Connect with us

EVENTS

Interviu cu Catalin Man de la Fundatia Ratiu

Published

on

In acest articol va prezentam un interviu cu Catalin Man de la Atelierul de Teatru “ION RATIU”, care a jucat in fragmentul din “Visul unei unei nopti de vara”, prezentat in cadru ONGFest la Cluj.

R:  Buna ziua. Stam de vorba cu domnul Mihai Catalin Man, actor in cadrul Atelierului de Teatru ION RATIU., care a ajucat intr-o piesa in cadrul Festivalului de ONG-uri de la ZILELE CLUJULUI. Cum va simtiti sa fiti actor intr-unul dintre spectacolele prezentate la Festivalul ZILELE CLUJULUI?

C.M.: Pentru mine sa fiu actor este – mai simplu spus – viata mea. Sunt actor de vreo sase sau sapte ani. Sunt in cadrul Fundatiei actor de cinci ani de zile. Spectacolul pe care l-am avut acum la Cluj se numeste “Visul unei nopti de vara” – Shakespeare. A fost o portiune din spectacol. In acest spectacol am avut doua roluri – rolul de Fundulea si apoi schimbarea rolului in Piram.

R.: Ce nume a insemnat pentru dumneavoastra acest rol? V-a imbogatit cu ceva? V-a ajutat sa constientizati niste lucruri?

R.: Sincer sa fiu, pentru mine orice rol, oricat de mic ar fi in orice spectacol pe care il joc sau il joaca oricine cred ca este o experienta de viata prin care merita sa treci. Pentru ca din orice ai ceva de invatat. Nu conteaza ca-i bun sau ca-i rau, dar ai ceva de invatat din orice.

R.: Ca si cariera artistica in domeniul teatrului, ce planuri de viitor aveti?

C.M.: Vreau sa imi termin liceul la seral pentru ca sunt la liceu la seral. Si apoi sa imi dau examenele de admitere la Actorie aici la Cluj.

R.: Care este mesajul dumneavoastra pentru cei care vor citi acest interviu?

C.M.: Doriti sa fiu sincer cu ei sau sa-i mint? Eu zic ca ar fi mai bine sa fiu sincer, nu?

R.: Sincer? Apucati-va de teatru! Asta e mesajul meu pentr voi. Si va spun si de ce: pentru ca teatrul nu inseamna numai mascarie cum spun unii sau doar arta.  Teatrul inseamna a te cunoaste pe tine , a fi constient de ceea ce poti si cat poti sa duci si facand teatru puteti sa va dati seama de ceea ce si eu consider ca mi-am dat seama. Poate gresesc, poate nu. Omul nu are limite. In fiecare zi isi poate depasi limitele. Si cunoscandu-te putin cate putin in fiecare zi ajungi sa-ti dai seama ca nu te cunosti – de fapt – deloc.

R.: Multumim. Va dorim mult succes.

C.M.: Multumesc. La fel si dumneavoastra!

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending