Connect with us

INTERVIU

INTERVIU cu Jai Rodriguez (Queer Eye for the Straight Guy) despre noua emisiune Reunion Road Trip la E!

Published

on

Foto Credit: E! Entertainment

            Cei cinci din „Fab Five”: Ted Allen, Kyan Douglas, Thom Filicia, Carson Kressley și Jai Rodriguez se reunesc în Los Angeles și sărbătoresc aniversarea de 40 de ani a lui Jai. Pe măsură ce grupul face ce știe mai bine, rememorează cele mai emoționante momente, cele mai mari transformări și impactul pe care producția l-a avut și încă îl are asupra societăţii. Episodul Reunion Road Trip: Queer Eye for the Straight Guy are premiera pe 15 august, de la ora 23:00, numai la E!

 

 

Cum ai ajuns să participi la această emisiune ?

Eu am făcut parte din echipa originală a emisiunii Queer Eye și am vrut să mă revăd cu colegii mei. Acum 18 ani glumeam despre cum o să decurgă o reuniune și când producătorii de la Reunion Road Trip au contactat pe rând protagoniștii primului sezon, noi nu am răspuns pe loc. Ne-am așezat la masă ca o familie și am dezbătut subiectul. Această reuniune am vrut să fie o declarație de dragoste pentru public și să marcheze impactul pe care emisiunea l-a avut la nivel global. Am decis împreună că avem încredere în E! să producă asta.

Ce poate aștepta publicul de la acest episod din Reunion Road Trip ?

În primul rând, este dedicat și celor care nu au urmărit emisiunea Queer Eye, este plin de momente din acea perioadă, de la începuturile show-ului, și celor care știu despre Queer Eye, ei vor revedea cum am început și vor înțelege că la acele vremuri am făcut istorie și am iscat multe controverse cu acest format. Această reuniune este plină de râsete, momente emoționante și chiar arată ca un manifest pentru iubire și pentru prietenia care trece testul timpului.

Cât de diferită este această emisiune față de alte producții la care ai mai lucrat ?

Advertisement

O parte îmi este cunoscută, dar există și o doză de noutate. Noi, cei din „Fab Five” (echipa originală a show-ului) nu mai avem ocazia să lucrăm împreună ca odinioară, iar acum pare ca o reuniune de familie. Și, asemenea reuniunilor de familie, energia este diferită când este toată lumea este adunată în jurul mesei. Cred că toți ne-am întrebat dacă vom putea să ne armonizăm ca pe vremuri, cei care ne urmăresc vor vedea exact cum a decurs.


Care au fost cele mai mari provocări din timpul filmărilor ?

Am filmat în octombrie 2020, deci a trebuit să respectăm multe protocoale impuse de Covid, multă izolare și multe teste. Pe platou am purtat măștile și am păstrat distanța. Singura excepție de la purtarea măștii a fost când înregistrau camerele de filmare. Întreaga echipă a purtat măști și viziere și am avut personal medical care să ne supravegheze, cărora le spuneam „Poliția Covid”. Erau foarte stricți, ceea ce am apreciat, pentru că ne protejau.

Care a fost momentul tău preferat din timpul filmărilor de la Reunion Road Trip

Cred că atunci când am primit un tablou cu câinele meu, Nemo, care nu mai este alături de mine și am simțit că a fost un cadou din suflet. Nu cred că se așteptau la o astfel de reacție din partea mea, a fost editată în versiunea finală pentru că eu am izbucnit în lacrimi, deoarece nimeni nu s-a gândit să îmi facă un astfel de cadou vreodată. În acel moment am realizat că: „Wow! Frații mei chiar s-au gândit la mine.” Acela a fost momentul meu preferat!

 

Cum a fost să primești tu un makeover ?

Din cauza normelor Covid a fost un mini makeover. Eu voiam o redecorare a dulapului și a casei… glumesc! A fost bine, au fost blânzi cu mine. A fost amuzant să mă îmbrac în costume de scenă și să joc rolul acela, ca un frate mai mic. Eu o să fiu mereu cel mai mic și cel rebel din grup. Eu m-am format în cluburile din New York, mereu o să mă atragă culorile tari și strălucirea. Nu mă îmbrac așa zilnic, dar îmi place mereu să am un accesoriu care să îmi amintească de vremurile în care petreceam nopțile în cluburi. Este parte din identitatea mea. Sunt un artist.


Ce sfat ai pentru cei care vor să devină faimoși astăzi ?

Advertisement

Asta este marea provocare, nu ? Mulți oameni vor sa devină faimoși astăzi dar nu știu pentru ce, sau cum arată faima. Eu nu cred în cuvântul „vedetă”, dar cred că există oameni care au un microfon mai mare. Trebuie să conștientizăm că noi suntem de ajuns. Atunci când ai atenția publicului trebuie să înțelegi că este un mediu foarte competitiv, există oameni care vor vrea să îți reducă strălucirea, sau tu vei începe să te compari cu alții. Trebuie să te concentrezi pe aspectele care pe tine te fac unic, explorează acea parte din tine.

Care este cea mai importantă lecție de la Fab Five pentru pop culture ?

Noi nu am început proiectul în căutarea celebrității, noi am vrut să-l ajutăm pe eroul nostru, adică bărbatul heterosexual. Televiziunea arăta altfel pe atunci. Cred că noi le-am arătat cum să rămână sinceri cu ei și să se accepte într-o perioadă în care astfel de idei nu erau populare. Noi am fost prima echipă formată exclusiv din persoane gay, din istoria televiziunii, o echipă sinceră și asumată. Evident că noi, cei cinci queer, nu am putut reprezenta întreaga comunitate. Am reușit să schimbăm câteva mentalități, să deschidem un dialog pe această temă. Toți își doreau să fie prieteni cu Fab 5! Cel mai fericit sunt când vin oamenii la mine și îmi spun: „Mulțumesc! După ce am văzut emisiunea am avut mai mult curaj”, sau „M-am recunoscut pe mine când mă simțeam marginalizat și îmi place să vă urmăresc”,  sau Mă simt mai puțin singur! ”. Acesta este cel mai are cadou!

Care este cea mai frumoasă amintire de pe vremea filmărilor pentru Queer Eye ?

Îmi plăcea foarte mult că puteam să devastez o casă. Poți să îți imaginezi că ajungi în casa unui om și o răvășești complet ? Ador să mă uit în sertarele oamenilor! Chiar m-am chinuit să nu o mai fac după ce am terminat filmările, mereu eram curios ce ascund sertarele prietenilor mei. Am filmat 100 de episoade pentru Queer Eye și aveam voie să umblăm peste tot și să căutăm obiecte amuzante. În afară de acest aspect, îmi lipsesc și emoțiile pe care le simțeam în timpul conversațiilor cu participanții. Încă sunt în căutarea unui proiect care să îmi permit să trăiesc astfel de emoții.

Cele patru episoade din Reunion Road Trip reunesc protagoniștii show-urilor All My Children (8 august)Queer Eye for the Straight Guy (15 august)A Different World (22 august) și Scrubs (29 august), duminica, de la ora 23:00, în premieră la E!

 

 

Advertisement

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending