Connect with us

INTERVIU

INTERVIU cu Dan Cruceru, Taticool: „Sunt și voi rămâne un supraviețuitor!”

Published

on

Dan, ești Faimos sau Războinic ?

Sunt și voi rămâne un supraviețuitor, fără roșu sau albastru individual sau poate cu puțin din amândouă. Sunt puțin faimos pentru că oamenii mă știu de la TV și din activitatea online, sunt, însă, și războinic pentru că am purtat multe bătălii în viață.

 

Ai fost doar un sezon prezentatorul reality-show-ului Survivor România de la Kanal D! De ce nu ai mai continuat experiența și cum a fost pentru tine ? Cât de intens ? 

Mi-a plăcut enorm proiectul Survivor. Dar este foarte greu sa fii departe de familie și de job-ul tău constant cinci luni pe an. Am câștigat multe lucruri cu această emisiune, dar am și pierdut – luni bune din viață copiilor mei, de exemplu. Și, nu în ultimul rând, afacerea pe care am creat-o, Taticool Shop, a cunoscut o dezvoltare importantă în ultima vreme și mi-este greu să mai fiu departe de ea atât de mult timp. Așa că, deși am un regret în suflet, a trebuit să iau o decizie matură și responsabilă.

 

Te-a ajutat acest proiect să devii mai cunoscut decât erai ? Care sunt plusurile și minusurile unui reality show, din postura prezentatorului TV ?

Bineînțeles că m-a ajutat să devin mai cunoscut. Orice apariție aduce un plus de notorietate. Ca în orice producție TV, e nevoie de o colaborare strânsă între prezentator și echipele din spatele camerei: de la operatori, la producători, la oamenii de marketing și de PR. La un reality show de o asemenea anvergură lucrează foarte multe persoane. Și e nevoie ca acestea să se cunoască, să gândească la fel, să lucreze împreună. Cred că a fost nevoie de o perioadă de acomodare pentru emisiune, iar, în prezent și pe viitor, lucrurile merg / vor merge mult mai bine, chiar și fără mine acolo.

Ce reality show-uri ai urmărit din alte țări și care te-au captivat pe deplin ?

Sunt destule care-mi plac, dar uite două exemple: cel cu Bear Grylls cu invitați vedete, foarte tare mi se pare cum toți invitații încearcă să mănânce tot felul de ciudățenii, eu fiind foarte pretențios la mâncare. Și, de curând, am văzut un reality făcut de Netflix, Too hot to handle. Un fel de Insula Iubirii, dar la un cu totul alt nivel. E un reality foarte strălucitor, superficial, care nu-ţi provoacă mintea, dar îţi speli creierul după o zi aglomerată. Văd tot felul de show-uri, din toate domeniile, unele elitiste, altele de masă, dar le văd pe toate ca să știu ce se mai produce în lume.

 

Ai participa ca și concurent într-un astfel de show ?

Advertisement

Never say never! Dar, mai degrabă nu. Îmi place mâncarea bună, am tabieturile mele.

 

Ce fobii ai și de ce anume ai duce lipsă ?

Fobii n-aș zice că am, dar nu mă simt confortabil în preajma șerpilor sau la mari înălțimi. Chestii de care aș duce lipsă… nici aici nu cred că ar fi prea multe. Familia mi-ar lipsi cel mai mult, în rest, mici plăceri precum mâncărurile preferate, dar cred că, atunci când ți-e cu adevărat foame, mănânci orice ca să supraviețuiești.

Ai renunțat acum definitiv la televiziune sau iei doar o pauză ? Ce proiect TV te-ar aduce din nou în fața telespectatorilor și ce noutăți pregătești în acest sens ?

Televiziunea e un microb de care nu te mai vindeci odată ce l-ai luat. Știu că sună ciudat în aceste vremuri, dar așa este. Așa că nu voi putea renunța vreodată la televiziune. Cu cât crești în vârstă și experiență, însă, ai anumite pretenții, așa că n-aș spune da la orice. Trebuie să mă identific cu formatul, să avem aceleași valori, să ne potrivim.

 

Cum e Dan Cruceru acum, la început de 2021 ?

Foarte bine, mulțumesc de întrebare. Am multă treabă, afacerea, familia. Și m-am apucat intens de sport, vreau să fac o schimbare serioasă în modul în care abordez mișcarea și alimentația. Mi-am propus o dietă strictă pentru următoarele trei luni și sport de câteva ori pe săptămână. Anul acesta împlinesc 40 de ani și simt că e momentul pentru o schimbare de paradigmă.

 

Ce ți-ai propus să faci în noul an pe plan personal și profesional ?

Personal să mă bucur de copiii mei, să le fiu alături, să le văd trăznăile și evoluția zi de zi. Ne planificăm și niște vacanțe deja, sper să le și putem pune în practică, vedem cum va mai evolua situația la nivel mondial. Iar profesional, aici e cu multe planuri: Taticool și Taticool Shop, voi continua dezvoltarea și mă gândesc serios la o nouă afacere.

Advertisement

 

Te-ai apucat serios de sală și de un regim bine stabilit! Te redefinești ? Vrei să devii un nou Dan Cruceru ?

Îți spuneam mai sus că anul acesta schimb prefixul. Până acum mâncam orice la orice oră. În plus, am avut șase luni de pauză forțată de la sport. Așa că simt că e nevoie de o schimbare a mentalității mele. Da, trei luni de zile voi fi concentrat pe asta. Dacă voi face și pătrățele, e bonus. Dacă nu, e suficient să-mi întăresc musculatura dorsală, mobilitatea, să dau niște kilograme jos, să fiu în formă maximă.

Ce te ține pe linia de plutire și adaptat realității atunci când simți că nu mai poți ?

Zâmbetul copiilor mei și soția mea! Sincer. Ea este cel mai mare fan al meu, dar și cel mai mare critic. Ea mă laudă, ea mă ceartă, ea mă aduce cu picioarele pe pământ. Iar copiii îmi dau, prin simpla lor existență, toate motivele ca să mă ridic de jos de fiecare dată, să mă scutur și să o iau de la capăt. Să mă reinventez, să fac lucruri noi, să prosper. Pentru ei și, implicit, pentru mine.

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending