noastre favorite la mare și ne-am simțit tare bine. Am mai avut si proiecte de onorat, un eveniment privat cu 800 de persoane, am fost prin țară cu caravane și alte evenimente.

 

CHEF FLORIN DUMITRESCU

CHEF FLORIN DUMITRESCU

 

Chef Bontea: Relaxarea a venit printre picături, între filmări și diverse alte proiecte. Am fost câteva zile la Vama Veche, acolo unde merg cu drag de ani de zile, apoi la mare, în Grecia, unde atât eu, cât și soția și copiii ne-am simțit excelent. Mare de vis, plajă, odihnă, mâncare bună.

 

Chef Scărlătescu: Am stat o săptămână cu barca, în Grecia, de obicei stau mai mult, dar anul ăsta am avut ceva mai multă treabă. În rest, am fost pe baricade pe litoral. Am un proeict frumos cu 4 din cei 6 concurenți ai mei din primul sezon, noi nu ne-am oprit doar la show, ci am continuat colaborarea, la Riviera, în Mamaia, unde am făcut o bucătărie în mijlocul terasei si am creat un meniu special, iar ei au muncit și s-au jucat culinar. Iar următoarea echipă, cea din noul sezon „Chefi la cuțite”, va avea același tratament: cine va dori să muncească lângă bine poate veni în proiectul TheEAM.

 

Foto Credit: Antena 1

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2016: Tu alegi castigatorii. Voteaza-ti aici favoritii 🙂

 

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending