Connect with us

INTERVIU

Interviu cu actorul Donal Logue din serialul „Premisa unui dezastru” (Departure). Premiera noului sezon, în curând, la DIVA

Published

on

Foto Credit: DIVA

Premisa unui dezastru (Departure) revine la DIVA, premieră în România, duminică, 16 ianuarie, de la ora 21:00 și aduce în atenția publicului un nou eveniment demn de o investigație condusă de Kendra Malley (Archie Panjabi).

Lansat în 2021, sezonul doi al serialului Premisa unui dezastru vine cu șase episode în care este investigată deraierea unui tren de mare viteză, de ultimă generație, complet automatizat, pe nume Apollo. În mod abrupt, ruta Toronto – Chicago se încheie în Michigan, iar genialul investigator Kendra Malley este chemată pentru a cerceta împrejurările accidentului din zona rurală alături de colegii ei, curajosul Theo Barker (Mark Rendall) și tânăra analistă Charlotte Jensen (Kelly McCormack).

Donal Logue (pe care publicul îl cunoaşte şi din producţiile Gotham, Law and Order, Vikings) interpretează rolul şerifului McCullough.

Advertisement

Ai jucat din nou un rol de polițist, de șerif. De data aceasta este un personaj negativ sau bun ?

Donal: Cred că este un tip destul de bun. Este adevărat că este mai distractiv să interpretezi un personaj negativ. Există bine și rău în toată lumea, cert este că îmi place de Sheriff McCullough.

Cum au decurs filmările din perspectiva ta ?

Donal: Aș spune că a fost frumos, ușor, distractiv și foarte rapid. Este extrem de plăcut să lucrez cu această echipă, o experiență foarte plăcută în ciuda restricțiilor impuse de pandemie. Suntem ca o familie, ne armonizăm foarte repede și transformăm această aventură într-o experiență distractivă. 

Cine este personajul tău ?

Donal: Din perspectiva mea, personajul meu este un șerif dintr-un mic oraș din Michigan, o zonă rurală pentru care acest eveniment este unul imens. Tragedia care are loc aici este peste puterea lor de a înțelege și trezește multe întrebări. El este un om simplu pus în fața unei probleme enorme. Uneori îmi amintește de filmul No Country for Old Men, sunt probleme mari pe care un om simplu le digeră cu dificultate. 

Advertisement

Există multe roluri de șerif în filme. Cum se diferențiază abordarea ta ?

Donal: Eu mereu încerc să aduc o doză de empatie personajelor mele. Având în vedere proveniența personajului meu, o comunitate restrânsă, un om dedicat pus în fața unei situații dificile. Cred că situația lui este extrem de comună în societatea americană de azi. Trăim vremuri care ne obligă să creștem și să ne adaptăm.

Ai jucat în multe seriale de acțiune. Cum este acest proiect faţă de celelalte ?

Donal: Fie că a fost vorba de Gotham, Law and Order sauVikings, eu am plonjat în familia fiecărei producții. Așa a fost și în acest caz. Diferența este ritmul alert. TJ Scott (regizorul) este foarte rapid, este un sentiment ce animă echipa.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending