Connect with us

INTERVIU

INTERVIU cu Christian Sabbagh, jurnalist şi prezentator al Ştirilor Kanal D

Published

on

Foto Credit: Kanal D

Pe data de 1 Martie 2022, postul Kanal D a împlinit 15 ani de când s-a lansat pe piaţa media din România. Cu această ocazie, RADAR DE MEDIA continuă seria de interviuri speciale cu vedetele şi oamenii de televiziune din echipa staţiei. Astfel, vă propunem în continuare un interviu cu jurnalistul şi cunoscutul prezentator al Ştirilor Kanal D – Christian Sabbagh.

1. Cum aţi ales profesia de jurnalist? V-aţi dorit dintodeauna o carieră în domeniul mass-media?

Advertisement

Inițial am vrut să devin polițist, dar cum am dublă cetățenie, la acea vreme acest lucru nu se putea realiza, decât dacă renunțam la una dintre ele. Mi s-a părut de neacceptat așa ceva. Și cum eram un tânăr în căutare de adrenalină, acțiune și suspans, am ales să devin corespondent de război.

 2. Cum a început colaborarea cu postul Kanal D?

Colaborarea mea cu postul Kanal D începea acum 12 ani, când am fost ales ca prezentator al știrilor, în urma unui concurs.

Advertisement

3. Care au fost cele mai importante evenimente pe care le-aţi relatat de la pupitrul Ştirilor Kanal D şi v-au marcat într-un fel sau altul?

Au fost enorm de multe… Repatrierea muncitorilor români ajunși sclavi în Libia, repatrierea unor familii mixte siriano-române din iadul sirian, cazuri sociale dureroase.

4. Care sunt cele mai mari provocări ale meseriei de jurnalist, dar şi cele mai frumoase împliniri pe care le oferă?

Cele mai mari provocări sunt acelea când ești prezent în locul în care se scrie istoria clipei, că poți arăta publicului ceea ce, de regulă, nu se spune, sau e trecut sub tăcere. Cele mai frumoase împliniri sunt când vezi că munca ta este apreciată de public, că oamenii te opresc pe stradă și te felicită pentru munca depusă.

Advertisement

 5. Ce distincţii v-a adus parcursul profesional ca şi jurnalist?

Nu sunt un vânător de distincții, deși am primit numeroase astfel de premii. Pentru mine, importantă e munca din teren, nu o diplomă.

6. Ce sfat le-aţi da tinerilor care visează la o carieră în jurnalism/media?

Advertisement

Să iubească această meserie, să fie conștienți că ea nu te îmbogățește, în schimb îți poate aduce satisfacţii uriaşe după mulți ani de trudă și riscuri.

7. La început de primăvară Kanal D împlineşte o vârstă frumoasă. Ce mesaj aveţi pentru colegi, dar şi pentru telespectatorii fideli care urmăresc emisiunile postului TV?

În primul rând la Mulți Ani Kanal D, La Mulți Ani telespectatorilor care ne urmăresc de 15 ani încoace!  Succes tuturor în carieră și în viața de zi cu zi!

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending