Connect with us

INTERVIU

INTERVIU cu Dan Cruceru, Taticool: “Sunt și voi rămâne un supraviețuitor!”

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Dan, ești Faimos sau Războinic ?

Sunt și voi rămâne un supraviețuitor, fără roșu sau albastru individual sau poate cu puțin din amândouă. Sunt puțin faimos pentru că oamenii mă știu de la TV și din activitatea online, sunt, însă, și războinic pentru că am purtat multe bătălii în viață.

 

Ai fost doar un sezon prezentatorul reality-show-ului Survivor România de la Kanal D! De ce nu ai mai continuat experiența și cum a fost pentru tine ? Cât de intens ? 

Mi-a plăcut enorm proiectul Survivor. Dar este foarte greu sa fii departe de familie și de job-ul tău constant cinci luni pe an. Am câștigat multe lucruri cu această emisiune, dar am și pierdut – luni bune din viață copiilor mei, de exemplu. Și, nu în ultimul rând, afacerea pe care am creat-o, Taticool Shop, a cunoscut o dezvoltare importantă în ultima vreme și mi-este greu să mai fiu departe de ea atât de mult timp. Așa că, deși am un regret în suflet, a trebuit să iau o decizie matură și responsabilă.

 

Te-a ajutat acest proiect să devii mai cunoscut decât erai ? Care sunt plusurile și minusurile unui reality show, din postura prezentatorului TV ?

Bineînțeles că m-a ajutat să devin mai cunoscut. Orice apariție aduce un plus de notorietate. Ca în orice producție TV, e nevoie de o colaborare strânsă între prezentator și echipele din spatele camerei: de la operatori, la producători, la oamenii de marketing și de PR. La un reality show de o asemenea anvergură lucrează foarte multe persoane. Și e nevoie ca acestea să se cunoască, să gândească la fel, să lucreze împreună. Cred că a fost nevoie de o perioadă de acomodare pentru emisiune, iar, în prezent și pe viitor, lucrurile merg / vor merge mult mai bine, chiar și fără mine acolo.

Ce reality show-uri ai urmărit din alte țări și care te-au captivat pe deplin ?

Sunt destule care-mi plac, dar uite două exemple: cel cu Bear Grylls cu invitați vedete, foarte tare mi se pare cum toți invitații încearcă să mănânce tot felul de ciudățenii, eu fiind foarte pretențios la mâncare. Și, de curând, am văzut un reality făcut de Netflix, Too hot to handle. Un fel de Insula Iubirii, dar la un cu totul alt nivel. E un reality foarte strălucitor, superficial, care nu-ţi provoacă mintea, dar îţi speli creierul după o zi aglomerată. Văd tot felul de show-uri, din toate domeniile, unele elitiste, altele de masă, dar le văd pe toate ca să știu ce se mai produce în lume.

 

Ai participa ca și concurent într-un astfel de show ?

Never say never! Dar, mai degrabă nu. Îmi place mâncarea bună, am tabieturile mele.

 

Ce fobii ai și de ce anume ai duce lipsă ?

Fobii n-aș zice că am, dar nu mă simt confortabil în preajma șerpilor sau la mari înălțimi. Chestii de care aș duce lipsă… nici aici nu cred că ar fi prea multe. Familia mi-ar lipsi cel mai mult, în rest, mici plăceri precum mâncărurile preferate, dar cred că, atunci când ți-e cu adevărat foame, mănânci orice ca să supraviețuiești.

Ai renunțat acum definitiv la televiziune sau iei doar o pauză ? Ce proiect TV te-ar aduce din nou în fața telespectatorilor și ce noutăți pregătești în acest sens ?

Televiziunea e un microb de care nu te mai vindeci odată ce l-ai luat. Știu că sună ciudat în aceste vremuri, dar așa este. Așa că nu voi putea renunța vreodată la televiziune. Cu cât crești în vârstă și experiență, însă, ai anumite pretenții, așa că n-aș spune da la orice. Trebuie să mă identific cu formatul, să avem aceleași valori, să ne potrivim.

 

Cum e Dan Cruceru acum, la început de 2021 ?

Foarte bine, mulțumesc de întrebare. Am multă treabă, afacerea, familia. Și m-am apucat intens de sport, vreau să fac o schimbare serioasă în modul în care abordez mișcarea și alimentația. Mi-am propus o dietă strictă pentru următoarele trei luni și sport de câteva ori pe săptămână. Anul acesta împlinesc 40 de ani și simt că e momentul pentru o schimbare de paradigmă.

 

Ce ți-ai propus să faci în noul an pe plan personal și profesional ?

Personal să mă bucur de copiii mei, să le fiu alături, să le văd trăznăile și evoluția zi de zi. Ne planificăm și niște vacanțe deja, sper să le și putem pune în practică, vedem cum va mai evolua situația la nivel mondial. Iar profesional, aici e cu multe planuri: Taticool și Taticool Shop, voi continua dezvoltarea și mă gândesc serios la o nouă afacere.

 

Te-ai apucat serios de sală și de un regim bine stabilit! Te redefinești ? Vrei să devii un nou Dan Cruceru ?

Îți spuneam mai sus că anul acesta schimb prefixul. Până acum mâncam orice la orice oră. În plus, am avut șase luni de pauză forțată de la sport. Așa că simt că e nevoie de o schimbare a mentalității mele. Da, trei luni de zile voi fi concentrat pe asta. Dacă voi face și pătrățele, e bonus. Dacă nu, e suficient să-mi întăresc musculatura dorsală, mobilitatea, să dau niște kilograme jos, să fiu în formă maximă.

Ce te ține pe linia de plutire și adaptat realității atunci când simți că nu mai poți ?

Zâmbetul copiilor mei și soția mea! Sincer. Ea este cel mai mare fan al meu, dar și cel mai mare critic. Ea mă laudă, ea mă ceartă, ea mă aduce cu picioarele pe pământ. Iar copiii îmi dau, prin simpla lor existență, toate motivele ca să mă ridic de jos de fiecare dată, să mă scutur și să o iau de la capăt. Să mă reinventez, să fac lucruri noi, să prosper. Pentru ei și, implicit, pentru mine.

 

 

 

Comentarii

comments

INTERVIU

INTERVIU EXCLUSIV cu artistul Paul Surugiu – Fuego: „Am încercat mereu să mă reinventez, să aduc noutăți, să surprind”

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

            Surprizele primăverii continuă cu un nou interviu pentru artistul Paul Surugiu – Fuego. În vremuri deloc uşoare pentru toate domeniile, unde nici cultura şi arta nu fac excepţie, îndrăgitul artist continuă să vină cu proiecte noi, deosebite şi asta nu doar în plan muzical. Alături de muzică, pictură şi implicarea în emisiuni TV sau radio, Paul Surugiu – Fuego pregăteşte şi apariţii editoriale de excepţie, din drag de poezie, cuvânt, limbă română şi valoare artistică. Despre cea mai recentă expoziţie, volumul lansat cu această ocazie, emisiuni noi sau concerte aflaţi în continuare, într-un interviu special.

 

Interviu realizat de Bianca Bujor pentru RADAR DE MEDIA

 

1.Aş dori să începem cu detalii despre cea mai recentă expoziţie de pictură pe care aţi organizat-o în luna februarie, cu o tematică aparte, „Recurs la memorie”. Cu ce este diferită faţă de celelalte expoziţii de până acum ?

 

Este inedită prin tematica ei. Am realizat-o dintr-o joacă și mi se pare că e cu adevărat specială. Colecția de pictură „RECURS LA MEMORIE” reprezintă reverența făcută de mine în fața imensității culturii noastre. Aceasta zugrăvește casele memoriale, părintești ale marilor noștri scriitori, în semn de omagiu pentru genialitatea lor. Colecția spune o poveste în culori despre cei care definesc imensitatea sufletului românesc, dându-i nuanțele de seamă în literatură sau în muzică.

 

Cele 10 opere poartă oamenii în locuri de neuitat ale României, chiar acolo unde a luat naștere inspirația și bucuria de a zidi prin cuvânt și prin nuanțe o lume o frumosului! I-am strâns laolaltă pe o parte dintre cei mai importanți autori, simboluri incontestabile, într-un omagiu, o viziune proprie a caselor în care lumina lor a prins glas și formă. Autorii ale căror case memoriale le-am pictat sunt: Mihai Eminescu, Ștefan Luchian, Ion Creangă, Grigore Vieru, Tudor Arghezi, Adrian Păunescu, Nicolae Iorga, Nicolae Labiș, Nichita Stănescu și George Enescu!

2. Tot în cadrul aceluiaşi eveniment deosebit aţi mai pregătit o premieră, volumul „Învăţând sublimul…”. Vă rog să ne povestiţi mai multe şi să ne spuneţi de unde poate fi achiziţionat ?

 

Vreau să cred că fiecare proiect al meu este o responsabilitate. Sunt tare fericit că am putut scoate acest volum special, realizat împreună cu Asociația Culturală REGAL D’ART și doamna Lili Bobu! Cartea e spectaculoasă, într-o realizare editorială de excepție! Practic, este un interviu cu mine, în care eu răspund cu versuri din cei mai mari poeți români, ca într-o rugăciune, o confesiune a sufletului meu! Proiectul și-a avut startul la începutul pandemiei, din drag de poezie. De asemenea, volumul este despre năzuințele mele pe pânză.

 

Un interviu inedit, pe-o o filă de poem, despre condiția artistului, într-un volum care ar putea fi privit din unghiuri diferite: un album de artă cu modestele mele lucrări, o antologie de poezie românească sau un jurnal de pandemie, pentru că surprinde stările și trăirile din perioada debutului stării de urgență care ne-a bulversat pe toți! Este un volum de colecție, care se va regăsi în bibliotecile din țară, cuprinzând poeme, versuri și reflecţii din peste 100 de mari poeți români!

 

3. Am înţeles că surprizele nu se vor opri aici şi că intenţionaţi să lansaţi un alt volum de colecţie cu editorialele dvs. Ce ne puteţi spune despre acest proiect aşteptat de public ? 

 

Într-adevăr, anul acesta intenționez să scot un volum special, o carte de suflet cu toate gândurile și trăirile mele, mare parte din ele adunate în editorialele săptămânale pe care le scriu de vreo doi ani în revista „TAIFASURI”, fie cu gânduri și opinii, fie cu articole despre marile personalități ale României. V-am mai spus eu că nu sunt scriitor. V-am spus de asemenea și că nu mă cred un star anume. Nu consider că oamenii trebuie să-mi urmeze pașii și vorbele ca literă de lege. În schimb, consider că e de datoria mea, ca artist, să vin cu mesaje. În fond, nu sunt un păpușar fără opinii și experiențe. Faptul că am ales să le scriu e o responsabilitate și mai mare.

 

Cuvintele sunt cele care zugrăvesc, dincolo de sens și însemnătate, profilul unei anumite persoane și mie-mi place să cred că în scris chiar sunt un altul, putând să-mi dau frâu liber ideilor, iar ele să curgă, ca într-o frumoasă înșiruire a unei vieți pe care o trăiesc, fără menajamente, la prima clasă, pentru că știu sigur că nu vor exista prea multe stații și că la un moment dat se va rupe lanțul strălucirilor.

 

Am o prietenă care-mi spune să mă feresc să fac analize alambicate și să vin eu cu soluții. Știu că nu sunt o instanță morală, dar sunt un artist care e de 30 de ani în lumina scenei, care a adunat atâtea și atâtea trăiri, dezamăgiri și nedreptăți. Un artist care face multe și care a crescut, care a citit, s-a informat, a stat în preajma celor mai mari nume ale culturii noastre, a muncit, a trudit, a luat de la viață ce-i mai bun și a observat, din umbră cumva, deși mereu în față, cum sunt oamenii și cum arată lumea aceasta complicată în care trăim. Și atunci apar și gândurile mele așternute pentru oameni!

4. Primăvara va veni cu siguranţă, cel puţin pe unde radio, cu noi ediţii ale  Gramofonului, la Naţional FM. Ce ne-aţi pregătit cu această ocazie ?

 

Gramofonul va reveni în luna aprilie, spre mijlocul ei, într-o nouă formă și prezentare, cu mult mai multe surprize inedite. Radioul este o relaxare pentru mine. Gramofonul meu este ceva relaxat, o lume a calității, a liniștii, a vorbelor frumoase. Un loc din care ai câte ceva de învățat sau dacă nu, măcar auzi o noutate sau asculți ceva ce poate nu ai auzit până azi.

 

Diversitatea va fi, ca prin toate proiectele mele, cuvânt de bază, asta pentru că am și poezie, am mai multe genuri muzicale, am rubrici diverse, lucruri diferite de spus, povești și perioade diferite, de la muzica de altădată, la cea ușoară, melodioasă, până la muzica de azi, fără separatisme de vreun fel. Gramofonul meu este o trecere prin mai multe capitole, un loc în care toată lumea are loc, fără vreun fel de excepție, primând desigur, așa cum îmi place mie, calitatea. 

5. Se apropie şi premiera noului sezon Drag de România Mea. Ce noutăţi vor descoperi telespectatorii TVR 2 ?

 

Vom intra în casele oamenilor cu sezonul al șaselea începând cu data de 4 aprilie, în fiecare duminică, de la ora 15.00, la TVR 2. Dincolo de orice, sunt fericit că proiectul acesta, care marșează pe decență, pe bun simț și pe un divertisment clasic, de calitate, are succes, are continuitate și face audiențe foarte bune. Cred cumva că publicul are nevoie de o astfel de alternativă și ne place să facem zilele de duminică mai plăcute, cu eroi ai țării, oameni care au făcut și fac ceva pentru țara aceasta. Noul sezon va fi fresh, mult mai relaxat și mai dinamic. Avem noutăți în rândul invitaților, exclusivități, reuniri inedite, duete inedite, omagii, un discurs mai lejer, dar și noi rubrici, despre România și despre invitați.

 

Baletul va avea o nouă componență, iar platoul va suferi și el câteva modificări de imagine. Vom face câteva gale tematice, celebrând câteva mari personalități ale țării, dar și o gală dedicată Basarabiei. Vom avea o nouă identitate vizuală și încercăm să fim cât mai buni cu putință! Publicul de acasă va fi alături de noi la fiecare gală, online! Nu vreau neapărat să fac reclamă, dar creu eu că se merită să ne urmăriți, pentru că suntem altfel, pentru că ne pasă, pentru că vrem ca România să strălucească prin arta ei, prin muzică și prin oamenii remarcabili care au făcut ceva!

6. Dar până atunci, tot la început de primăvară, o parte a publicului vă poate revedea în mini-turneul „Trăiesc”. Care sunt oraşele anunţate până acum ?

 

E mult spus turneu. Sunt câteva spectacole și mărturisesc că am avut curaj să le fac, dar mi-am spus că viața trebuie să meargă mai departe și că oamenii au nevoie de căldura unui spectacol. Și mie mi-e dor de scenă și mi-e dor de admiratori, de bucuria de a transmite și de emoția unui concert! Deși e complicat, iată că la începutul lui martie, voi vesti primăvara într-un concert de suflet, într-o formulă restrânsă, în câteva orașe.

 

Am pregătit și cântece noi, melodii care să aline, dar și parte din cele mai cunoscute piese! Pandemia nu ne dă voie să avem prea multe locuri în sală, respectând prevederile, dar vom încerca să ne comportăm firesc și să ne lăsăm purtați de puterea muzicii! Ajung pe 6 martie la Focșani, pe 7 și 8 martie sunt la Slănic Moldova și Târgu Ocna, pe 9 martie la Iași, pe 10 martie la Bacău și pe 11 martie la Buzău!

 

7. Pregătiţi şi piese noi pentru fanii dvs. ?

Nu obosesc niciodată să-mi surprind fanii. Cred că asta e cumva și rețeta longevității mele – faptul că nu am stat niciodată, am încercat să mă reinventez, să aduc noutăți, să surprind și să creez muzica sufletului meu, pe mai multe genuri și planuri. Da, în primăvara aceasta am câteva clipuri noi pregătite, pe care le voi lansa pe canalul meu oficial de Youtube – FUEGO – PAUL SURUGIU, la care vă invit să vă abonați. Am melodii ritmate, moderne, noi, dar și un cântec popular de toată frumusețea, potrivit pentru perioada prin care trecem.

 

Totodată, pregătesc și câteva melodii care se vor lansa în cadrul emisiunii de la TVR 2, precum și o piesă manifest cu privire la situația prin care trece țara noastră, aflată deseori în situații critice. Dincolo de toate acestea, mai am în plan lucruri interesante. Sper să pot juca concertul pop-simfonic din mai de la Sala Palatului, de pe 21 mai. Dacă nu ne permit restricțiile, vom reprograma pentru luna noiembrie, atunci când, sper eu, să ne fie mai bine!

8. În curând vom sărbători Ziua Mamei, de aceea spre final, v-aş ruga să încheiem cu o urare, cu un vers dacă doriţi, dedicat celei mai speciale fiinţe, mama.

E greu să găsești doar câteva cuvinte potrivite. Grigore Vieru spunea că mama este patria noastră! Cred cumva că dragostea unei mame poate muta munți, poate învinge bătălii și poate aduce mai multă seninătate pe chipuri. Ea, suprema tăcere, este cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care divinitatea a făcut-o lumii. Și nu vorbesc doar la modul ideal, ci ca o realitate pe care toți, dar absolut toți o înțelegem cu sufletul. Poate că ar trebui să ne bucurăm mai mult de ele și să le prețuim mai des.

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

INTERVIU

INTERVIU EXCLUSIV cu actriţa Ebru Şahin, în rolul tinerei Reyyan din serialul „Hercai”, difuzat la Kanal D

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Foto Credit: Kanal D

            În luna mărţişorului, Radar de Media vă aduce în dar un interviu cu frumoasa actriţă Ebru Şahin din serialul de succes „Hercai”. Îndrăgita actriţă interpretează rolul tinerei Reyyan din influenta familie Șadoglu, casă care nu i-a adus însă fericirea şi liniştea. Viaţa ei se schimbă odată ce îl întâlneşte pe Miran şi amândoi vor lupta pentru iubirea lor. Despre experienţa de pe platourile de filmare, pasiuni, planuri de viitor sau cum reuşeşte să depăşească emoţiile în faţa camerelor ne va povesti chiar Ebru Şahin. Serialul „Hercai” poate fi urmărit de luni până miercuri, de la ora 20:00, la Kanal D și se bucură de succes uriaș în rândul publicului.

 

 

Interviu realizat de Bianca Bujor pentru RADAR DE MEDIA

 

 

1.Pentru început, te rog să ne povestești mai multe despre personajul tău din serialul Hercai. Cum ai descrie experienţa de a interpreta rolul tinerei Reyyan ?

Experiența Reyyan este una extraordinară pentru că așa este și personajul meu, extraordinar de-a dreptul. Am îndrăgit-o pe Reyyan Șadoglu de la început, iar emoția pe care am simțit-o la debutul proiectului „Hercai” o simt și acum… Când am primit propunerea de a interpreta rolul principal feminin, Reyyan Șadoglu, din fascinanta producție „Hercai”, am fost extrem de fericită pentru că nu doar scenariul mi s-a părut fascinant, dar Reyyan reprezintă, pentru mine, și interpretarea primului meu rol principal. Mai mult, Reyyan mi-a „oferit” primul meu premiu important, acela de Cea mai bună actriță, distincție primită în cadrul Festivalului Fluturele de Aur, desfășurat anul trecut, în Iran.

2. Ne poţi împărtăşi câteva întâmplări din culise, situaţii amuzante sau neaşteptate apărute în timpul filmărilor ?

Sigur că am avut întâmplări neașteptate și situații amuzante în timpul filmărilor, iar ele au „condimentat” întreaga perioadă de filmare. Țin minte că, încă dinaintea începerii filmărilor, cu puțin timp înainte, am aflat că voi avea scene în care voi călări, iar eu nu știam să fac acest lucru… Timp de o săptămână, am luat lecții de echitație, optând pentru un curs rapid, prin care mi-am căpătat deprinderile necesare. Amuzant cred că a fost, cel puțin pentru colegii mei, că „Albăstrel”, prietenul meu cabalin din serial, era cam nărăvaș și mi-a dat ceva de „furcă”…  Amuzante erau și momentele când ajungeam acasă, iar ai mei, după ce urmăreau un episod în care aveam și scene în care plângeam, că așa era scenariul, îmi spuneau: „Gata, ajunge cât ai plâns pentru astăzi!”

 

3. Cine sunt modele tale din punct de vedere profesional ? Ce actori / artişti admiri cel mai mult ?

Admir foarte mulți dintre colegii mei de scenă și, în special, pe cei alături de care am jucat, și în „Hercai”, dar și în producțiile anterioare, pentru că de la fiecare am avut câte ceva de învățat. Mi se pare incredibilă această profesie, iar oamenii sunt de-a dreptul uluitori. N-aș dori să menționez doar o parte dintre aceștia pentru că nu îmi doresc să se supere nimeni sau să omit, fără intenție, pe cineva. Însă vă spun drept, oamenii alături de care am lucrat și cei alături de care îmi doresc să lucrez în viitor, nume de frunte ale cinematografiei turcești, sunt minunați de-a dreptul.

4. Ești o actriţă talentată, dar şi o fire sportivă. Cum ai luat decizia ca în cele din urmă să urmezi o carieră în actorie ? Obişnuieşti să practici sporturi şi acum ?

Da, este adevărat că îmi place foarte mult mișcarea, sportul în general. Eu mi-am dorit de copil să devin actriță însă, până la un moment dat, viața m-a călăuzit către alt domeniu. Dar nu m-am lăsat și, după absolvirea Facultății de Științe Sportive a Universității din Istanbul, mi-am spus că, dacă nu voi încerca să-mi îndeplinesc visul meu cel mai mare, cu siguranță voi regreta mai târziu. Nu mi-a fost teamă să încerc și… am reușit! Pe lângă sport, călătorii, călărie, îmi place să cânt. Nu cânt la nivel profesionist, dar îmi doresc ca, pe viitor, să-mi dezvolt această latură care mă va ajuta și în carieră, cred eu.

 

 

5. Ce alte pasiuni ai ? Ce îţi place să faci atunci când nu ești pe scenă, mai ales acum când cu toţii am stat mai mult acasă ?

Așa cum vă spuneam, îmi place să fac sport, să citesc, să călătoresc, să cânt și da, perioada aceasta a pandemiei, care ne-a afectat pe toți, într-o mai mare sau mai mică măsură, mi-a „permis” să-mi dedic mai mult timp mie. Au fost și neajunsuri, din cauza pandemiei, cele impuse de restricții, însă mergem mai departe, cu fruntea sus și curaj, dar și cu speranța că totul va fi bine!

6. Ai emoţii atunci când interpretezi şi cum reușești să treci peste ele ? 

Da, am foarte mari emoții pentru că pun tot sufletul atunci când interpretez un rol și în special în ceea ce privește personajul Reyyan, pentru că ea este o fire sensibilă, dar și puternică în același timp, temătoare de suferință, dar îndârjită să o depășească și să-și clădească viață așa cum și-o dorește și, cel mai important, crede în iubire, că dragostea este salvarea ei, calea spre o viață frumoasă… ceea ce este de admirat, apreciat și … luptat pentru un astfel de „scop”. Nu știu dacă reușesc să-mi depășesc emoțiile de fiecare dată, dar cred că pot să „le ascund” ca să-mi pot face cât mai bine treaba.

7. Ce planuri de viitor ai, în special din punct de vedere al carierei ?

Din fericire, producția „Hercai” este foarte îndrăgită și peste hotare și mă bucură nespus acest aspect. Îmi doresc să fiu implicată în tot mai multe proiecte interesante și să mă ridic la înălțimea așteptărilor publicului și ale colegilor. În același timp, nu stau să aștept pur și simplu, ci învăț zilnic, din cărți, de la colegii actori, astfel încât să mă perfecționez, să fiu într-o continuă evoluție, în ceea ce privește cariera și, implicit, viața.

8. Serialul „Hercai se bucură de un real succes în România şi a fost de mai multe ori lider de audienţă. Spre finalul interviului, te-aş ruga să le transmiţi un mesaj fanilor tăi de aici.  

Vă mulțumesc din toată inima că urmăriți serialul meu de suflet, „Hercai”, care este absolut fabulos. Întreaga echipă, colegii actori, locația de filmare, toate acestea sunt minunate, și vă invit să ne fiți alături până la final, pentru a afla ce se va întâmpla cu minunatul cuplu, dar și greu încercat, Reyyan – Miran, pentru că vă spun, vor mai fi multe obstacole pe care cei doi tineri îndrăgostiți vor trebui să le treacă… Dacă vor reuși Reyyan și Miran să rămână împreună, așa cum își doresc, dar mai ales, cum vor lupta ei împotriva destinului neprielnic, rămâne să aflați urmărind „Hercai” aici, la Kanal D.

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

INTERVIU

Interviu cu actorul Brian Tee, Dr. Ethan Choi din serialul „Camera de gardă”

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Foto Credit: DIVA

Brian Tee dă viață personajului Dr. Ethan Choi și în noul sezon din „Camera de gardă”. Prezent încă de la începuturile producției, Brian a povestit puțin despre noutățile cu care vine personajul său în sezonul cu numărul şase.

 

 

Cum vor interacționa personajele în acest sezon ?

Este vizibilă energia aceea care ne unește și camaraderia pe parcursul sezonului, e ceva ce nu poți scrie sau mima. Este un sentiment care se manifestă. Noile relații dintre personaje sunt mai puternice, cazurile medicale mai importante, cu mai mult impact, este o parte din realitatea din jurul nostru.

Eu sunt entuziasmat de noile relații dintre personaje și de dinamica grupului de medici. Unul o să fie promovat, iar asta va declanșa o ruptură pe care o veți vedea în timpul sezonului.

 

Cum tratează noul sezon subiectul pandemiei ?

Tipic pentru Dick Wolf (scenaristul) și pentru acest serial, subiectul COVID-19 este în prim plan și este tratat de la începutul sezonului. Vrem să arătăm publicului ce se întâmplă în mod real în această situație. Sezonul debutează chiar în plină pandemie, nu înainte, nu după.

Care este partea ta preferată din acest sezon ?

Sunt foarte încântat de sezonul 6. Acest sezon prezintă cât se poate de bine munca în echipă depusă de întreaga distribuție și personalul auxiliar și demonstrează că în munca în echipă, fiecare este responsabil de el și de colegii lui. Noi am lucrat în condiții de maximă siguranță sanitară pe platou, dar trebuie să înțelegem că și în viața reală suntem responsabili unii pentru alții.

 

Cum ai primit vestea întreruperii filmărilor ?

Zilele premergătoare pauzei de filmare au fost foarte nesigure, primeam multe informații din exterior și despre toate evenimentele din lume. Filmam pentru episodul 20 si nu știam dacă le vom mai filma pe ultimele trei. Au existat zvonuri și am fost informați într-o joi, că vineri o să fie ultima zi de filmare. Nu am știut cât va dura, care sunt consecințele, era totul o mare necunoscută, toată țara era în situația asta.

Cum a fost pentru tine pauza de filmare ? 

Cel mai mult mi-au lipsit colegii, oamenii. Izolarea este grea și îi afectează diferit pe oameni. Pentru majoritatea oamenilor este dificil să se depărteze de comunitate, le e dor de oamenii dragi. După perioada izolării, când am avut o pauză de la filmări, mai lungă decât ne așteptam, a fost minunat să revin și să văd oameni dragi, cu care îmi face plăcere să stau.

 

Ai un mesaj pentru luptătorii din prima linie ?

Am extrem de mult respect și apreciere pentru cadrele medicale. În acest sezon și cele ce vor urma vor fi reflectate responsabilitatea, recunoștința și aprecierea pentru faptele lor. Eu voi încerca să redau asta cât mai bine.

 

 

Camera de gardă, premiera noului sezon duminică, 7 martie, de la 20:00, la DIVA!

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

INTERVIU

Interviu cu Laura Galea: “Muzica este parte din viața mea și nu aș putea trăi fără ea.”

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

La 24 de ani, Laura Galea și-a făcut debutul pe piața muzicală cu piesa „Nu e”, care a fost foarte bine primită de public și apreciată. Acum se pregătește pentru următoarea lansare și spune că prin muzica ei vrea să transmită oamenilor emoție pură. Despre cum e să debutezi în muzică în pandemie, despre studii la Londra și profesori care au lucrat cu Tina Turner sau Rihanna și care este artistul său favorit, aflăm din următorul interviu cu Laura Galea. 

 

 

1.Ai lansat la finele anului trecut prima ta piesă, „Nu e”, cu videoclip. Cum a fost acest debut pentru tine ?

Lansarea primului clip a fost ca un vis devenit realitate. Am muncit tot anul trecut pentru acest proiect și pentru piesele pe care urmează să le lansez. Deși pandemia ne-a dat planurile peste cap, eu având intenția să fac această lansare mult mai repede, cred că lucrurile se întâmplă atunci când trebuie și nu neapărat când vrem noi. Debutul meu muzical este primul pas în ceea ce mi-am propus să fac pe termen lung: să creez emoție celor care îmi ascultă muzica. După 11 ani de canto, după studiile pe care le-am absolvit la University of Westminster – Commercial Music Performance din Londra, simt că parcursul meu capătă sens. Piesa a fost foarte bine primită, iar emoțiile mele pe măsură, mai ales atunci când am mers în diverse emisiuni TV pentru a cânta.

2. Ce ți s-a părut cel mai greu la pregătirea clipului?

Cred că primul take de la filmare. Fiind o premieră pentru mine, nu știam la ce să mă aștept, dar după ce mi-au arătat cadrul filmat și am înțeles că totul e fenomenal, m-am liniștit. Inedit a fost pentru mine și durata, să stau la o filmare 13 ore. Am început cu pregătirile în jurul orei 13 și am terminat la 1:30 dimineața.

 

3. Ce urmează ?

Am filmat deja pentru următorul videoclip și abia aștept să vă pot spune mai multe despre el. Vom avea mai multe lansări pe parcursul anului, mai ales că piesele sunt deja compuse. Anul trecut eu și echipa mea ne-am închis într-o cabană la munte și nu am făcut altceva decât să compunem, să creăm, să cântăm.

 

4. De ce ai ales muzica, nu ți se pare o industrie în care succesul vine greu ?

Știu că e nevoie de răbdare, de oameni buni în jurul tău, de multă muncă. Și sunt pregătită să merg pe drumul acesta cu pași mărunți, dar siguri, dacă este nevoie. Nu caut succesul peste noapte, știu că este nevoie de timp. Însă am ales să fac asta pentru că muzica este parte din viața mea și nu aș putea trăi fără ea, nu știu să fiu fără muzică. E o pasiune care mi-a fost insuflată de mică, mama mea iubea muzica și cânta la pian. Chiar dacă nu a făcut din asta o profesie, acasă cânta mult, iar eu o ascultam fascinată. Muzica este și legătura mea cu mama.

5. Care sunt cele mai prețioase sfaturi primite la școală la Londra ?

Am avut profesori absolut minunați, cu povești de viață extraordinare, oameni care puteau să-ți vorbească acum despre muzica românească a anilor 2000, iar imediat după să treacă la muzica tradițională din Peru și apoi să-ți explice cum să produci muzică pe diverse software-uri. De la toți am învățat enorm. Unul dintre profesorii din anul al treilea ne-a povestit ceva ce m-a impresionat. Primul său job a fost să meargă în turneu cu nimeni alta decât Tina Turner, el avea rolul de a cânta notele înalte ca backing vocalist. De la același profesor am aflat nivelul industriei de acolo când ne-a explicat cum a avut noroc că Rihanna a selectat o piesă la care contribuise și el. „Un hit mondial și mi-am luat o casă imensă în centru Londrei. Work smart!”, asta e ce ne-a spus el. O altă profesoară fusese parte importantă a Mișcării Punk în anii ‘70 și ea ne-a îndemnat să gândim dincolo de limitele societății și să fim perseverenți, chiar dacă lumea este uneori rea sau critică.

6. Cu cine ți-ar plăcea să faci un duet ?

Dintre numele internaționale, cu Adele, care este artista mea favorită. Iar de la noi cu Liviu Teodorescu.

 

7. Ce pasiuni ai în afară de muzică ? 

Îmi place moda, să călătoresc, să joc tenis, să petrec timp în natură, să dansez.

 

8. Dacă ar fi să alegi o piesă care te caracterizează, care ar fi ?

Lana del Rey – Lucky Ones

 

9. Și dacă n-ai fi urmat actuala carieră, ce meserie ai fi avut ?

Cred că aș fi fost doctor. Din dorința mea imensă de a ajuta oamenii și văzând asta la părinții mei, am realizat ce frumoasă poate fi această menire.

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

INTERVIU

INTERVIU EXCLUSIV cu Paul Surugiu – Fuego: „Cred că aceste vremuri ar trebui să ne unească”

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

            În cei peste 25 de ani de carieră, Paul Surugiu – Fuego este un artist complet, care a reuşit să abordeze cu succes mai multe domenii artistice, alături de muzică, teatru, pictură, dar şi televiziune sau radio. Implicarea, respectul faţă de public şi desigur, talentul sunt doar câteva trăsături care i-au adus aprecierea spectatorilor atât în România, cât şi în Republica Moldova. Gazda emisiunii „Drag de România mea” promovează valorile româneşti cu orice ocazie şi îşi dedică timpul pentru a crea mereu ceva special pentru fani. Asta a făcut şi în perioada izolării, dar mai multe despre proiectele sale citiţi în următorul interviu.

 

Un interviu original redactat de Bianca Bujor pentru RADAR DE MEDIA.

 

1.Astăzi în loc de „Ce mai faceţi ?” întrebarea comună a devenit „Cum va influenţat pandemia ?” Am înţeles că aţi transformat izolarea în creaţie şi artă.

Pandemia ne-a schimbat pe toți. Irevocabil, viața a căpătat un alt sens și noi suntem alții. Nu știu dacă mulți își pun această problemă serios, dar ne-am transformat, am ajuns să nu mai ascultăm, am ajuns să ne fie frică să interacționăm între noi și să ne ridicăm deasupra loviturilor. Cum fiecare latură a cei care suntem e alta acum, nu ne rămâne decât să fim mai îngăduitori, dar și asta e greu. Aș vrea să cred că fiecare a devenit mai indulgent și că are timp să-și pună ordine-n gânduri și în fapte. Dar nu-i așa. Nevoile și duritatea desfășurării vieții, ne-au luat parcă orice urmă de sensibilitate și suntem mai agitați. Nu știu care-s soluțiile, dar sunt sigur că undeva, în sufletul nostru, putem găsi resurse ca să fim raționali și optimiști.

Perioada de izolare, cele două luni, au fost benefice pentru mine. Într-adevăr, am făcut multe lucruri utile, în plan profesional. Am creat, am pictat, am citit, am văzut filme, m-am redescoperit, m-am odihnit. Apoi am realizat proiectul „DRAG DE POEZIE” și campania „DRAG DE ROMÂNIA MEA !”, în online, dar și noutăți pentru fani, compilații, piese noi și montarea completă a concertul simfonic de la Chișinău, în producția căruia am fost direct implicat. Am fost în permanență în legătură directă cu admiratorii mei, pe Facebook, am compus melodii și-am încercat, alături de echipa mea, de la distanță, să gândim sezonul al cincilea al emisiunii de la TVR 2. Am făcut multe și mi-a plăcut, pentru că am avut timp, deși mi-a lipsit scena. Eu cred oricum că e trist să te plictisești când sunt atâtea de făcut, de văzut, de căutat, de vrut, pe lumea aceasta.

2. Data de 13 septembrie va fi o zi norocoasă pentru dvs. şi fanii emisiunii „Drag de România mea”, pentru că începe cel de-al cincelea sezon la TVR 2. Ce noutăţi aţi pregătit de această dată ?

Într-adevăr, sper din suflet ca ziua de 13 să fie cu noroc. Dăm startul unui sezon nou, plin de exclusivități și ediții de colecție, cel mai lung de până acum, care va ține până anul viitor, în ianuarie. Avem noutăți multe, umor, împăcări și omagieri, nume de referință și divertisment de calitate. Avem toate motivele ca să vă uitați la noi și sper eu, să vă placă.

Avem distribuții de marcă, folclor, muzică ușoară, dar și alte genuri, generații noi și vechi, câteva gale cu celebrări de carieră, precum cea a Mirabelei Dauer și a lui Alexandru Arșinel, care au parte de multe surprize și invitați speciali. Familia Geambașu s-a reunit în premieră la noi, în acest sezon. Marcel Pavel ne spune cum a trecut peste încercarea din vară, iar în prima ediție, deschidem în forță cu președintele Academiei Române, Ioan Aurel Pop, care este o lecție de demnitate, dar și cu Maia Morgenstern și cuplul Alina Sorescu și Alexandru Ciucu.

„DRAG DE ROMÂNIA MEA !” este show-ul de divertisment care vine ca o gură de aer în marea aceasta de mojicie și disperarea absolută după alterarea principiilor și-a valorilor. Nu ne erijăm în rolul celor care vor să educe, deloc, ci doar să relaxeze, cu eleganță și cu exemplele unor oameni de la care putem învăța ceva. Cred eu că se poate face performanță și cu lucruri interesante și decente, cu muzică bună, ușoară sau populară, cântată exclusiv în limba română.

Cred că putem oferi oamenilor duminici de neuitat fără să ne maimuțărim sau să ne batem joc de inteligența lor. Îmi doresc ca lumea să-nțeleagă mai mult și mai bine munca noastră și faptul că suntem o emisiune curată, educativă, așa cum trebuie de altfel să fie divertismentul. Îmi doresc audiențe la fel de bune și să fim lideri pe tronsonul nostru orar, deși nu ne ghidăm neapărat după audiențe, ci după calitate. Și nu ne pasă că suntem contra curentului cumva, nu ne doare gura să spunem lucruri frumoase despre artişti, despre valori, să-i arătăm în lumina cea mai corectă, să-i readucem în faţa voastră și să facem duminici așa cum se făceau cândva.

Faptul ca ne e drag de România nu e o bravură. Nu vrem lauri şi nici nu ne batem cu pumnul în piept. Pentru noi, din drag de România, asta-i normalitatea şi credeţi-mă pe cuvânt, televizorul trebuie să educe şi să distreze, nu să îndobitocească un popor şi-aşa bătut de soartă! Ceea ce fac eu la televizor este o responsabilitate, așa văd lucrurile și nu o goană nebună după celebritate sau dupa cifre bombastice, doar de dragul de a da oamenilor ce vor !

3. Deşi toamna abia a început, ne puteţi împărtăşi câteva dintre surprizele pentru sărbători, fie că este vorba despre ediţii speciale sau cadouri muzicale ?

Firește că am pregătit, așa cum fac de atâția ani deja, o multitudine de proiecte surpriză pentru admiratorii și publicul meu. De fapt, așa am și reușit să mă mențin, pentru că în permanență am venit cu ceva nou, pentru că am surprins, pentru că mi-am permis luxul de a fi eu și de a face ce-mi place, fără să mă încadrez în tiparele cuiva sau în vreun trend anume. Îmi doresc ca în decembrie să pot păstra tradiția de 12 ani deja și să fac un turneu național de colinde, așa, în condițiile actuale !

Apoi, am câteva colinde în primă audiție, pe care le voi lansa în decembrie, alături de videoclipuri de senzație, care promit a fi deja hituri, la fel ca multe alte cântece de-ale mele de sărbători. Eu nu cânt colinde tradiționale, ci piese dedicate Crăciunului, având până acum 11 albume de studio și peste 150 de astfel de melodii în repertoriu !

Am filmat și emisiuni speciale de sărbători, ba chiar avem o ediție de colecție chiar în zi de sărbătoare, dar nu vă dau încă detalii. Cert este că trebuie să stați pe TVR 2. În luna decembrie avem un studio împodobit de sărbătoare și invitați deosebiţi, magnifici, de la o soprană de renume mondial, iubită în întreaga lume, până la academicieni, familii de cântăreți, exclusivități și simboluri ale Crăciunului. Cum eu sunt celebru pentru bradul meu, pe care sincer, mi s-a și urât să-l împodobesc la câte glume s-au tot făcut ! Dar sunt imun la ele și-mi dau seama că fiecare poantă, bună sau proastă, atrage interesul asupra muncii mele. Nu rămân indiferent și știu că dacă oamenii fără minte ar analiza mai bine și mai rațional, și-ar putea, măcar puțin, schimba părerea.

4. Dar până atunci, ce alte proiecte aveţi în plan ? Alături de prezenţa la TV, publicul s-a obişnuit deja să vă audă şi la radio, la „Gramofon”, pe Naţional FM.

Exact ! Am reînceput, pe 1 septembrie, sezonul al doilea al GRAMOFONULUI meu, la Național FM. Emisiunea este de luni până vineri, la ora 19.00. Îmi place ipostaza aceasta. Pe unde radio sunt în largul meu, iar programul acesta, care are 45 de minute, aduce muzică bună românească, de calitate, cu melodie, mesaj și vers, este de suflet, cu idei, valori, invitați, omagii și decență. Cred eu că este rolul nostru să venim cu lucruri frumoase ! GRAMOFONUL este o lume a normalității, una în care mi-e bine și-n care vă aștept, la NAȚIONAL FM, de luni până vineri, până la finalul lunii decembrie.

Apoi lansez, în câteva zile, o piesă manifest, pe canalul meu de Youtube – FUEGO PAUL SURUGIU. Piesa se numește „PATRIA MEA”, a fost filmată la Cetatea Histria, are un text răvășitor, fiind un strigăt pentru țară, o țară aflată în paragină, un semnal de alarmă, o baie rece în marea aceasta de mârlănie și prostie în care ne scăldăm și care ar trebui, măcar puțin, să mai dispară din peisaj. Ulterior, tot acolo, în fiecare lună, până în decembrie, voi lansa mai multe videoclipuri și melodii noi.

5. Dacă tot vorbim despre proiecte, de câţiva ani, pasiunea dvs. pentru pictură aduce frumuseţe, dar şi bucurie celor care au nevoie de sprijin. Povestiţi-ne mai multe despre proiectul „Art by Fuego”. Există posibilitatea unei expoziţii anul acesta ?

Am pictat intens în pandemie și am desigur tablouri pentru o întreagă expoziție, care are și un concept, o tematică și o coloristică anume. Mi-aș dori din suflet să o pot realiza anul acesta, deși mi-e greu să cred că va fi posibil, având în vedere restricțiile. Am făcut până acum 15 expoziții naționale, în mai multe orașe ale țării și în locuri spectaculoase, precum Palatul Parlamentului, Palatul Culturii din Iași, Casa de licitații GOLDART sau Teatrul din Brașov. Proiectul acesta a început dintr-o joacă. Eu pictez de ani buni, din pasiune, dar când doamna Doina Păuleanu a văzut schițele mele, m-a încurajat, în 2015, să le fac publice. Și am făcut-o.

Și mi-am zis mai departe că pot ajuta, pot transforma această pasiune într-un benefică. Astfel, parte din banii obținuți din vânzarea tablourilor, merg către tinerele talente și artiștii bolnavi. Până acum, în 5 ani, am sprijinit aproape 300 de artiști din România și Basarabia. Acord, anual, de câțiva ani, câteva premii ART BY FUEGO la mai multe festivaluri de profil din țară. Încerc să fac bine și nu mă bat cu pumnul în piept pentru asta. Sunt discret, stau în banca mea și pictez. Și sunt fericit că picturile mele se vând, că ajut și că pot bucura oamenii și prin această pasiune care mă relaxează și-mi oferă posibilitatea să pun pe pânză visele mele.

6. Din cauza pandemiei, aţi fost nevoit să reprogramaţi din nou concertul „Simfonic” de la Sala Palatului, care acum ar urma să aibă loc pe 10 octombrie. Ce detalii ne puteţi da în legătură cu evenimentul ?

Încă nu am luat o decizie finală, dar la cum arată lucrurile în prezent, mi-e greu să cred că-mi voi putea realiza acest vis. Mă doare tare că lucrurile s-au întâmplat astfel. Concertul era programat pentru luna martie, apoi în iunie, acum în octombrie și probabil va fi reprogramat pentru luna martie a anului următor. Oamenii trebuie să stea liniștiți pentru că biletele se reprogramează și totul va fi în regulă din acest punct de vedere. Producția e una amplă și nu poate fi realizată în condițiile date.

Dincolo de costuri, chiar dacă am investit deja sume mari, este vorba despre distribuție. Pe scenă sunt 130 de artiști, membrii Orchestrei Metropolitane București și ai Corului Accoustic. Lor li se adaugă dansatori și desigur, invitații speciali. Cu distanțare este imposibil să realizăm această producție, care reprezintă un alt nivel pentru mine. Este vorba de un concert pop-simfonic, cu sonorități mărețe, cu orchestrații spectaculoase și cu o producție vizuală specială! Dar sunt sigur că în primăvară vom reuși să organizăm, așa cum ne dorim, acest spectacol grandios la Sala Palatului!

7. Ziua de naştere, pe 23 august, aţi petrecut-o tot pe scenă, alături de fani. Cum a fost reîntâlnirea cu publicul, mai ales în condiţiile actuale ?

A fost o încântare. Vă mărturisesc că eram emoționat, mi-era frică, mai ales că nu am mai avut un concert din luna martie, mai exact de pe 10 martie. Iar oamenii vin deseori cu așteptări mari pe care ți-e teamă să nu le strici cumva. Mă gândeam că e ciudat să vezi oamenii din sală, cu măști, distanțați, doar 500 într-o sală de peste 2000 de locuri, la Teatrul de Vară din Herăstrău. Dar a fost exact pe dos. A fost o mare bucurie. Oamenii mi-au adus zeci de buchete de flori, cadouri, care mai de care mai ciudate și mai năstrușnice. Am râs și m-am bucurat de statutul meu de artist. I-am dus dorul, recunosc, atâtea luni în care parcă m-am simțit inutil fără această interacțiune directă. Apoi am dansat, am râs și-am petrecut cele mai frumoase două ore. A fost una dintre cele mai frumoase zile de naștere și abia aștept să ne revenim și să mă întorc pe scenă, în fața publicului drag.

8. Muzică, teatru, pictură, televiziune sau radio ! Aţi abordat cu succes multe zone artistice, dar v-aţi gândit să exploraţi şi alte domenii creative, cum ar fi publicarea unui volum semnat de dvs. ? În fiecare zi, pe reţelele de socializare, ne împărtăşiţi gânduri şi impresii speciale care ar arăta foarte bine într-o carte.

De multă vreme îmi doresc să editez o carte cu mai toate cugetările mele de pe Facebook sau cu editorialele pe care le scriu, de aproape doi ani, în revista TAIFASURI, al cărui ambasador onorific sunt. Am editat un volum, care se numește TESTAMENT, cu toate poeziile pe care Grigore Vieru mi le-a scris mie, cu gândurile mele despre el și cu toată colaborarea noastră.

Dar probabil că n-a sosit vremea să scot o carte cu ceea ce scriu eu sau la fel ca în pictură, mi-e teamă să nu fiu acuzat de faptul că mă bag pe un domeniu în care nu-s expert și-n care, probabil, mai am multe de acumulat și învățat. Cred totuși că în acești aproape 30 de ani de când fac muzică, de când sunt în fața unui public, m-am dezvoltat și-am câștigat un drept de-a spune, pe nume, unor stări, unor forme de-a trăi. Eu nu împart oamenilor fantasme, nu mint și nici nu încerc să păcălesc pe cineva cu vorbele mele.

Nu mă dau vreun mare înțelept și nici judecăți de valoare puternice, cu rol absolut, nu fac. Nu dețin nicio rețetă a fericirii și nici cel mai bun sau cel mai deștept nu sunt. Dar îmi place să spun ce simt, ce gândesc și ce cred eu c-ar fi bine să facem asta, pentru ca viața să ne fie mai simplă. Mulți colegi de-ai mei zâmbeau și ziceau că de ce scriu eu povești pe pagina mea de Facebook, zilnic, că nimeni nu le citește și că nu interesează astfel de lucruri cu esență, într-o societate a frivolului și-a rapidității.

Nu vreau să le citească toți, dar cei care o fac, înțeleg ceva, îi bucură, le ofer un refugiu, o idee. Și iată că de șase ani, zi de zi, fără întreruperi, pe pagina mea oficială de Facebook, scriu câte-o istorioară, o mirare, un sfat. Și nu e greu și cred eu că substanța stă în lucruri mici, aparent nesemnificate. Și e rolul nostru, al artiștilor, să spunem ceva oamenilor, să avem idei și puncte de vedere, să luăm atitudine când e cazul. Și dacă din cei mulți, măcar puțini sunt inspirați, eu mă declar un om împlinit.

9. Anul trecut aţi primit în cadrul Galei Premiilor Radar de Media, Premiul Special pentru Promovarea Valorilor Românești, prima distincţie câştigată cu îndrăgita emisiune „Drag de România mea”. Ce mesaj aveţi pentru cititorii publicaţiei, dar şi pentru fanii dvs. ?

M-am bucurat când am primit premiul din partea voastră. Asta înseamnă că tot ce facem noi nu e muncă în van și că suntem o alternativă viabilă, de succes, care luptă pentru promovarea oamenilor veritabili și a exemplelor. Nu a fost prima distincție, ci a doua, după ce am primit premiu pentru divertisment și promovare a muzicii ușoare românești din partea Revistei Actualitatea Muzicală, publicația Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România.

Cred cu ardoare că aceste vremuri ar trebui să ne unească. Cred din suflet că e momentul să facem un duș rece și să ne trezim la realitate, să vedem că avem nevoie de-o schimbare în noi, ca nație, pentru a putea merge mai departe ! Vreau ca oamenii să fie mai optimiști și să încerce să vadă partea plină a paharului. Nu ca pe o amăgire, ci ca pe-o dovadă a puterii și a felului demn de-a trece prin viață! Așadar, dragii mei, nu uitați să iubiți arta, țara și oamenii ei remarcabili și să fiți mai puțin înverșunați ! Îmi doresc pentru noi clipe mai fericite și-mi doresc ca măcar puțin muzica și arta mea să vă aline bucuriile !

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

MENIU

pentru sufletul tau

Program TV3 săptămâni ago

Programul PRO TV pentru săptămâna 15 – 21 februarie 2021

Analize4 săptămâni ago

FOTO Premiera ROMANII AU TALENT, lider de audienta!

Program TV3 săptămâni ago

Program TV pentru Antena 1 în perioada 12 – 18 februarie 2021

Program TV3 săptămâni ago

Programul KANAL D pentru săptămâna 15 – 21 februarie 2021

MONDEN4 săptămâni ago

Nicușor Stan scoate la vânzare primul Penthouse al complexului Ambasad’Or Home

Emisiuni4 săptămâni ago

DUMINICA – Surpriză pentru Mihai Bendeac în cel de-al zecelea sezon iUmor!

Premieră TV4 săptămâni ago

Serialul de succes “Hercai” are premiera astăzi la Kanal D!

Documentar4 săptămâni ago

Premiera TVR 1: Documentarul „Granita mortii”, o tulburatoare istorie a frontieristilor

AUDIENȚE TV4 săptămâni ago

WOW KANAL D a spulberat audienta din nou! (galerie foto si cifre)

Premieră TV4 săptămâni ago

Serialul turcesc “Hercai” are premiera mâine, la Kanal D!

Emisiuni4 săptămâni ago

VIDEO Radu Ştefan Bănică a câştigat prima gală Te cunosc de undeva!

Emisiuni4 săptămâni ago

Ce vedete internaţionale vor urca sâmbătă pe scena Te cunosc de undeva ?

Companii4 săptămâni ago

Octavian Fanea, CEO KADRA: „Intrăm în noul an cu un potențial mai mare decât în perioada ante-pandemică”

Film4 săptămâni ago

Filme romantice în WEEKENDUL ÎNDRĂGOSTIȚILOR la DIVA!

Seriale4 săptămâni ago

Profu’ fii pe fază! Află cine se alătură distribuţiei serialului, de la PRO TV

Facebook

SHOW MAGAZINE

IN Trending